• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ilgilenemiyorum:(

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
Kızlar merhaba 9 haftalik hamileyim. Surekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum eşimin gözü önünde oluyo bunlar ama umurunda bile değil aksine onunla ilgilenemediğim için onu sevmediğimi sogudugumu falan dusunuyo çıldırmak üzereyim.zaten dünya üstüme üstüme geliyo böyle bi durumdayken anlasilmamak da çabası ama bazende çok mu abartıyorum diyorum sürekli dalıp gidiyomusum onu gormuyomus gözüm falan filan ne yapmalıyım sizce sorun hangimizde :(

Bende 8.haftadayım benimde aşırı bulantım var aynı şekilde eşimle eskisi kadar ilgili değilim ama eşim ne kadar kötü durumda olduğumun farkında,aksine benim midem bulandıkça o daha çok ilgili olur.Bence eşinize ne kadar kötü durumda olduğunuzu sizi anlayışla karşılamasını söyleyebilirsin.Bazı eşler bu durumu anlamakta biraz zorlanabilir

Kızlar merhaba 9 haftalik hamileyim. Surekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum eşimin gözü önünde oluyo bunlar ama umurunda bile değil aksine onunla ilgilenemediğim için onu sevmediğimi sogudugumu falan dusunuyo çıldırmak üzereyim.zaten dünya üstüme üstüme geliyo böyle bi durumdayken anlasilmamak da çabası ama bazende çok mu abartıyorum diyorum sürekli dalıp gidiyomusum onu gormuyomus gözüm falan filan ne yapmalıyım sizce sorun hangimizde :(
Naz yap. Sen ondan ilgi iste. Trip atıp küsmeye vakit bulamasın. Sürekli ilgi iste bunalt. Görsün gününü

Bende 8.haftadayım benimde aşırı bulantım var aynı şekilde eşimle eskisi kadar ilgili değilim ama eşim ne kadar kötü durumda olduğumun farkında,aksine benim midem bulandıkça o daha çok ilgili olur.Bence eşinize ne kadar kötü durumda olduğunuzu sizi anlayışla karşılamasını söyleyebilirsin.Bazı eşler bu durumu anlamakta biraz zorlanabilir
Ya belirtilerini bile açıp okuttum iki dakika yaptığına üzülüp özür diliyo sonra yine aynı oluyo

Kızlar merhaba 9 haftalik hamileyim. Surekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum eşimin gözü önünde oluyo bunlar ama umurunda bile değil aksine onunla ilgilenemediğim için onu sevmediğimi sogudugumu falan dusunuyo çıldırmak üzereyim.zaten dünya üstüme üstüme geliyo böyle bi durumdayken anlasilmamak da çabası ama bazende çok mu abartıyorum diyorum sürekli dalıp gidiyomusum onu gormuyomus gözüm falan filan ne yapmalıyım sizce sorun hangimizde :KK43:

Eşiniz sizden fazla hamile galiba. Hormonları dolayısıyla biraz hassaslaşmış.
Sizin gözünüz şuan hiç birşey görmez doğaldır mide bulantısını yaşamayan anlayamaz. Bence napın biliyormusunuz onunda midesini bozacak şeyler yapın😂 Belki empati yeteneğini geliştirir. 🤦🏼‍♀️

Ya belirtilerini bile açıp okuttum iki dakika yaptığına üzülüp özür diliyo sonra yine aynı oluyo
Çok garip..Sizde bir süre daha çok yüz vermemeye özen gösterin hamileliğini kabullenene kadar.Senin bir hatan yok burda eşinizin hatasını anlamadı gerek

Eşiniz sizden fazla hamile galiba. Hormonları dolayısıyla biraz hassaslaşmış.
Sizin gözünüz şuan hiç birşey görmez doğaldır mide bulantısını yaşamayan anlayamaz. Bence napın biliyormusunuz onunda midesini bozacak şeyler yapın😂 Belki empati yeteneğini geliştirir. 🤦🏼‍♀️
Çok mantıklı:) bugün belim ağrıdı elini koydu damar atiyo dedi bebek sandı onu bile umursamadı ya hala diyo ki senin aklın nerde

Canım hamişlikte özellikle uyku konusu cok ciddi bir konu olup herkeste yasıyor. Bende de olurdu eşime derdim ki hep aşkım surekli uyuyorum kusura bakma oda anlardı birde troit rahatsızlıgım var benim ondan sureklı uyurdum oyle boyle degil hemde. Hatta uyku krizlerınden dolayı artik aglıyordum. Cunku sabah uyanır kahvaltımı yapardım yeniden uyurdum oglen uyanır bıseyler yerdim yine uyku bastırırdı.ama normal bısey sakın canını sıkma anlayıs gostermesı gereken esin sen hıc kafana takma sakın ha.. Benim teyzem uyumus bırgun hatta yemek yanmış ocakta bısekıl farkedılmıs artık kokudanmı nedir orasını hatırlayamıyorum.yanı herkes yasıyor.

Cok denedim ama yok annesi 12 tane dogurmus of dememjs ben boyleymisim hamilelik bana göre birşey değilmiş
Sanki hamileliği kendi yaşamışta size göre olup olmadığına karar veriyor.İlgilenmekten kastı nedir ? Daha önce yapıp şimdi yapmadığınız ne var ki ?

Çooookk saçma bir düşünce herkesin bünyesi bir değil.
Ya 40 yıl öncesinde n bahsediyo bana resmen deli olmamak elde değil kim su an hamile eşine bunu yapar ki eskiden yaparlarmış ama ben ilk defa benimkinde gördüm benim çevremdeki erkekler el üstünde tutardı benim eşimse hamilelik sana göre bisey değilmiş diyo

Back
X