• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle her haftasonu kayınvalidemlere yatıya geliyoruz

Tek başına ziyaret edebilir ailesini.
Çocuğu da bir kaç saatlik götürüp geri döner.
Kusura bakmayın buna izin veren sizsiniz.
Gezmeye de mi annesi gitmek istiyor?
Siz aradan çekilin başbaşa mutlu yaşasınlar.

Bazı kadınlar eşine yapışık yaşamayı seviyor sorun bu.

4 yıldır her hafta sonu seni bayıltarak mı götürüyor, yoksa elini kolunu bağlayıpmı götürüyor. 10 dk mesafede kalmak nasıl bi saçmalıktır. Çocuğu görmek istiyorlarsa götürsün 1-2 saat. Sonra birbirinize vakit ayırın. Çocuk kaç yaşında

Gittiğinizde eşiniz annesiyle babasının ortasına yatıp memede alıyor mu? Gittiğinde elini işe sürme bunuda eşine söyle madem benim sözüm dinlenmiyor sizinde işinizi yapmam de.

Ben hep bosuna demiyorum: yaşam alaninizla ve hayatinizla ilgili söz sahibi degilseniz cocuk sahibi olmayin. Iste öyle böyle insani saga sola sürüklerler. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. Siz eninde sonunda hep gittiginiz icin bu kadar israrci. 10 dakikalik yerde kalmak ayri olay. Sahsen gitmek istemesem gitmam kalmam da. Esiniz iyi ogul rollünü size faturayi kesmeden oynasin. Esim cok calisiyor. Haftasonlari onunla gecirmek isterim, cocuklarda. Digerlerini de görüyoruz ama sadece istedigimiz gibi zaman gecirdikten sonra

Meraba kızlar eşim her haftasonu kayınvalidemlere bı şekılde beni ikna ederek getiriyor ve hemen hemen her haftasonu onlarla geçirmek zorunda kalıyorum istemedeğimi defalarca eşime söylememe rağmen her seferınde tamam dıyıp geçiştiriyor beni bır bahaneyle buraya getiriyor. Evımız cok uzak değil oysakı arabayla 10 dk mesafe var aramızda hala neden burda kalmakta ısrar edıyor anlamıyorum. Benim onlarla anlaşmadığımı bile bile sürekli bunu yapıyor . Çok kez dıle getirdim hatta bu yüzden kavgada ettik . Biz 4 sene oncesıne kadar baska bir sehirde yasıyorduk işi dolayısıyla tayini buraya çıktı ve 4 senedir bunu çekiyorum eşimle dısarı cıkmak ıstesek kayınvalidemde gelmek istiyor yada bi yere gittiğimizi duysa ben fazlalıkmıyım die oğluna söylenıyor bıktım artık napıcam bilmiyorum . Çok yoruldum
Muhtemelen hafta sonu çocukla ilgilenmesini ya da eve yardımcı olmasını istiyorsunyz o da bu görevi ailesine atıyor. Rahatlık, yapması gerekenleri yapmayı istememekten tüm bunlar, oraya bayıldığından değil

Meraba kızlar eşim her haftasonu kayınvalidemlere bı şekılde beni ikna ederek getiriyor ve hemen hemen her haftasonu onlarla geçirmek zorunda kalıyorum istemedeğimi defalarca eşime söylememe rağmen her seferınde tamam dıyıp geçiştiriyor beni bır bahaneyle buraya getiriyor. Evımız cok uzak değil oysakı arabayla 10 dk mesafe var aramızda hala neden burda kalmakta ısrar edıyor anlamıyorum. Benim onlarla anlaşmadığımı bile bile sürekli bunu yapıyor . Çok kez dıle getirdim hatta bu yüzden kavgada ettik . Biz 4 sene oncesıne kadar baska bir sehirde yasıyorduk işi dolayısıyla tayini buraya çıktı ve 4 senedir bunu çekiyorum eşimle dısarı cıkmak ıstesek kayınvalidemde gelmek istiyor yada bi yere gittiğimizi duysa ben fazlalıkmıyım die oğluna söylenıyor bıktım artık napıcam bilmiyorum . Çok yoruldum
Ya gitmeyin ya da eve gitme vakti olunca bi taksi çağırın ve evinize dönün veya toplu taşımayla.

