- 28 Nisan 2018
- 6
- 1
- 36
- 28
- Konu Sahibi Rinkutakimeku
Merhaba arkadaslar, 2 yillik evliyim 23 yasindayim birde kizim var. Farkettimki anlaşmazligimizin bence temel nedeni farkli beklentiler huylarimizin olmasi, ben surekli gulmek istiyorum ve oyle yapiyorum o kizsa bile tutamiyorum kendimi guluyorum yada ben ona kiziyorum daha tartisma bitmeden gulmeye basliyorum, bu yuzden beni hic ciddeye almadigini dusunuyorum ve hatta goruyorumda. Sonra onu cok simartmaya calisiyorum ama icimden oyle geldigi icin bu cok belli etmesede onun hosuna gidiyo ama aslaa o bana bunu yapmiyo. Sevdigini soylemiyo, ozel olarak giyinip suslendigimde guzel gorunuyoshn demiyo, ya hic uzatmiyim hic bir sekilde alaka ilgi gostermiyoo tek ilgi gosterme sebebi iliski istedigi zaman oluyo baska aslaa yok. Ben kendi huyumdanda biktim esimin bu huyumu neyiyse artik durumundanda biktim. Simdi diceksinizki ee oyle davranma gulmee sirnasmaa, isteyerek yapmiyorum kendimi tutamiyorum. Bi cozumu varmidirr ne yapmam lazim nasil davranmam dogrudur, yardim almalimiyim kendimde biseyleri duzeltebilirmiyim bi fikir istiyorum