• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilişkimi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim?

Kusura bakmayın ama burada sadece konuları okuyarak insanlar yargılanıyor sizde kendinizi böyle yansıttınız ben ne yapabilirim sizin için tek dileğim dilerim sonsuza dek eşinizle masallarda ki gibi bir hayat yaşarsınız zira eş problemleri sıkıntılı biraz bende yaşadım
Bnm amacım masallardaki gibi bir hayat yaşamak değil, masal bile anlatsam beni yürekten dinlemesini sağlamaya çalışıyorum, yazılan her cevabı da dikkate alıcam bunu az da olsa başarabilmek için..
O konuyu yanlış anladığımı sonradan yazdım, içeriği sildim ve özür diledim bana kızan bayanlardan.. İçerik silmek de bu sitenin kurallarına uymuyormuş bunu da öğrendim bı sayede..
Ve tlf açıp konuştum durumu açıklığa kavuşturdu..
Gerçekten bu konuda çok fazla fikir almak isteyerek bu konuyu açtım..
Lütfen rica ediyorum şimdi gerçek ve yardım edecek yorumların önüne set koymayın, siz de bir bayansınız beni anlayacağınızı düşünüyorum..

Güzel yemek her erkeğin her insanın hosuna gider şık sunum güzel sofralar evlilikteki muhabbeti arttırdığını düşünüyorum

Şu an yargıladığınız şeyi yaptığınızın farkındamısınız benimde açtığım eski bir konudan bahsetmişsiniz yani ısıtıp önüme getirmişsiniz diyecek başka söz yok :KK66:
Yoo ben sadece gercegi yuzunuze vurdum hem ayni konuyu acip hem de konu sahibine laf soyluyordunuz.Yaptiginiz mantikli mi sizce?

Yoo ben sadece gercegi yuzunuze vurdum hem ayni konuyu acip hem de konu sahibine laf soyluyordunuz.Yaptiginiz mantikli mi sizce?
Ben benimle aynı içeriye sahip olan konuyla ilgili laf söylemedim ikisi farklı şeyler ayrıca burda yüze vurulacak bir gerçek yok bas baya yargıladığınız şeyi yaptınız ki bu konu sizi nden ilgilendiriyor akraba falanmısınız

Huzur ...

Ben anlamam öyle dişilikle , geyşa usulu hizmetle cartla curtla eve adam bağlamaktan .

Erkek o kapıdan içeri girdiğinde ; tüm yorgunluğunu atıp huzur buluyorsa , zaten bir an önce eve gelmek ister .

Huzuru sağlamanın yolu da ; fazla dır dır yapmadan ortak zevkler üzerine kurulu yaşam alanı oluşturmak .
Ay ne güzel tabir etmişsiniz. Işık oldunuz valla şahsen bana:KK68:

Bnm amacım masallardaki gibi bir hayat yaşamak değil, masal bile anlatsam beni yürekten dinlemesini sağlamaya çalışıyorum, yazılan her cevabı da dikkate alıcam bunu az da olsa başarabilmek için..
O konuyu yanlış anladığımı sonradan yazdım, içeriği sildim ve özür diledim bana kızan bayanlardan.. İçerik silmek de bu sitenin kurallarına uymuyormuş bunu da öğrendim bı sayede..
Ve tlf açıp konuştum durumu açıklığa kavuşturdu..
Gerçekten bu konuda çok fazla fikir almak isteyerek bu konuyu açtım..
Lütfen rica ediyorum şimdi gerçek ve yardım edecek yorumların önüne set koymayın, siz de bir bayansınız beni anlayacağınızı düşünüyorum..
Sizi anlıyorum şu anki açtığınız konuda tabi ki çünkü bende böyle bir problem yaşadım sadece gelininize bu şekilde davranmasız acaba eşinizle aranızdaki bu problemden mi kaynaklanıyo diye düşündüm..

Eşinizin eve gelme problemi yok, sadece yorgunluk problemi var. Ona çok güzel yemekler yapın ve eve gelince çok soru sormayın, sizde fazla konuşmayın, biraz dinlenmesine izin verin. Benim eşim bazen yemek yer 1 saat uyur kalkar sonra çay içeriz sohbet ederiz...