Zorla ne demek sürüklüyor mu sanki? Sen git kal ben evimde olacağım deyin ben diyorum zorla götüremiyor kimse beni.

Gitmeyin bir kaç kere kavga çıkar gitmediğiniz için ama sonra kabullenir. Eşinizde olsa sizi istemediğiniz birşeyi yapmaya zorlayamaz bu çok büyük saygısızlık ve bencillik . Ayrıca eşinize evlilikte kararların emrivaki ile değil ortak alındığını öğretin. Yoksa çok mutsuz olursunuz.

Eşin aileci, bu büyük problem ne yazık ki. Annesi de manipülatif, duygu sömürüsü ile bile isteye evladına yük olan bir kadın. Eşin durumun farkına varıp aklını başına almadıkça senin yapabileceğin pek bir şey yok maalesef. Mesafe koyman, gitmemen seni sadece kötü yapar, böyleleri anlamaz yani kişisel sınırlardan.
Git, boyun eğ demiyorum ama eşin bu kafada ise, ne yaparsan yap huzursuz olacaksın/olacaksınız.

Zorla getiriyor bı sekılde yok bızım araba lazım onlara alısverıs yapacaklar yok cocugu ozledıler vs bahaneler bitmıyor
Iyi madem küçük değilse yolla işte sen de kafanı dinle biraz. Üçünüz parka falan gitmiyor musunuz haftasonlarina etkinlik ayarlasana. Uçurtma uçurma, sahilde gezme, AA yeni dondurmacı açılmış? Vs

Çocuğunuzun kursları filan yok mu,araya 2 kurs koysanız gitmeye vakit bulamazsınız. Ya da kendinize kurs-arkadaş aktivitesi filan. Çok zor değil yani; ya çocuğa ya da kendinize değer vereceksiniz bu kadar. Hafta sonu çocukların kurslarından kendimize vakit ayıramıyoruz, sizin durum bambaşka gibi geldi bana.

Bahanesiz gitmeyeceksiniz net bir sekilde asla gitmeyin yada kalkin kendi ailenize olgidin uzunca bir sure kalin siz boyle beni bir sekilde ikna edip goturuyor derseniz bu durum asla cozulme

Siz neden gitmek istemediğiniz yere zorla gidiyormuş gibi davranıyorsunuz kafanıza silah mı dayadılar.Gitme öyleyse neden korkuyorsun eşini kaybetmekten mi

sevgili A Asbbyn , konuna bakmana rağmen neden kimseye yanıt vermiyorsun?
a aaaa yeni bir üye ve ilk konu. çok ilginç

İlk başta geldiğinizde tepkinizi verecektiniz. O yolu 4 senedir açmışsınız konuşarak çözülmez artık. 1 hafta gitmeseniz diğer hafta muhakkak gidersiniz. Ortalığın güzel karışması lazım.

Hic bir sey yapamiyorsaniz kvyi biktirin gidince elinizi hic bir ise surmeyin cocugunuzun doktuklerini dahi toplamayin herseyi ona birakin belli bir zamandan sonra bikar ama ondan once kocaniza saglam bir rest cekin kabul ederse ne ala etmezse onceki onerimi yapin

Senin sorunun kayınvaliden değil, sınır koymaktan aciz bir koca

sınır koymaktan aciz bir konu sahibi olmasın o
biraz da kendimize mi baksak
hep suçu başkasına atınca bir şey değişmiyor
ne demek kandırıyor ikna ediyor
yapacağım şeyi bile yapmam biri beni ikna etmeye çalışsa

Back
X