Kocam ile huy çatişması yaşıyoruz anlaşamiyoruz, bi çözumu olan varmi?

Rinkutakimeku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
6
1
36
29
Merhaba arkadaslar, 2 yillik evliyim 23 yasindayim birde kizim var. Farkettimki anlaşmazligimizin bence temel nedeni farkli beklentiler huylarimizin olmasi, ben surekli gulmek istiyorum ve oyle yapiyorum o kizsa bile tutamiyorum kendimi guluyorum yada ben ona kiziyorum daha tartisma bitmeden gulmeye basliyorum, bu yuzden beni hic ciddeye almadigini dusunuyorum ve hatta goruyorumda. Sonra onu cok simartmaya calisiyorum ama icimden oyle geldigi icin bu cok belli etmesede onun hosuna gidiyo ama aslaa o bana bunu yapmiyo. Sevdigini soylemiyo, ozel olarak giyinip suslendigimde guzel gorunuyoshn demiyo, ya hic uzatmiyim hic bir sekilde alaka ilgi gostermiyoo tek ilgi gosterme sebebi iliski istedigi zaman oluyo baska aslaa yok. Ben kendi huyumdanda biktim esimin bu huyumu neyiyse artik durumundanda biktim. Simdi diceksinizki ee oyle davranma gulmee sirnasmaa, isteyerek yapmiyorum kendimi tutamiyorum. Bi cozumu varmidirr ne yapmam lazim nasil davranmam dogrudur, yardim almalimiyim kendimde biseyleri duzeltebilirmiyim bi fikir istiyorum😒🙏

Nasıl olamam bana bunu aciklayin
Biraz kırılın affetmeyin hemen ve asla hemen gülmeyin kavgalarda. Ne bileyim bu hareketler daha çok erkeklere yakışır. Huyunuzu değiştirmeniz lazım. Hemde laçka bir ilişkiye dönüşür bu şekilde. Madem ilgi alaka yok cinsellikte sekteye uğrar mesela. Hiç ilgi göstermeyen bir adam sadece o zaman gösteriyorsa sizde istediğini vermeyin. Eşiniz sizi sevse bile sevdiğini içinde hissedemez böyle. Ulaşılmaz ve gizemli olmak lazım. Azıcık Naz yapın yav o ne öyle.

Biraz kırılın affetmeyin hemen ve asla hemen gülmeyin kavgalarda. Ne bileyim bu hareketler daha çok erkeklere yakışır. Huyunuzu değiştirmeniz lazım. Hemde laçka bir ilişkiye dönüşür bu şekilde. Madem ilgi alaka yok cinsellikte sekteye uğrar mesela. Hiç ilgi göstermeyen bir adam sadece o zaman gösteriyorsa sizde istediğini vermeyin. Eşiniz sizi sevse bile sevdiğini içinde hissedemez böyle. Ulaşılmaz ve gizemli olmak lazım. Azıcık Naz yapın yav o ne öyle.
Yapamiyorum aninda affediyorum kavganin siddeti kiriciligi hic onemli deyil niye affediyorum bunuda bilmiyorum ve gercekten engel olamiyorum ve bu yuzden esim kusmeye calissam bile " aman bariscan 5 dk sonra nasilsa" diyip gidiyo

Yapamiyorum aninda affediyorum kavganin siddeti kiriciligi hic onemli deyil niye affediyorum bunuda bilmiyorum ve gercekten engel olamiyorum ve bu yuzden esim kusmeye calissam bile " aman bariscan 5 dk sonra nasilsa" diyip gidiyo
Gurur yapın içinizden söylenin. Siz önemlisiniz size istediği gibi konuşmaz

Ona karsi tepki gostermemi demek istiyosunuz🤔 hmm bunu denicemm belki icimden gelen herseyi soylemezsem sinirimide atamam ve yumusayamam

Back
X