Sizi anlıyorum şu anki açtığınız konuda tabi ki çünkü bende böyle bir problem yaşadım sadece gelininize bu şekilde davranmasız acaba eşinizle aranızdaki bu problemden mi kaynaklanıyo diye düşündüm..
Yok gerçekten birbiriyle alakası olmayan konular..
O konu bir yanlış anlaşılmaydı.
Eşimle ise yanlış anlayacağımız pek konumuz olmuyor bile :)

Yok gerçekten birbiriyle alakası olmayan konular..
O konu bir yanlış anlaşılmaydı.
Eşimle ise yanlış anlayacağımız pek konumuz olmuyor bile :)
Ya burada yazmışlar yemek mumlar falan ama bunlar çokda işe yaramıyo bi süre sonra oda adama çekici gelmiyor .. bunu izle belki biraz işe yarar ben zira bu video dan sonra çok değiştim inşallah yardımcı olabilirim sana

Ya burada yazmışlar yemek mumlar falan ama bunlar çokda işe yaramıyo bi süre sonra oda adama çekici gelmiyor .. bunu izle belki biraz işe yarar ben zira bu video dan sonra çok değiştim inşallah yardımcı olabilirim sana

Teşekkürler, çok merak ettim şu an tlfdan giriyorum nette azalıyor, ilk fırsatta izlicem ama :)

Teşekkürler, çok merak ettim şu an tlfdan giriyorum nette azalıyor, ilk fırsatta izlicem ama :)
Netiniz çok fazla gitmez zannetmiyorum ama izleyin lütfen bir erkek bir kadından ne bekler çok iyi bir şekilde anşatılmış ben kendimi gördüm bu video da ve hemen yanşışlarımı düzeltmeye başladım inşallah ilişkime yansır ve düzelir

Sorun şu ki aslında pek ortak noktamız yok, genelde bnm sevdiğim şeyler ona sıkıcı geliyor, sinema, yürüyüş yapmak gibi.. Aslında sorumu şöyle mi yapmalıydım bilemedim;
Ortak noktaları nasıl arttırabilirim falan, ama ben bayanların bnm ne anlatmak isteğimi anladıklarını biliyorum :)
Bu konuda bir taraf fedakarlik yapmali..mesela dedektif filimleri sevmezdim.sirf esim zevk aliyor diye izledim..ama asla izlemem dedigim filmleri..sonra bi baktimki ortak zevkimiz olmus
Evliligimin ilk yillarinda esim karadayi dizisi tutkunuydu..p.tesi aksamlari hicbir yere soz vermezdi..oturdum dizinin ortasindan onunla izleye izleye sora sora alistim..alismakran ote tutuldum diziye.p.tesi aksamlari cerezlerimizi cayimizi koyar dizimizi izlerdik zevkle.

Sonra esim halisaha maci tutkunu.defalarca izlemeye gittim.esim daha bi heyecanli oynuyordu..ben acibiber tursusu tutkunuyum.esimide alistirdim ortak damak zevkimiz haline geldi.daha birsuru ornek sayabilirim...
Simdi ortak zevkimiz cogaldi bu sekilde

Güleryüzle kapıyı aç
sarıl öp
evini ve kendini temiz tut
her zamankinden daha farklı giyin
güzel kok
güzel yemekler yap
en önemlisi dır dır etme huzur ver biz de bunlar işliyor:KK53:

Merhaba bayanlar, ben 3 yıllık evliyim, eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum.. Çok büyük problemler atlattık, haklı haksız önemsemeden birbirimizi yıpratmaktan vazgeçtik..
Eşim %70 iş yorgunluğundan ve %30 kişiliğinden dolayı öyle muhabbet edip, duygularımı düşüncelerimi pek paylaşabildiğim birisi değil, sadece düşüncesini duygularını kısa cümlelerle ifade eder..yorgunluğuna hak veriyorum tabii ki, ama bir kadın olarak da özellikle bazı zamanlarda insan daha çok ilgi, şefkat, ne bileyim en azından bişeyleri doyasıya konuşmak istiyor..
Şimdi benim sorum şu ; eşimin ilgisini daha fazla nasıl çekebilirim? Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama eve gelmesi için can atabilir hale nasıl getirebilirim?

Tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum..

Bende bunu cok dusunmustum ps almaya karar verdim arada iskambil partileri ve okey partileri duzenliyorum ii geliyor. Bide mac izliyorum onla flan. Benimde esim konusmayi sevmez trip atim cenesi acilir masaaallah

Şu soyadı karacehennem olan kadının söylediği bişey aklımda kalmıştı diyordu ki . Kocası işe gidiyor kadının yatakta yorganın dışından çıkardığı ayağıyla baybay yapıp bi gözü açık bi gözü kapalı işe uğurluyor adamı şimdi bu adam napsın koşa koşa akşam nasıl gelsin, şöyle yataktan kalkıp kahvaltısını hazırlayıp eşinizin hoşlandığı sevdiği yatak kıyafetlerini giyip yatıp sabahta o şekilde kapıda öpüşe koklaşa uğurlarsanız o adamın aklı sizde işe gider evede aklı sizde gelir demişti :)) kısacası büyülemek lazım endamımızla bakışlarımızla öpüşümüzle öle sölüo :KK30:

Back
X