Esimle Hic Konusmuyoruz Vol 974938

Esimle son durumumuz:

Dun uzun zaman sonra ilk defa bana yaklasti, ben kovdum basimdan, ben bosanmak istiyorum sen hala durumun ciddiyetinin farkinda degilsin dedim. Bosanmayacagiz dedi, bu net ve kesin dedi. Bosanmamiz lazim dedim, mutsusuz dedim, bosaninca ne yapacaksin dedi. Bunlari konusmamiz lazim dedim. Tamam haydi konusalim ne yapacaksin dedi, para yok, pul yok, dogru duzgun is guc yok, cocuga nasil bakacaksin dedi. Ben de is bulurum elim armut toplamiyor ya, cocuga da sen tazminat verirsin dedim, bunu deyince istemsiz guldu, ne tazminati ya dedi. Gel haydi gel bosver bunlari dedi. Ben de o gulunce konuyu kapattim. Durum bu. Ben o kadar uzun zamandir bosanmanin uzerinde duruyorum, o pek umursamiyor bu durumu bunu gordum.

Arkadaslar daha once de dedigim gibi ben bosanma konusunda emin degilim, sadece cok mutsuz hayatimi kurtarip yoluma bakabilirim diye bosanmayi dusunuyorum. Ama ABD de tek basima cocukla neler yapabilirim bilmiyorum, ailem de pek destek degil zaten, onlara artik bosanmak istedigimi soylemiyorum kesinlikle karsi cikiyorlar diye.
Sen boşanamazsın. Adam sana yaklaşmış neden redddettin ki elindeki olani düzeltmeye çalıştın mı hiç. Mutlu olmak için sebebin çok farkında değilsin Mutlu olmaya bak. ( eski konularını okudum bu arada ) boşancam diyip durma icraata geçemedikten sonra adam seni ciddiye almıyor yahu.

Eşinizi boşanmanın zamanı konusunda haklı buldum ben. Şartlarınız şu an uygun değil.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Zoru daha da zor yapmayın kendiniz için.
Doktoranız bitsin. Hayatınızı maddi anlamda düzene sokun.
Boşanmak normal şartlarda bile zor bir süreç. Küçücük bir çocukla, aile desteği olmadan yabancı bir ülkede boşanmak çok daha da zor.
Eşinizin bir çok kabahati olabilir ama anladığım kadarıyla vicdanlı bir adam. Sizin ve çocuğun yabancı bir ülkede yalnız kalmasını , zarar görmesini istemiyor. Boşanırsa sizi yarı yolda bırakmış olacağını düşünüyor.
Aslında sizinle yakınlaşmak istemiş olması da olumlu bir adım. Demek ki sizi dinlemiş, sizden vazgeçmediğini göstermek istemiş.
Şu an çok öfkelisiniz.
Acele etmeyin.

Bnc esinize biraz daha sevecen yaklasirsaniz evliliginiz bu kadar somurtkan ve mutsuz olmaz burda nice kocalar var hamile haliyle eşlerini kapıya koyan

İyi de cocuk büyüyünce anlayacak durumu. Birbiriyle iletişimi olmayan anne baba arasında kalınca daha cok psikolojisi bozulacak. İdrak edemiyor mu bu adam bunu. Hala niye cabala diyen var ki? Konu sahibi elinden geleni yapmış. Artık adam cabalasın ya da sonuçlarına katlansın.

Her konuda "Boşanma, herkesin evliliği boyle" laflarından gına geldi artık hayır herkesin evliliği böyle değil. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Yuva kolay kurulmuyorsa erkekler de bunun farkında olsun sadece kadınlar değil. Farkına varmıyorlarsa da yıkılır işte. Nefret ettim şu yuva kolay kurulmuyor lafından artık.

He canım he bittim butun suç her zaman kadında

Ben suçlu demedim ama eşi bana çokta kötü gelmedi benim fikrim.bu saldırıcak yer aramana gerek yok kocisimcilerden değilim ama konu sahibi de boşanma konusunda net ve emin olmadığını belirtmiş onceki sayfalarda boşan deyincemi kadını savunmus oluyoruz haberiniz yok galiba disaridaki hayattan keşke her kadın hiç hı erkeğe bağlı kalmadan ayaklarının üstünde durabilse ama belliki maddi durumu bile yeterli değil . Bence saldırıcak yer aramayin size değil konu sahibine yorum yaptım

