• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum !?

Cocuk olunca hic sevişmeyen bir cift olacaksiniz ve evliliginiz sarsilacak,bu durumda cocuk ne olacak?
once tedavi olun kendi sorunlarinizi çözün cocuk zaten kısmetse olur.

Eşimle aramda çok şükür bir problem yok. Birbirimizide seviyoruz aldığımız kararlar ortak birbirmizden habersiz önemli konularda bir şey yapmayız birbirimize danışırız aşk ve sevgi saygı gibi konularda tereddütlerniz olursa diye yazdım.

Malesefki eşine çok aşıksan tüm vucuduna sorgusuz sualsiz yapışırsın ter o şu bu önemli değildir düşüncesi benim hayatım için zor.

Ben insanlara çok fazla dokunamayan evde kendine ait tuvaleti bulunan herkesin yediği içtiğinden rahatlıkla yiyimeyen bir insanım bu problemide insanlara çok yansıtmamaya çalışıyorum.

Fakat evlilik ve cinsel hayat bunun en zor kısmı.

Eşim de oldukça anlayışlı.

Benim problemim doktora gittiğimzde veya doktora gitmemiz gerektğini onu kırmadan onunla nasıl konuşacağım doktorun yanında onun gururunu kırmadan nasıl sorunlarımı anlatıcağım

Herpes cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık ve bana eşimden geçti. Başka bir cinsel ilişkim olmadı onada güveniyorum ama bunu nasıl konuşucaz bilemiyorum

Lütfen işin aslını bilmeden evliliğim hakkında farklı düşünceler paylaşmayın insanlar okudukça yanlış fikirlere kapılıyor.

Yardımcı olmaya çalışan tecrübelerini aktaran tüm hanımlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Siğil problemi için hem sizin hem eşinizin tedavi olması gerekiyor. Çünkü siz iyileşseniz bile virüz eşinizde hala olduğu için size geçer ve tekrarlar. Tedavi olmazsanız herpes kansere neden olabiliyor.

Ayrıca eşinizin spermine alerjiniz de olabilir bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

İnsan sevişirken terler zaten. Ama aşırı bi boyuttaysa eşinizin kilosundan kaynaklanıyor. Kilo versin. Seks olmadan kadın erkek ilişkisi yürümez.

Son düzenleme:
Şu durumda çocuk istemek hiç mantıklı değil. Önce tedavi olmalısınız. Bu şekilde bebeği de tehlikeye atabilirsiniz.

Herpes virusu kadinlarda rahimagzi kanserine sebep olan tek sey. Nasil boyle ciddi bir konuda tedavi vermemis doktor? Ustelik asla normal dogum yapamazsiniz ve esinizin de sizin de sigillerinizi yaktirmaniz gerekir. Bence cocuktan once bu konular cok daha onemli. Bu arada terlemeden tiksinmeniz bence de olabilir, yani herkes esini tum vucut sivilariyla sevecek diye bir kaide yok.

Herpes 'ten bahsediyorsunuz. Eşinizin bu durumu ne zamandan beri var? Zaten bu virüs erkeklerde görüntü bozukluğuna sebebiyet vermiyor çoğu zaman. Çok önemli bir konu bence çok ciddiye alınmalı. Sadece 2 tipi kadınlar da rahim ağzı kanserine sebebiyet verebilir. Tedavi olmalısınız. Asla korunmasız ilişkiye girmeyin. Bu virüs cinsel yolla bulaşıyor ama hijyensiz yerlerdende bulasabiliyor. Burnuma kokular geliyor hadi hayırlısı.
Çok geçmiş olsun..

Herpes virusu kadinlarda rahimagzi kanserine sebep olan tek sey. Nasil boyle ciddi bir konuda tedavi vermemis doktor? Ustelik asla normal dogum yapamazsiniz ve esinizin de sizin de sigillerinizi yaktirmaniz gerekir. Bence cocuktan once bu konular cok daha onemli. Bu arada terlemeden tiksinmeniz bence de olabilir, yani herkes esini tum vucut sivilariyla sevecek diye bir kaide yok.

Herpes rahim ağzı kanserine sebep olmaz ve tedavi edilemez, rahim ağzı kanserine sebep olan HPV'nin farklı bir türü onun direkt bir belirtisi yoktur ancak smear ile anlaşılır (eğer hastalık başladıysa leep adı verilen işlemle vajinadan ince bir tabaka alınır). İnternette araştırabilirsiniz. Ayrıca virüs olduğu için Herpes'in ancak semptom tedavisi olabilir kökten çözüm ancak vücudun kendi bağışıklık sistemi yenerse olur.

