- Emoji Skoru
- 94
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Eşşmle aynı avm de farklı mağazalarda çalışıyoruz. Dolayısıyla her akşam beraber çıkıyoruz ben ondan önce çıkıp brkliyorum onun iş yerinde , eşimden yaşça küçük aşime abi diye hitap eden bir kız var çalışanlar arasında. Her neyse dün ben snnemgile gitmem gerektiği içün öptüm eşimi çıktım o kayınvalidem geçecekti,öptüm ve ayrıldık akabınde 10 dk sonra beni aradı ben geldim aşkım annemgilin ordayım diye neden çabuk gittiğini sordum arkadaş bıraktı dedi kim dedim lafı geveledi bir erkek arkadaş falan dedi.Anladım ama sorgulayınca tepki gösterdi. Akşam eve döndüğümüzde kiminle geldin sen diye tekrar sordum iş yerindeki kızla dedi aynı yerde oturuyolar kayınvalideyle o bırakmış eşimi Peki neden yalan söyledin dedim girdik birbirimize evden eşyaları al ve git sana güvenmiyorum artık dedim oda ikiletmeden gitti. Kızlada selamlaşırıx falan aralarında bir şey olma ihtimalinide hiç düşünmemiştim Oysaki ama yalan söylrmesi sonra itiraf etmesi kafam çok karışık boşanma düşündürdü bana bu olay güvenim xedelendi burnuma pis kokular geldi siz yerimde olsanız napardınız