Eşimle evlendiğim için çok pişmanım

Tanıştığınızda çalışıyor muydu? Kayınvalidenle yaşarken çalışıyor muydu?
[/QUOT
"Acaba nasıl biriyle evleneceğim?" Diye düşünürken,evlilikten korktum.
Bence biriyle evleneceğiniz zaman sonra benim gibi pişmanlıklar yaşamamak için hayat arkadaşınızı çok iyi seçin anneler her zaman daha iyi hisseder onlar bir şey biliyoki söylüyo

Annenin neden istemiyordu?Nişanlım ken yada sevgiliyken nasıl bi adamdı?

Tedavi olması lazım benim abimde öyle.sinirlenmce gözü bşy görmez küfürler eder iki dk snra sanki bunları yapan o deglmşmgibi davrnır.yemegne antidepresan falan atın yada bosanan yoksa ömğr geçmez

Annenin neden istemiyordu?Nişanlım ken yada sevgiliyken nasıl bi adamdı?
O zaman da doğru düzgün çalışmazdı biz bekarken aynı yerde çalışıyoduk orda tanıştık10 ay kadar beraber çalıştık o zaman öyle yapmıyodu sonra bu ordan ayrıldıktan sonra bir çok yere girdi çıktı tabi ben ona hep söylerdim evlenince de böyle yapma kendine bı çeki düzen ver böyle olmaz tamam sen merak etme diyodu o zaman

O zaman da doğru düzgün çalışmazdı biz bekarken aynı yerde çalışıyoduk orda tanıştık10 ay kadar beraber çalıştık o zaman öyle yapmıyodu sonra bu ordan ayrıldıktan sonra bir çok yere girdi çıktı tabi ben ona hep söylerdim evlenince de böyle yapma kendine bı çeki düzen ver böyle olmaz tamam sen merak etme diyodu o zaman
Anneler hep biliolar anliyorlar.Ama bizler toz kondurmuyoruz.Sonra dert sahibi oluyoruz.

Birilerinin ölmesini istemek yerine Bosanma secenegını kullansanız keske.
Cocugum var bosanamam demeyin sakın.
Siz Cocugunuzun babasının ölmesini isteyen insansınız.
Çocuk değil, aile, toplum baskısı engel. Ölünce laf anlatmak zorunda kalmayacak. Bu kafa ile diliyor. Adına konuştum ama kesin bilgi.

Çocuğu değil, aile, toplum baskısı engel. Evlenince kimseye laf anlatmak zorunda kalmayacak. Bu kafa ile diliyor. Adına konuştum ama kesin bilgi.
Cocugum ıcın geri dondum yazmıs. Cocukta toplum baskısı da bahane degıl buna. Ikısı de sacma ve kendını kandırmak.
Bosanmaya gelince cocugum babasız kalmasın, ama ölse keske denebılıyor.
Her turlu sacma

Back
X