Yeni kapandim yardım istiyorum (resimli)

Resimler güzel değin etrafında sana yardım edecek hiç kimse yok mu
Ayrıca başörtüsünun yakışmadığı hanım yoktur rabbim o örtüye uygun yaratmış fıtrata uygun yani bana bu yakıştı su yakışmadı diye birşey yok ama önemli olan düzgün örtünmek kafaya sarık gibi bez bağlamak değildir örtünmek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İkisini de beğenmedim tesettüre uygun olmadığını düşünüyorum. normal şekilde dikkat çekici olmadan örtünce daha çok yakışıyor bence.

Resimler güzel değin etrafında sana yardım edecek hiç kimse yok mu
Ayrıca başörtüsünun yakışmadığı hanım yoktur rabbim o örtüye uygun yaratmış fıtrata uygun yani bana bu yakıştı su yakışmadı diye birşey yok ama önemli olan düzgün örtünmek kafaya sarık gibi bez bağlamak değildir örtünmek

Etrafımda kapalı bayan arkadasım cok az.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. başörtüsü bir tarz degil, Allah'in kendisine inanan kullarindan yerine getirmesini istedigi bir farz oldugu maalesef günümüz muslumanlarinca pek anlasilamiyor. Bu farzin ruhuna aykiri davranislarda bulunmak kisinin sadece kendini baglamaz. Tesetturun şeklini bozma konusunda kisi vebal sahibi olur. Bazi arkadaşlarında dedigi gibi tesettur bakislari üstüne toplamak icin degil, bakışlardan korunmak içindir. Aldigin bu kararın temellerinin farkinda olarak ve idealini kavrayarak yaşayabilmen duasiyla. Yolun başında olan bir başörtülü olarak inşallah en guzel sekilde ortunmeyi rabbim size nasip eder.

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. başörtüsü bir tarz degil, Allah'in kendisine inanan kullarindan yerine getirmesini istedigi bir farz oldugu maalesef günümüz muslumanlarinca pek anlasilamiyor. Bu farzin ruhuna aykiri davranislarda bulunmak kisinin sadece kendini baglamaz. Tesetturun şeklini bozma konusunda kisi vebal sahibi olur. Bazi arkadaşlarında dedigi gibi tesettur bakislari üstüne toplamak icin degil, bakışlardan korunmak içindir. Aldigin bu kararın temellerinin farkinda olarak ve idealini kavrayarak yaşayabilmen duasiyla. Yolun başında olan bir başörtülü olarak inşallah en guzel sekilde ortunmeyi rabbim size nasip eder.

Allah razı olsun. Ben zaten buraya danışmak icin sordum. Nefs hepimizde var. Insan illa ki değişik olana kendini kaydiriyor. Hic birimiz ben kusursuz kapaliyim diyemez. Bense sadece danışmak istedim. Sizlerin yorumları sayesinde dogru kararı vermeye çalışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir mesajinizda tarz olarak demissiniz. Kapanmak tarz değil farzdir. Yolda boyle yürüyen birini görsem kamera sakasi sanirim.(ilk resim için)

Kusura bakma ama ikisini de beğenmedim. Beğenmekten ziyade uygun bulmadim. Özellikle birincisi. Nur suresinde "başörtülerini yakalarini kapatacak şekilde ortsunler" şeklinde bi ayet vardir. Aslinda bu konuda Kuran ve ilmihal kitaplari en iyi yol gösterici olacaktır. Tesettürde amaç kendimizi haram gözlerden sakinmak buna uygun giyinmek olmalidir. Tesettür bana bakma demektir, bana bakmadan geçme demek değildir. Ama malesef günümüzde tesettür moda gibi oldu. Gerek diziler gerekse tasarımcılardan dolayı. Kot üstüne kisa gomlekler, ten belli eden kiyafetler cicili bicili cok renkli kiyafetler normal karsilanmaya başlandı. Önce neden kapandiginin gerçekten farkında olmalısın. Peygamber Efendimiz (sav) ummetimin içinde gormedigim kadınlar vardır. Bunlar giyinik Çıplaklardir onlarin basının arkasi deve horgucu gibidir onlar lanetlenmislerdir cennetin kokusunu dahi alamazlar demiştir. Aman güzel bir sey yapayim derken yanlışa gitme. Bu çok güzel bir karar ve doğru uygula. Ben de yeni kapandim. Bir ay kadar oldu. Herkes cok koyu renk giyiyorsun biraz renkli giyin esarbini söyle bağla vs vs diyor. Umrumda mi Hayır. Rabbim razı olsun yeter.

Merhaba. Kesinlikle şahsınıza karşı algılamayın ancak bu iki tarz da resmen saçma sapan ve dalga geçer gibi kapanmalar. İçlerindeki imanı kimse bilemez ama daracık skinny jeanslerin üzerine dapdar bodyleri çekip profesyönel makaj ve kırmızı ruju sürdükten sonra kafa kılına/saça bez bağlamak bir şey değil. Toplumumuzda kapananların yarısının düştüğü en büyük hata anlamını bilmeden kapanmaları ama baskı için ama istedikleri için ama neyse ne için yani.

