Kızlar c.tesi akşamı eşim şık bir restaurantta yer ayırtmış uzun zamandan beri bazı problemlerden dolayı çok yıprandık ve sevgiliyken yaptığımız herşeyi şimdi de yapmaya karar verdik.Buda bir başlangıç oldu:)))
Çalışıyorum ve kıyafetlerimde genelde hem kumaş keten pantolon gömlek veya iş hayatına uygun bluzlardan oluşmakta cekette dahil...
elbiselerim bile bi ciddi dün akşam inceledimde baya
akşam yemeğine giderken linkleri tıkladığınızda göreceksiniz bunlardan hangisini seçeyim başka önerileriniz varsa paylaşın lütfen...:26:
Merhaba canım bnce çok güzel yapmışsınız muhakkak yaşanması gereken şeyler bunlar başlangıç olarak yemek fikri de çok hoş
Valla en uygunu ilk verdiğin linkteki tabi yaşın,tarzın ve fiziğin uygunsa 8 numara bence çok güzel abartılı da değil ama özenli
Merhaba canım bnce çok güzel yapmışsınız muhakkak yaşanması gereken şeyler bunlar başlangıç olarak yemek fikri de çok hoş
Valla en uygunu ilk verdiğin linkteki tabi yaşın,tarzın ve fiziğin uygunsa 8 numara bence çok güzel abartılı da değil ama özenli
36 bedensen sana herşey yakışır çok şanslısın. ilk linkte çok süper kombinler var. Şık bir restaurantsa üstten ikinci, üstten 8. mini etekli kombin (bu çok tatlı çok beğendim). 12. kırmızı mini etkli kombin, bir de arkadaşın dediği gibi en alttan sayarsak 9. siyahlı kombin var, koyu gri mini elbise, siyah bolero filan var. O çok güzel.
36 bedensen sana herşey yakışır çok şanslısın. ilk linkte çok süper kombinler var. Şık bir restaurantsa üstten ikinci, üstten 8. mini etekli kombin (bu çok tatlı çok beğendim). 12. kırmızı mini etkli kombin, bir de arkadaşın dediği gibi en alttan sayarsak 9. siyahlı kombin var, koyu gri mini elbise, siyah bolero filan var. O çok güzel.
tatlım çokta abartı olsun istemyrm hani alışıkta değilim ya ondan sanırım 2. böyle tam yemek için ama ben giyemem rahat edemem:26:etekli yada elbiselş şık bi kombin istyrm