• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum !?

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
merhaba hanımlar;
Başlıktanda okuduğunuz üzere durum aynen bu.
Lütfen beni yargılamayın önce okuyun

Eşim ilişki sırasında çok terliyor be ölesef her ilişki sonrası benim özel bölgemde aşırı hassaslaşma yanma çoğu zaman siğil benzeri sivilcelenme gibi problemler yaşıyorum. İlişki sonrası alerji oluyorum

Çocuk sahibi olmak içinde düzenli ilişki şart. İlişkiye başlatken benim yüzümün şekli ister istemez değişiyor sanki uzak durmaya çalışıyormuçum gibi oda etkileniyor yaklaşmak istemiyor
Ne yapıcağımı bilemiyorum

Bir öneriniz var mı?

Kilo problemi falan mı var?Çocuk isteğinden ziyade eşiniz ve kendinizdeki probleme odaklanmanız isabet olur.Zaten kimyasal gebelik geçirmişsiniz.Kilo probleminiz varsa onları da bir doktorla konuşmanız iyi olur.

Terleme kısmına klimayla bir şekilde dayanıyorum. Doktora da gittik konuştukta herpes siye bir rahatsızlık var pozitif çıktı sonuç yani var problem ama herhangi bir tedavi uygulanmadı . Benim cildim hassas ve bağışıklık sistemim çok kuvvetli olmadığıniçin rahatsızlık bende sürekli tekrarlıyor onun cildinde problem yok. Kırıcı olmak ta istemyorum çok yoğun çalışıyor zaten günde çok a konuşup görüyoruz birbirimizi. Yemekten bir kaç saat snr uyuyor yorgunluktan . Bu şekilde . İlişkiye girmek için klima açmak kuru olmak bir takım hazırlıklar gerekiyor bizim için böyle oluncada karşı taraf sıkılıyor.

Ben 74 kiloyum boyum 1 72 eşimle aynı boydayız oda 86 87 sanırım

Kayganlık oluştuğunda daha fazla cilt problemi oluştuğunu keşfettim çocuk için yatakta bir süre beklediğimden her seferinde problem oldu daha sonra peçeteyle temizleyip beklemeye başladım azalttı yanma problemlerini. Bu arada gebelik bölümünde bir konum var burası uygun olmadğı için buraya yazmadım tecrübeli annelerden yardım bekliyorum şimdiden teşkkürler iyiki varsınız gerçekten...

Ben 74 kiloyum boyum 1 72 eşimle aynı boydayız oda 86 87 sanırım
İşte kilo probleminden kaynaklanıyor terleme.Bu dedigin hastalıktan dolayı da sanırım ilişki sonrası yara oluşuyor sende.Önce eşinin tedavi olması lazım.Düşük sebebi de sperm düşüklüğünden olabilir.Önce bu tetkikler yapılıp ona göre tedavi aşamasına geçip yumurtlama takibiyle belirli günlerdeki ilişkiyle çocuk sahibi olabilirsiniz.Ama eşinizin tedavi olması şart

Çok teşekkürler. Sanırım doktor farz oldu , korkuyorum açıkçası doktora gidip iyice strese girmekten doğal yöntemlerle olsun diye bekliyodum ama zaman kaybı bir yandan da. İnsan bildiği cevabı bazen uygulamaya cesaret edemiyor işte.

Çok teşekkürler. Sanırım doktor farz oldu , korkuyorum açıkçası doktora gidip iyice strese girmekten doğal yöntemlerle olsun diye bekliyodum ama zaman kaybı bir yandan da. İnsan bildiği cevabı bazen uygulamaya cesaret edemiyor işte.
Doktora gitmemek süreyi uzatmak demektir.Bir problem varsa çaresine erkenden bakmak sizin yararınıza olur.Çocuk için tedavi süreci daha basit belirli günler olunca ilişki için de sıkıntınız olmaz.Yumurtlama günü 1 2 gün sadece ayda.

Doktora gitmemek süreyi uzatmak demektir.Bir problem varsa çaresine erkenden bakmak sizin yararınıza olur.Çocuk için tedavi süreci daha basit belirli günler olunca ilişki için de sıkıntınız olmaz.Yumurtlama günü 1 2 gün sadece ayda.

Teşekkürler kısa zamanda dikkate alacağım önce iyi bir doktor hastane bulmam gerekicek.

Terleme derken terin ıslaklığı mı rahatsız ediyor sizi kokusu mu? Koku ise karbonat sürsün koltuk altlarına en azından koku hiç olmaz belki daha rahat olursunuz siz de.

Terleme derken terin ıslaklığı mı rahatsız ediyor sizi kokusu mu? Koku ise karbonat sürsün koltuk altlarına en azından koku hiç olmaz belki daha rahat olursunuz siz de.

Koku olmuyor aslında hiç aşırı bir ıslaklık oluyor vücudunun tüm bölgesinde dokunamıyorum açıkçası . Genel olarak insanlarla çok temas seven biri değilim zaten. Fakat eşimle böyle değilim sadece terli ıslak zamanlarında sigara içtiği zaman yaklaşamıyorum çok rahatsız oluyorum.

Son düzenleme:
Oncelikle yanmanin enfeksiyonnla ilgili oldugunu dusunuyorum oyle idrarini yaparkende yaniyorsa ozellikle iliskiden sonra bunun icin doktor her ikinizede antibiotik ve sana fitil verir.. esinde sende ozel bolgelerinizi temiz tutun ozel bakim seyleri alip kullanin hijyenik olmasi icin ve iliskiye girmeden once bi su tutunun hem serinlersiniz madem cok hassassin.. klima yetmiyorsa pervanede koy

Koku olmuyor aslında hiç aşırı bir ıslaklık oluyor vücudunun tüm bölgesinde dokunamıyorum açıkçası . Genel olarak insanlarla çok temas seven biri değilim zaten. Fakat eşimle böyle değilim sadece terli ıslak zamanlarında sigara içtiği zaman yaklaşamıyorum çok rahatsız oluyorum.
Sigara işini aşabilirsiniz ter arkadaşların dediği gibi kilodan olabilir ama Afedersiniz insanın eşinin terlemesi bile hoşuna gidiyor bence o an

Eşinizin bu rahatsızlığından dolayı doktorunuz cinsel ilişki yaşanabilir sorun olmaz dedi mı.

Bence bu problemleri halledin beraber önce. Doktor olur terapist olur görünün. Çünkü cinsellik sadece çocuk için olmaz, çocuktan sonra da aynı problem devam edecek evliliğiniz zarar görür zamanla

Back
X