ANLAMI erkekleri tahrik etmeyecek, memeni poponu belinin kıvrımını bacaklarının şeklini göstererek azdırmayacak, abdest bozmayacak, elalemin adamını ereksiyona uğratıp kendini de onu da günaha sokmayacaksın. Amaç bu. Daha açık söyleyemem. Ancak bu tarz göğüsü geren meme şeklini popo şeklini bel şeklini yani hatta bazı açık kadınların(başı açık) giydiği kıyafetlerden daha da belirgin dar kıyafetler giyip kırmızı ruj sürüp kafana bez takınca olmaz o işler.

Ya hadi makyajı geçtim, belki sivilcen vardır yaran vardı psikolojikman kendin için kusur kapatmak iin fondöten falan sürmek istiyorsundur o senle benim değil Allahla senin aranda. Ama bu kırmızı ruj süren türbanlıya gerçekten şaşıyorum. Dünyanın her yerinde kırmızı rujun anlamı cinsel içeriklidir çünkü makyaj erkeği kışkırtmak için kullanılırdı. Kırmızı ruj kadın cinsel organı uyarıldığı zamandaki kırmızılığı erkeklere mesaj olarak iletir, pembe allık kan dolu yanakları belli eder bunu ben sallamıyorum beden dili kitapları okuyun ve ayrıca kırmızı rujun insanlara seksi geldiğni on kişiden dokuzu biliyor ama neden olduğunu çözemiyor.. Yemin ediyorum geçen gün bu çıplak gibi duran ten rengi tayt pantolonlar var ya ondan giymiş türbanı gördüm dehşete düştüm. kızın altı çıplak üstünde ince kısa deri çeket kafasında türban böyle komik duruyordu yanından her geçen tuhaf tuhaf bakıyordu diğer kapalı genç kızlar bile ayıpladı.
Araştırcaksınız..
Dapdar giy bir buçuk kilo makyajını yap kafana türbandan bozma saç bandı gibi bezi tak, e ben kapandım.
Bunu kesinlikle senin attığın resimler dolayısıyla sana yaptın yapacaksın gibi bir ifade olarak söylemiyorum, buradaki kimseye herhangi bir tartışma başlatması durumunda cevp da vermeyeceğim çünkü ortada huzur kaçırmalık bir yazı yok, etraftaki gözlemlerime dayanarak(bir tek benim de değil akıl fikir sahibi herkesin) gördüğüm izlenimlerden bahsetmek istedim. Stil sahibi olmayı, tarzı şekli şüklü kafaya aşırı takıp işin düzenini, türbanın şeklini, amacını bozarak komik duruma düşenleri çok görüyorum.
Böyle olmaz.

Ha ben çok mu biliyorum hayır, kapalı mıyım hayır ancak Allah çok şükür akıl fikir vermiş göz-nizam dengesi için.

Ancak öyle kapananlar da var ki kıza kız olduğum halde zeafetine güzelliğine duvara toslamış gibi bakıyorum hani kız dönüp ne var ne bakıyosun dese yeridir. Kötü bakmıyorum otuz kez maşallah diyorum ama hiçbir uğraşı olmadan, kendini kasmadan öyle bir taşıyor ki onu hayran kalıyorum..

Takı, toka, kolye boncuk makyaj rujdan ziyade, zarif kesimler, pastel tonlar, şık ipek bir eşarp ile beklediğinden çok daha güzel görüneceksin..

Genç yaşlara ugun birçok güzel açık renk kesimlerde pardesüler, zarif eşarplar, güzel mi güzel güneş gözlükleri bulabileceğiniz seçkin markalar, mağazalar var. Ancak lütfen bu iki resimdeki gibi ne yaptığını bilmeyen boş insanlar gibi yapmayın.

Bakın bir de ben size birkaç örnek göstereyim, daha aklınıza yatacak daha zarif bulacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huzur sokagı diye bi dizi vardı basrolde kutsi sinem öztürk falan oynuyodu sinem öztükün kapanma tarzı benim cok hosuma gitmisti sade ve agardı cok beyendim bence kapalılıkta asırıya kacmamak sade olmak önemli icinle dısın bi olsun söyledime bi bak istersen buarada cok sevindim kapanıyosan bidaha sakın acılma ama bende istiyorum ama önemli olan icten gelmesi tabi senin aduna sevindim

Seker kissss

1. Resmi instigramda takip ediyorum kuveyt'li bayani.
Özellikle profiline grip grip bakarim cok ilgi çekiyor
Tesettüre de hic uygun değil boynu acik olarak kapanmasi
2. Daha uygun bence.
Screenshot_2014-11-14-19-39-28.webp

çok özür dileyerek söylüyorum ama bunun neresi tesettür :KK57: açık bi insan geçse belki dönüp bakmam ama bunlardan herhangi birisi yanımdan geçse bu ne diye bakarım...
Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31)

hayırlı olsun canım hepsi çok iğrenç resimdekilerin
bence bu tarz modellere bakmalısın

Eklentiler

• aaa.webp
    aaa.webp
    52 KB · Görüntüleme: 1.730
Back
X