Eşimle ilişkim çok durgun,ona karşı soğukluk hissediyorum..Ne yapmalıyım ?

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

öncelikle sunu söylemek isterim türkcem iyi degil. bir cok konu paylasmadim. esimle cok kavagalar ettik, siddet, küfür hersey ustelik daha 1,5 senelik evligim. artik ona karsi pek biseyler hizetmiyorum. önceden benle hep ilgilenmezini, benle biseyler yapmasini isterdim, ama simdi ne ilgi bekliyorum ne baska bisey ondan. yaklasamiyorum bille ona o kadar sogdumki ondan. bu aralari aramiz iyi pek kavga ettmiyoruz ama icimden bisey gelmiyor ne yapmam lazim arkadaslar. bi ara bosanmayi bille dusunduk. ne yapmam lazim arkadaslar, ona eskisi gibi yaklasmam icin.

çok yeniymişsiniz canım ya . yani daha 1,5 senelik evli olup bu kadar sorun sıkıntı yaşamak zor. sence neye bağlı peki kavgalarınız ? yani anlaşamıyormusunuz ?
birde soğudum demişsin. peki biraz uzaklaşsan yani mesela ailenin yanına gitsen bir sebeb bulup kısa süreliğine, o zaman özlersin döndüğünde daha farklı yaklaşımlarınız olabilir belki

hay Allah, çok sıkıntı veren bir durumdur eminim. aslında evlendiğimizin ilk 1,5-2 senesi, bizde çok kavga ederdik. ona-buna bir sürü tartışma. ben de çıkarıyordum, o da çıkarıyordu. sanırım "evde güç dengesini sağlama" haliydi. ve küt diye bir anda bitti.çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz :nazar: var şimdi. ama bu dönemde, kavga anlarında çok gıcık olsam da, soğumadım - nefret etmedim. ne bileyim canımcım, yuva yıkmak da kolay değil tabi ki, acaba bir bilene danışmak, bir uzmana eşinle bilirkte gitmek mi daha doğru bir çözüm olur? belki nedenler üzerine daha doğru sonuçlar elde edilir.

çok yeniymişsiniz canım ya . yani daha 1,5 senelik evli olup bu kadar sorun sıkıntı yaşamak zor. sence neye bağlı peki kavgalarınız ? yani anlaşamıyormusunuz ?
birde soğudum demişsin. peki biraz uzaklaşsan yani mesela ailenin yanına gitsen bir sebeb bulup kısa süreliğine, o zaman özlersin döndüğünde daha farklı yaklaşımlarınız olabilir belki

sorunlarimiz, esim evledik evleneli benle pek ilgilenmez, ben ilgi beklerken o bisey yapmaz. 8 saat calisiyorum eve geliyorum yemek yapiyorum cayini getir göturum evimi temizlerim hala derki ne yapiyorsunki sen benim icin bende ilgi bekliyorsun. ben esimde ilgi sevgi beklerim. bi kere tsk ettmezini isterim ama yok hic bisey yok.

sorunlarimiz, esim evledik evleneli benle pek ilgilenmez, ben ilgi beklerken o bisey yapmaz. 8 saat calisiyorum eve geliyorum yemek yapiyorum cayini getir göturum evimi temizlerim hala derki ne yapiyorsunki sen benim icin bende ilgi bekliyorsun. ben esimde ilgi sevgi beklerim. bi kere tsk ettmezini isterim ama yok hic bisey yok.

anladımm e tabi buda senin zoruna gidiyor dolayısıyla. erkekler geneli neden böyledir hep uğraşırsın çabalarsın senin çabanı görmezler malesef. biz kadınlar da ilgi bekleriz her zaman. evliliklerin genelinde yaşanan sorunlar gerçekten bunlar sizin sanırım fazla sıkıntıya girmiş ilişkiniz. ama bu aşılamıyacak sorun değildir eminim. biraz sen adım atsan ne bilim hediye alsan evde değişiklikler yapsan bir gün mesela bir sofra kursan güzel, süslensen falan aranızı yumuşatır belkide. en azından ben çabaladım dersin evliliğinizde. peki çocuk hiç düşündünüzmü.

çoğu erkek eşinin yaptıklarını görmez teşekkür etmez
ve bir çoğuda ilgisizdir.
Onlara göre evinin birşeyini eksik etmemesi
akşam vaktinde eve gelmesi faturaları vs. zamanında ödemesi
Bunlar ilgidir daha neyapsınlar? birçoğu maalesef böyle düşünür
biz kadınlar ise yaşımız büyükte olsa küçükte her daim ilgi bekleriz
çocuk gibi seviniriz...ama onların doğası bu değil canım
Beklentilerimizi daha aza indirgersek ve eşlerimizi eğerki değiştiremiyorsak
oldukları gibi kabul etmeliyizki evliliğimiz yürüsün ve mutlu olalım.

slm arkadaslar,

öncelikle sunu söylemek isterim türkcem iyi degil. bir cok konu paylasmadim. esimle cok kavagalar ettik, siddet, küfür hersey ustelik daha 1,5 senelik evligim. artik ona karsi pek biseyler hizetmiyorum. önceden benle hep ilgilenmezini, benle biseyler yapmasini isterdim, ama simdi ne ilgi bekliyorum ne baska bisey ondan. yaklasamiyorum bille ona o kadar sogdumki ondan. bu aralari aramiz iyi pek kavga ettmiyoruz ama icimden bisey gelmiyor ne yapmam lazim arkadaslar. bi ara bosanmayi bille dusunduk. ne yapmam lazim arkadaslar, ona eskisi gibi yaklasmam icin.

