- Konu Sahibi TATLIM1988
-
çok yeniymişsiniz canım ya . yani daha 1,5 senelik evli olup bu kadar sorun sıkıntı yaşamak zor. sence neye bağlı peki kavgalarınız ? yani anlaşamıyormusunuz ?
birde soğudum demişsin. peki biraz uzaklaşsan yani mesela ailenin yanına gitsen bir sebeb bulup kısa süreliğine, o zaman özlersin döndüğünde daha farklı yaklaşımlarınız olabilir belki
sorunlarimiz, esim evledik evleneli benle pek ilgilenmez, ben ilgi beklerken o bisey yapmaz. 8 saat calisiyorum eve geliyorum yemek yapiyorum cayini getir göturum evimi temizlerim hala derki ne yapiyorsunki sen benim icin bende ilgi bekliyorsun. ben esimde ilgi sevgi beklerim. bi kere tsk ettmezini isterim ama yok hic bisey yok.
slm arkadaslar,
öncelikle sunu söylemek isterim türkcem iyi degil. bir cok konu paylasmadim. esimle cok kavagalar ettik, siddet, küfür hersey ustelik daha 1,5 senelik evligim. artik ona karsi pek biseyler hizetmiyorum. önceden benle hep ilgilenmezini, benle biseyler yapmasini isterdim, ama simdi ne ilgi bekliyorum ne baska bisey ondan. yaklasamiyorum bille ona o kadar sogdumki ondan. bu aralari aramiz iyi pek kavga ettmiyoruz ama icimden bisey gelmiyor ne yapmam lazim arkadaslar. bi ara bosanmayi bille dusunduk. ne yapmam lazim arkadaslar, ona eskisi gibi yaklasmam icin.
anladımm e tabi buda senin zoruna gidiyor dolayısıyla. erkekler geneli neden böyledir hep uğraşırsın çabalarsın senin çabanı görmezler malesef. biz kadınlar da ilgi bekleriz her zaman. evliliklerin genelinde yaşanan sorunlar gerçekten bunlar sizin sanırım fazla sıkıntıya girmiş ilişkiniz. ama bu aşılamıyacak sorun değildir eminim. biraz sen adım atsan ne bilim hediye alsan evde değişiklikler yapsan bir gün mesela bir sofra kursan güzel, süslensen falan aranızı yumuşatır belkide. en azından ben çabaladım dersin evliliğinizde. peki çocuk hiç düşündünüzmü.
Boyle arkadaslar cok sevmısdım onu ama bazen evlendıyıme pısman oluyorum onun ıcın ben ulkemı terk edıb bura yerlesdım ya,annemle babamla msn gorusuyorum amma onun yaptıgına bak ıste boyle seyeler sogutuuyor benı hıc ılgılenmıyor benımle ılgı sıfr,boyle devam etse ayrılmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?