Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlık zarının dısında vajinal dokularda cinsel iliski sırasında gerilebilir ve hafif yırtılmalar olusabilir.Bunun nedeni yeterli kayganlık olmaması ya da sert bir iliski.Asırı olmasa da 5 saat uzun bir süre doktora gitmelisiniz.Eşimle ilk birlikteliğimizde oluşan yırtılmadan daha farklı bir şekilde yırtılma meydana geldi 2 aylık evliyim her ilişki sırasında çok zor penis giriyor o esnada çok ağrım oluyor bugün kanama ve rahimin hafif alt kısmında yırtılma meydana geldi yaklaşık olarak 5 sattir aşırı değil ama kanamam var bunun sebebi nedir lütfen cevap verin
Yeterince ilişkiye alışmadığı için oluyor.ciddi şeyler değil zamanla geçiyor.ama ıslaklığa ve nazik hareketler yapmaya dikkat edin.Eşimle ilk birlikteliğimizde oluşan yırtılmadan daha farklı bir şekilde yırtılma meydana geldi 2 aylık evliyim her ilişki sırasında çok zor penis giriyor o esnada çok ağrım oluyor bugün kanama ve rahimin hafif alt kısmında yırtılma meydana geldi yaklaşık olarak 5 sattir aşırı değil ama kanamam var bunun sebebi nedir lütfen cevap verin
Hiç ıslaklık olmuyor bende eşimde girmek istiyor bişey diyemiyorumYeterince ilişkiye alışmadığı için oluyor.ciddi şeyler değil zamanla geçiyor.ama ıslaklığa ve nazik hareketler yapmaya dikkat edin.
Kendim bakamadigim için ayna yardımıyla baktımRahmin altını yırttığını nası anladın
Bakıp rahmin altını aynadan nasıl gördünKendim bakamadigim için ayna yardımıyla baktım
Demek ki tam anlamıyla uyarılma olmuyorsunHiç ıslaklık olmuyor bende eşimde girmek istiyor bişey diyemiyorum
Yirtmis bacım seni bir doktora git öyle kalmasın, enfeksiyon kaparsin.Eşimle ilk birlikteliğimizde oluşan yırtılmadan daha farklı bir şekilde yırtılma meydana geldi 2 aylık evliyim her ilişki sırasında çok zor penis giriyor o esnada çok ağrım oluyor bugün kanama ve rahimin hafif alt kısmında yırtılma meydana geldi yaklaşık olarak 5 sattir aşırı değil ama kanamam var bunun sebebi nedir lütfen cevap verin
Eşim uzun yola gidiyor haftada bir defa tek ilişkiye girebiliyoruz bende hiç ıslanma olmuyor ama hiçbir zaman olmadı daYeterince ilişkiye alışmadığı için oluyor.ciddi şeyler değil zamanla geçiyor.ama ıslaklığa ve nazik hareketler yapmaya dikkat edin.
De kardeşim, eşinin her dediğini yapmak zorunda değilsin. İçini parçalatana kadar bu nedir yahu? Eşine ayrı uyuz oldum hayvan mıdır nedir Hiç mi karısını bu kadar mı umursamaz bi insan.Hiç ıslaklık olmuyor bende eşimde girmek istiyor bişey diyemiyorum
Vajinasindan bahsediyor rahim olsa duramazdiBakıp rahmin altını aynadan nasıl gördün
Söyleyin ki çözüm bulun. Siz istemeden ilişki olur mu hiçHiç ıslaklık olmuyor bende eşimde girmek istiyor bişey diyemiyorum
Söyleyin ki çözüm bulun. Siz istemeden ilişki olur mu
O zaman ten uyumunuz yokEşim uzun yola gidiyor haftada bir defa tek ilişkiye girebiliyoruz bende hiç ıslanma olmuyor ama hiçbir zaman olmadı da
Uyum falan aramıyo zaten herif, kadın uyarılmış mı ilişkiye hazır mı falan bakmadan haldır huldur yırta yırta. Gece gece sinirlerim zıpladıO zaman ten uyumunuz yok
Yırtılma dış kısımdaVajinasindan bahsediyor rahim olsa duramazdi