Oooooooo ne yaptınız böyle?
1,5 senelik evliliğinizde yaşadıklarınızda siz soğumasın da kimler soğusun???
Zamanında dayak yediğiniz,küfür işittiğiniz adam şimdi sizi el üstünde tutsa ne olur?
Bence hiç bir şey yapmayın!
Onun çabalaması gerek kendini affettirmesi kötü anıların silinmesi için..
Ne kadar başarılı olur bilemem ama olmaz böyle olmaz!
Yazık size!

anladımm e tabi buda senin zoruna gidiyor dolayısıyla. erkekler geneli neden böyledir hep uğraşırsın çabalarsın senin çabanı görmezler malesef. biz kadınlar da ilgi bekleriz her zaman. evliliklerin genelinde yaşanan sorunlar gerçekten bunlar sizin sanırım fazla sıkıntıya girmiş ilişkiniz. ama bu aşılamıyacak sorun değildir eminim. biraz sen adım atsan ne bilim hediye alsan evde değişiklikler yapsan bir gün mesela bir sofra kursan güzel, süslensen falan aranızı yumuşatır belkide. en azından ben çabaladım dersin evliliğinizde. peki çocuk hiç düşündünüzmü.

hersey denedim arkadasim, bi türlu olmuyor.cocuk daha düsunmuyoruz, daha erken biz bille anlasamiyoruz ki. ufff cok bunalimdayim

O kadar sorun yaşıyorsunuz ki ve saygınızı o kadar kaybetmişsiniz ki ben sizin ne birbirinizle ne de yalnız yapabileceğinizi düşünmüyorum artık.
Bütün konularınız puzzle gibi birleşince ortaya çıkan tablo bu...
Çünkü siz yüz göz olmuşsunuz anladığım anlattığınız kadarıyla...
Kör topal devam edersiniz.
Acı ama gerçek... :31:
Bol şans diliyorum ikiniz adına da :24:

Boyle arkadaslar cok sevmısdım onu ama bazen evlendıyıme pısman oluyorum onun ıcın ben ulkemı terk edıb bura yerlesdım ya,annemle babamla msn gorusuyorum amma onun yaptıgına bak ıste boyle seyeler sogutuuyor benı hıc ılgılenmıyor benımle ılgı sıfr,boyle devam etse ayrılmayı dusunuyorum

Düzelmesi icin önce esinizin kendine gelmesi lazım!
O bu sekilde davranmaya devam ettikten sonra size yapacak birsey kalmıyor zaten..

o kadar çok sorun yaşamısınız ki böyle olması normal..
bence bir süre uzaklaşın..kendinizi dinleyin..umarım herşey yoluna girer

çok çabuk tüketmişsiniz siz herşeyi yaa:25::26:bide soğudum nasıl ısınırım diyosun eee bi zahmet soğu yani nedir bu hem dayak hem küfür ve çok kısa sürede :53:kuzum siz nasıl evlendiniz yaaa

tatlım bende bu baslık altında bi konu acmayı dusunuyodm sorunlarımız aynıı..
bende 1.5 yıllık evliyim bende bu tarz sorunlar yasıyorm hatta kendi topğide sık sık dile getriyorm..
hersey sevgilyken gibi olsun istyorz belkide ama olmyor değişior haliyle hersey insanın zoruna gdiyor nasl olurda bukdr kısa surede böle seyler yasrz die ama oluyor cnm yaa..
bizde de aynı kufur kavga gurultu evi yıkmak yakmak filan siddet..
aama snra bi bakıorz brbrmizi seviorz ozamnda iylğmze dicek yok.
en son ki kavgda bende senn gibi dusndum ilglenesim gelmedi normalde içe sokasım gelir onu sevgiden..
konusmak dokunmak istmedim..artık hatalrnda goz yummaya basladım soru sormadım..
ozamnda surekli barısma cabası içersnde oluyorlar cok uzattım istemedim ama aynı evdesin nereye kdar kacabilrsin ki?
barısrsın 3gun snra yine aynı bi don kendne bak belki cok fazla ona ilgi gosteriyosn aynısnı ondan bekliosn eşinn karakteri buysa daha fazlasını bekleme mutlu olmazssın kavga edceğniz anladığında sus sakın zamnnda sen bağrcağr bunlar işe yaramıyosa bilemem sana ciddi anlamda siddet uygulyosa bunları dikkate alma cnm..
eğer haal seviyosan onu donde bi bak yasdklarnızı hatırla evine bak yatğnza bak yuzune bak belkide onu kaybetmekden pişman olcağnı anlarsın daha cook erken istemem bitsin..
ben oyle sabrediorm:26:

Boyle arkadaslar cok sevmısdım onu ama bazen evlendıyıme pısman oluyorum onun ıcın ben ulkemı terk edıb bura yerlesdım ya,annemle babamla msn gorusuyorum amma onun yaptıgına bak ıste boyle seyeler sogutuuyor benı hıc ılgılenmıyor benımle ılgı sıfr,boyle devam etse ayrılmayı dusunuyorum

hayatım ailen den uzak olduğu için de sanırım biraz zor durumdasın.

Back
X