Eşimle ilişkime yeni bişeyler katmak istiyorum kızlar bana fikir verirmisiniz!!!

Beleri

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
19
0
6
Ankara
8aylık evliyim ama eşimle ilişkime yani seks hayatımda heyecanlar oluşturmak istiyorum.herhangi bi sorun yok ama ben monotonlaşmış oldugunu düşünüp sıkılıyorum bi heyecan yaratmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor😔 yeni yeni gecelikler çamaşır takımları almak istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8 ayda ne cabuk monotonlasmıssnz canm bukadar cabuk bitirme herseyi önünde yıllar var isareli kullan :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geceleri renklendirmenin bi çok yolu var. Mesela sexy gecelikler yada sexy kostüm alabilirsin böyle peruklu filan. Az ışık mum filan ve hafif müzik güzel olur. Yaa yapacak çok şey var da aklıma gelmiyor. Biraz fantazini kullan 😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkekler kulubude olsa
erkeklerdede böyle eşini heyecanlandırmak için topik acan olurmuydu olama
yada bi kadın sızıpda erkeklerle böyle dalga gecermiydi.
aklımda deli sorular

İyymişşş....benim eşim direk olaya dalıp 5dakkada hallettiği için ne giysem yaramıyor....yani empati kuramıyorum sooriii.....:26:

Bi kere değişik kostümler al,bıraz muzık koy ve karşısında seksıce dans et,sonra yavas yavas soyun,cok neyecanlanıcak emın ol.
Baska bır seferınde mutfak masasında spontan gelışen sert bır sevısme dene
Baska bır seferınde eve geldığınde onu seksı bır makyaj ve ıc camasırlarıyla karşıla,başı dönucektır
Baska bır seferınde bırlıkte erotık fılm ızlemeyı dene,sonra sevısın
Baska bır seferınde işe gıttığınde ona acık sacık mesajlar at,eve gelmek ıçın delırecektır
Bırlıkte duşa gırıp orada sevısmek bır erkege muthıs heyecan verır..

nasıl bir ilişkiniz var ki 8 ayda her şey tükenmiş, monotonlaşmış.
İçinizden o an ne yapmak geçiyorsa onu yapın, planlayarak değil.
Planlanmış ilişki yavan olur, iç güdülerini takip et ama bunu yaparken sonradan pişman olmayacağın şeyleri tercih et.
Birbirinize aşk sözleri fısıldayabillir, yapmak istediklerinizi birbirinize eylem esnasında anlatabilirsiniz.
Kostüm ve ortam tercih meselesi, bence üstünüzden komple çıkarmanızı gerektirmeyecek şekilde giyinin
mesela sırtı açık, transparan, mini bir gecelik, yada jartiyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…