• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle her haftasonu kayınvalidemlere yatıya geliyoruz

Tek başına ziyaret edebilir ailesini.
Çocuğu da bir kaç saatlik götürüp geri döner.
Kusura bakmayın buna izin veren sizsiniz.
Gezmeye de mi annesi gitmek istiyor?
Siz aradan çekilin başbaşa mutlu yaşasınlar.

Bazı kadınlar eşine yapışık yaşamayı seviyor sorun bu.

4 yıldır her hafta sonu seni bayıltarak mı götürüyor, yoksa elini kolunu bağlayıpmı götürüyor. 10 dk mesafede kalmak nasıl bi saçmalıktır. Çocuğu görmek istiyorlarsa götürsün 1-2 saat. Sonra birbirinize vakit ayırın. Çocuk kaç yaşında

Gittiğinizde eşiniz annesiyle babasının ortasına yatıp memede alıyor mu? Gittiğinde elini işe sürme bunuda eşine söyle madem benim sözüm dinlenmiyor sizinde işinizi yapmam de.

Ben hep bosuna demiyorum: yaşam alaninizla ve hayatinizla ilgili söz sahibi degilseniz cocuk sahibi olmayin. Iste öyle böyle insani saga sola sürüklerler. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. Siz eninde sonunda hep gittiginiz icin bu kadar israrci. 10 dakikalik yerde kalmak ayri olay. Sahsen gitmek istemesem gitmam kalmam da. Esiniz iyi ogul rollünü size faturayi kesmeden oynasin. Esim cok calisiyor. Haftasonlari onunla gecirmek isterim, cocuklarda. Digerlerini de görüyoruz ama sadece istedigimiz gibi zaman gecirdikten sonra

Emzikten kopamamis meme ozlemi bitmemis bu adamlara nasil ikna oluyor, kandirilabiliyorsunuz ki? Zeka yasi 0-2 arasinda bir yerlerde sikisip kalmis sonucta?

Back
X