Herpes 'ten bahsediyorsunuz. Eşinizin bu durumu ne zamandan beri var? Zaten bu virüs erkeklerde görüntü bozukluğuna sebebiyet vermiyor çoğu zaman. Çok önemli bir konu bence çok ciddiye alınmalı. Sadece 2 tipi kadınlar da rahim ağzı kanserine sebebiyet verebilir. Tedavi olmalısınız. Asla korunmasız ilişkiye girmeyin. Bu virüs cinsel yolla bulaşıyor ama hijyensiz yerlerdende bulasabiliyor. Burnuma kokular geliyor hadi hayırlısı.
Çok geçmiş olsun..

Bu iki tip dediğiniz herpesin değil HPV'nin iki tipi, herpes de HPV'nin tiplerinden biri, toplam 16 çeşit HPV virüsü var. Daha önce yazdığım gibi direkt tedavisi yok maalesef, komdom kullanılsa da etrafından bulaşıyor, dünyada aşırı yaygın, yeni çağın en çok yayılan virüslerinden.

büyük harf kullanmak görgü kurallarına hiç uymuyor yeni üye.
Bu iki tip dediğiniz herpesin değil HPV'nin iki tipi, herpes de HPV'nin tiplerinden biri, toplam 16 çeşit HPV virüsü var. Daha önce yazdığım gibi direkt tedavisi yok maalesef, komdom kullanılsa da etrafından bulaşıyor, dünyada aşırı yaygın, yeni çağın en çok yayılan virüslerinden.
bu konuda oldukça bilgi sahibisiniz anlaşılan bir de bu hastalık bende ilk evlendiğimde yoktu 1 buçuk seneyi biraz geçince başladı stresli bir olay yaşamıştım hemen onun üzerine çıktı çok geniş açık yaralar oluştu ilk rahatsızlık bu şekilde nüks ediyormuş sonra 2 3 atak daha oldu gittikçe küçüldüler . Şimdi ani stres altında kalırsam minik sivilce gibi bazen çıkıyor.
Eşim başka br hastnede başka doktora göründü uroloji sanırım test yapıldı virüs çıktı doktorla kendisi görüştü ben girmedim bir dahada bu şekilde kaldı. Ben gittiğim doktordan memnun kalmadım iki doktor değiştirdim onlarda yalnızca zovirax krem ve valtrex ilaç veriyor başka bir tedavi söylemedi. Eşime herhangi bir ilaç beya tedavi uygulanmadı

Çok geçmiş olsun..
Burnuma kötü kokular geliyor derken aklınızdan geçeni paylaşırsanız sevinirim.

merhaba hanımlar;
Başlıktanda okuduğunuz üzere durum aynen bu.
Lütfen beni yargılamayın önce okuyun

Eşim ilişki sırasında çok terliyor be ölesef her ilişki sonrası benim özel bölgemde aşırı hassaslaşma yanma çoğu zaman siğil benzeri sivilcelenme gibi problemler yaşıyorum. İlişki sonrası alerji oluyorum

Çocuk sahibi olmak içinde düzenli ilişki şart. İlişkiye başlatken benim yüzümün şekli ister istemez değişiyor sanki uzak durmaya çalışıyormuçum gibi oda etkileniyor yaklaşmak istemiyor
Ne yapıcağımı bilemiyorum

Bir öneriniz var mı?
Bu çok kötü ya! Eşiniz temizliğine dikkat etmiyor mu?

Herpes çok ciddi bir hastalık ve eşinizden almışsınız. Tabi daha önce ilişki yaşamadıysanız.
Bu cinsel yolla bulaşan bir uçuk çeşidi ve normal doğum yaparken bebeğe ciddi zararlar verebilir. Size önerim bağışıklık sisteminizi güçlendirecek şeyler tüketmeniz.. ve yeterli derecede istekli olmadan da sevismeyin bu canınızı yakacak.
Zaten sizin kısır döngü sebebiniz de bu. Uçuk mikrobu hasar gören tende ortaya çıkıyor. Siz kuru iken ilişkiye girip hasar veriyorsunuz ve hop tekrar geliyorlar. Kayganlastiktan sonra girip o bölgenin tahriş olmamasına ciddi anlamda dikkat edin. Bu tarz hastalıkların ilerisi hiç ıyi olmuyor. Dikkatli olun

Back
X