Eşinizi boşanmanın zamanı konusunda haklı buldum ben. Şartlarınız şu an uygun değil.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Zoru daha da zor yapmayın kendiniz için.
Doktoranız bitsin. Hayatınızı maddi anlamda düzene sokun.
Boşanmak normal şartlarda bile zor bir süreç. Küçücük bir çocukla, aile desteği olmadan yabancı bir ülkede boşanmak çok daha da zor.
Eşinizin bir çok kabahati olabilir ama anladığım kadarıyla vicdanlı bir adam. Sizin ve çocuğun yabancı bir ülkede yalnız kalmasını , zarar görmesini istemiyor. Boşanırsa sizi yarı yolda bırakmış olacağını düşünüyor.
Aslında sizinle yakınlaşmak istemiş olması da olumlu bir adım. Demek ki sizi dinlemiş, sizden vazgeçmediğini göstermek istemiş.
Şu an çok öfkelisiniz.
Acele etmeyin.
Yani ben dun gayet sert ve ciddi bir sekilde bosanmak istiyorum dedim ve ne kadar kapatirsa kapatsin konuyu uzattim, uzerine gittim. Bosanip da ne olacak falan dese de en azindan bu mutsuz hayata son vermek istedigimi soyledim. Gercekten de oyle dusunuyorum, aylardir mutsuz bir sekilde yasamaktansa bosanip birkac ay sikinti ceker ve onume bakarim diye dusunuyorum. Bosanip da mutlu olacagimi ve sevinecegimi degil.

Her neyse, iste gercekten cok vicdanli, bunu biliyorum zaten. Beni kararli gorunce aylar sonra yaklasti bana, oysa sanki nefret ediyor gibi davraniyordu surekli. Bu onun benden vazgecmeyisini gosterme sekliydi. Benden vazgecmiyor biliyorum, ilginc, cok saplantili bir aski var adamin bana karsi, anlamiyorum gercekten, bunu surekli farkediyorum. Bu iyi gibi gorunen kotu birsey aslinda, cunku saplantili yani pesimi birakmiyor, mutsuz da olsak, uzgun de olsak, anlasamasak da beni birakmiyor, ben bunu hic anlamiyorum, yillardir boyle. Ya alti ustu internetten tanistik, alti ustu uc defa bulustuk, oradan deli divane bir asik oldu bana, bir daha hic birakmadi pesimi. Benim onunla evlenme sebebim boylesine cilginlar gibi beni sevmesidir. Ben onun vazgecmeyecegini bildigim icin fikri ortaya attim, kangren olmus bir iliskiyi bitirmek istedim ama yani yok o istemiyor. Simdilik yine rafa kalkti benim bosanma fikrim.

Hayırlısı olsun senin için new yorker, çok düşkün bana çok seviyor bırakmaz deme bari, şartlar uygun değil ben de yeterince kararlı değilim de şuna. İyi tarafından bak madem o olmasaydı böyle iyi bir eğitim alamazdın vizyonun bu kadar geniş olmazdı. Çocukla zor oldu ama 10 yıl sonra bunun mükafatını fazla fazla alırsın. Evliliğin durumuna da çok odaklanma, bi problemin üstünde ne kadar durursan büyüyor, ne kadar düşünmezsen de sorun olmaktan çıkıyor alışıyorsun. Birkaç yıl sonra da bak bakalım şartlara su akar yolunu bulur. Kendi adıma ancak bunu yazabiliyorum ben dışarıdan bakan bi göz olarak.

Hayırlısı olsun senin için new yorker, çok düşkün bana çok seviyor bırakmaz deme bari, şartlar uygun değil ben de yeterince kararlı değilim de şuna. İyi tarafından bak madem o olmasaydı böyle iyi bir eğitim alamazdın vizyonun bu kadar geniş olmazdı. Çocukla zor oldu ama 10 yıl sonra bunun mükafatını fazla fazla alırsın. Evliliğin durumuna da çok odaklanma, bi problemin üstünde ne kadar durursan büyüyor, ne kadar düşünmezsen de sorun olmaktan çıkıyor alışıyorsun. Birkaç yıl sonra da bak bakalım şartlara su akar yolunu bulur. Kendi adıma ancak bunu yazabiliyorum ben dışarıdan bakan bi göz olarak.
Aslinda bunu ovundugum ya da sevindigim icin soylemedim gercekten. Ama saplantili bunu biliyorum. Cok tesekkur ederim bu guzel aciklaman icin. Sanirim dedigin gibi bazi seyler su an ertelenecek.

