Eşimle ilişkim normal mi ??

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Selam kk hanımları,
Son günlerde aklıma takılan ve beni üzen bir durumu sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 7 aylık bir kızım var.
Eşimle ilk zamanlar çok güzeldi beraber vakit geçirirdik . Mutsuz olduğumu hiç hissetmemiştim.
Ama son zamanlarda sürekli telefonunda oyun oynamaya başladı. Evde beraberken bile sürekli elinde telefon 24 saat oyun oynuyor . Arkadaşlarıyla eskiden çok sık görüşmezdi ama artık haftada 1 hali saha maçı ve hafta da 1 , 2 kerede buluşmalar olmaya başladı .
Ilk zamanlarda bana güzel sözler söyleyip beni sevdiğini söylerdi ama artık hiç söylemiyor, beni hoş tutacak şeyler yapmıyor . Artık kendimi mutsuz hissediyorum . 2 gün önce şu telefonu hatrim için bugünlük bırak dedim bırakmadı bende mesafeli davrandım oda hic yanaşmadı benim yaptığım mesafenin 2 katını yaptı. Akşam konuşunca da sen hatalisin once sen özür dile dedi.
Dün de yine dayanamadım yaklaşayım dedim munzurluklar yaptım filan beni seviyor musun diye sordum sevmiyorum dedi " o anda ciddiyetle söylemedi ama çok alındım " gece yanında uyumadım.
Sabah niye başka yerde yattin dedi cevap vermedim . Oda ustelemedi. Şimdi de yine konuşmuyoruz.
Artık mutlu olmadığı mi hissediyorum . Sizin evliliklerinizdede böyle şeyler oluyor mu ?
Yoksa yol yakınken bitirmeli mıyım bilmiyorum .
Ama son günlerde çok mutsuz hissediyorum . Benimle ilgilenmeyen sevdiğini söylemeyen bir eşim var .
Sizce bende de hata var mı?
Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim .
Hemde ailem bulunduğum şehirden 3 gün önce taşındılar yanında olması gereken zamanda oda beni yalnız bıraktı:(

Boşandınız farz edelim
Tekrar evlendiniz
Siz sanıyormusunuz ki o erkek size ömür boyu güzel sözler söyleyip
Gönlünüzü hoş tutup
Haftanın her günü dizinizin dibinde olacak?

Hepimiz böyle bir eş hayal edip evleniyoruz ama işte öyle değil
Öyle olmuyor maalesef
Zaten sürekli ilgide insanı boğar

En azından beni boğar ben sıkılırım

Biraz çocuksu geldi tavırlarınız bana

Boşandınız farz edelim
Tekrar evlendiniz
Siz sanıyormusunuz ki o erkek size ömür boyu güzel sözler söyleyip
Gönlünüzü hoş tutup
Haftanın her günü dizinizin dibinde olacak?

Hepimiz böyle bir eş hayal edip evleniyoruz ama işte öyle değil
Öyle olmuyor maalesef
Zaten sürekli ilgide insanı boğar

En azından beni boğar ben sıkılırım

Biraz çocuksu geldi tavırlarınız bana
Esiniz size sizi sevdiğini söylüyor mu iç? Insan 2_3 ayda bir bile olsa duymak istiyor.

O centilmen, karısıyla sürekli ilgilenen, her zaman anlayışlı olan, hatalı olmasa bile özür dileyip gönül alan erkekler sadece dizilerde var.. evlendikten bir süre sonra ilgi azalıyor tabii ki her zaman cicim aylarındaki gibi olmaz. Beklentiyi çok artirmamak gerekiyor.
Hatalı mıyım sizce ?

Hatalı mıyım sizce ?

Hatalı olmak değil de daha yapıcı olabilirsiniz diye düşünüyorum. Eşinizi konuşa konuşa biktirmak yerine daha cazip tekliflerle dikkatini çekebilirsiniz bence. Mesela eşinin elinde telefon varsa gel beraber güzel bir yemek yapalım de ya da disari çıkalım gezelim de ya da birlikte banyo yapmayı teklif et:oops: eşinin hoşlandığı şeyleri en çok sen bilirsin ona göre yavaş yavaş azaltabilirsin bu telefon olayını. Üstüne çok düşme bir de. Bir kitap al eline odana çekil oku mesela, bulunmaz Hint kumaşı gibi davranma eşine. Zamanla o senin yanına gelecektir sen kendini geri çektikçe.