Yani herkesin evliliği böyle mi size göre, sıfır iletişim yüzde yüz psikolojik şiddet ve mutsuzluk? Konuyu baştan okudunuz mu kızın ruhunun çektiği işkence buradan bile belli ama buna rağmen kendi başına evliliğini düzeltsin (nasıl olacaksa artık) boşanmasın yani?
Adam dövmemiş sövmemiş aldatmamıs...siz hangi dünyada yaşiyorsunuz?Mars mı?iletişim tek taraflı olmaz konu sahibi kendisi adim atsın yahut evlilik terapistine gitsinler...adamin kötu bir huyu yok ki iletişim problemi var.
Konu sahibi arkadaşıma sesleniyorum ve tüm ayrılmayı düşünenlere...BEKARA ERKEK BOŞAMAK KOLAYDIR.siz siz olun önce evliliğinizi kurtarmaya çalışın....dört dörtlük erkek yok ve maalesef bizlerde dört dörtlük değiliz.artılatımız yada eksilerimizle bu hayatı yaşanabilir hale getirmeliyiz.
Ben fikrimi beyan ettim isteyen beğenir isteyen beğenmez
Beğenmeyenler içinde fikrim çokta tın

Adam dövmemiş sövmemiş aldatmamıs...siz hangi dünyada yaşiyorsunuz?Mars mı?iletişim tek taraflı olmaz konu sahibi kendisi adim atsın yahut evlilik terapistine gitsinler...adamin kötu bir huyu yok ki iletişim problemi var.
Konu sahibi arkadaşıma sesleniyorum ve tüm ayrılmayı düşünenlere...BEKARA ERKEK BOŞAMAK KOLAYDIR.siz siz olun önce evliliğinizi kurtarmaya çalışın....dört dörtlük erkek yok ve maalesef bizlerde dört dörtlük değiliz.artılatımız yada eksilerimizle bu hayatı yaşanabilir hale getirmeliyiz.

Hazır olun birazdan taşlanicaksiniz kocisci ilan ediliceksiniz aynı fikirdeyim sizinle burada boşan demek çok kolay bide sonrası var her boşanan çok mutlu oluyor sanıyorlar

Hazır olun birazdan taşlanicaksiniz kocisci ilan ediliceksiniz aynı fikirdeyim sizinle burada boşan demek çok kolay bide sonrası var her boşanan çok mutlu oluyor sanıyorlar
Bende bunu demek istiyorum zaten.iki kişi arasında guven sorunu yoksa şiddet yoksa bir de işin içinde çocuk varsa konuşarak aşılabilir problemler diye düşünüyorum.

Bende bunu demek istiyorum zaten.iki kişi arasında guven sorunu yoksa şiddet yoksa bir de işin içinde çocuk varsa konuşarak aşılabilir problemler diye düşünüyorum.

Aynen öyle gerçekten benim.benim.annemi babam ayriydi ayrılmadan önceki hallerinide sonraki durumuda çok iyi hatırlıyorum bizim için neysede annem için maddi değil manevi olarak cok zordu sevmediği halde hiç kolay değildi ölmeyi bayılmak sanıyor bazıları

Aynen öyle gerçekten benim.benim.annemi babam ayriydi ayrılmadan önceki hallerinide sonraki durumuda çok iyi hatırlıyorum bizim için neysede annem için maddi değil manevi olarak cok zordu sevmediği halde hiç kolay değildi ölmeyi bayılmak sanıyor bazıları
Canım yaaa bak sen bunun zorluğunu yaşamışsın anneni yaşadıklarını görmüssün ne zorluklar yaşadıginızı tahmin edebiliyorum.
konu sahibi zaten ayrılmakta kararlı değil.bence evlilikte yapıcı olunmalı.madem bu adamla yada bu kadınla evlendin demekki bi elektrik tuttu bi çekim var.bundan sonrası karşılıklı iletişimi gerektiriyo.
Evlilik fedakarlık ister emek ister

Dövmemiş sövmemiş aldatmamış yapmak zor yıkmak kolay. Bu sözleri vaktiyle ben de çok duydum, öyle ki söyleyenler sıralamayı bile değiştirmiyor o kadar klişeleşmiş. Konu sahibinin geçtiği yollardan daha önce geçtiğim için olayları sizden daha doğru okuyorum, neyse zaten daha fazla konuşmak istemiyorum sizinle, iyi akşamlar.

Siz mutsuz ama bir arada olunca çocuğun da mutlu olacağını mı sanıyor? Ne cahillik yarabbim! Avukata danış bunun yolu olmalı.

Back
X