Iliskiniz normal degil ama en cok telefonu elinden dusurmemesi noktasinda.
Siz hayalet misiniz o evde ustelik cocugunuz da varmis. Onunla da ilgilenmeyip surekli telefonda oyun mu oynuyor:KK57:
Konusun ya da konusmaya calisin hayalet olmadiginizi gösterin.
Karsilikli trip atmakla falan sorunlar cozulmez.

Esiniz size sizi sevdiğini söylüyor mu iç? Insan 2_3 ayda bir bile olsa duymak istiyor.
Yok söyleyemez bak hep yazıyorum burda ama 6 senelik evliyim çok nadir söyler o da ben onu parçalamıyim diye belki:deli:ama sevdiğini söylemez değil söyleyemez hareketleriyle belli eder peki sizin eşiniz nasil belki artık söylemiyor sözle ama mesela yardım ediyordur başka şekillerde gösteriyordur malesef öyle sürekli sevgisini dile getiren erkek çok az keşke hep söyleseler ama genlerinde kazmalik var çok beklemek insanı yoruyor:KK66:

Ne olursa olsun yatagi ayirmak yanlis bence. Baska biri mi var acaba diye aklima geldi
Yani eger cok degistiyse olabilir. Wc ye bile giderken elindeyse suphelenmek lazim...

Haftada 3 gün fazla bir defa dışarda olma konusunda.
Telefon olayında sizde onunla birlikte oynayın çocuk uyuyunca. İletişim sağlarsınız belki bu sayede.

Kimi erkekte çocuk olduktan sonra "Aha tamamdır" ampulü yanıyor olsa gerek ki, kaybetme korkusu kalmıyor, çabalama-hoş tutma olayı bitiyor. Neden? Çünküm çocuk da oldu tamam, artık koltuğuma yayılabilirim ki kadınım temelli benimdir.

Madem talep ettiniz olmadı, konuştunuz olmadı, şirinlik yaptınız kendini ağırdan sattı, bir de korkutun bari.
Kaybetme korkusunu, onsuz mutlu olabildiğinizi ve onu takmadığınızı hissettirerek yaşatın.

İlgi bazen azalır , her evlilikte öyle bzim hayal ettiklerimiz hep sürmüyor malesef...
Bebeğin olmasıda etken tabiki erkekler çok çabuk sıkılıyorlar gelemiyorlar sorumluluk olaylarına
Bana kalırsa kesinlkle hatalı değilsin ve özürü sen dilememelisin ilk.
Dikkatini başka yönlere çekmeye çalışın , başbaşa kalın .

9 yıldır birlikteyiz, 7 yıldır evliyiz ben eşimden çokça hoş söz duyarım, ona da sürekli söylerim.bizde herşey karşılıklı oluyor, hep bir tarafla yürümez o işler bence. gittikçe azalıyor mu evet, ama beni seviyormusun diye sorduğunuzda cevap bu olmamalı. oturup konuşmayı denediniz mi hiç? siz plan yapsanız dahil olur mu yine arkadaşlarıyla olmayı mı tercih eder?

Bizim evde de seni seviyorumlar vs havada ucusmaz. Benim esiminde bos kaldigi an hep elinde telefon ve oyun...

Biz 10 seneyi doldurduk. Iki cocuk var. Bilmem niye bana cok olagan geliyor bu durum.

Sonucta sevgi pıtırcıklari gibi romantik olmadik ki biz hic.

Bence cok kafana takma.

Cocuktan sonra evlilikler genelde bu hali aliyor gordugum, duyduğum kadariyla. Cocuktan sonrada cok mutluyuz, ilk gunki gibi ask yasiyoruz diyenlerde varda ic yuzunu bilemeyecegim o işin. : :)

Yok söyleyemez bak hep yazıyorum burda ama 6 senelik evliyim çok nadir söyler o da ben onu parçalamıyim diye belki:deli:ama sevdiğini söylemez değil söyleyemez hareketleriyle belli eder peki sizin eşiniz nasil belki artık söylemiyor sözle ama mesela yardım ediyordur başka şekillerde gösteriyordur malesef öyle sürekli sevgisini dile getiren erkek çok az keşke hep söyleseler ama genlerinde kazmalik var çok beklemek insanı yoruyor:KK66:
Yardim eder günde bur kaç kez arar filan ama son gunlerdealınganlık yaptım herlade gidip barışsam iyi olacak :) genelde yorumlarda haksız bulunmuşum:)

Back
X