Eşimle kan uyuşmazlığım var doğumdan sonra iğne şart mı?

jelibon_sekerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
30
0
36
İstanbul
ben 9 ay 10 günlük hamileyim doğum yapmadım daha ne yapmam gerekiyor bu durumda etrafımdakiler akrabalarım hiç geçmemesi lazım diyolar 9 ay 10 günü gittiğim doktorda bir hafta geçebilir diyor ne yapmam lazım benim birde eşimle kan uyuşmazlığım var doğumdan sonra iğne olmam şartmı

doğum zamanı geçebilir cnm normalse hele bekler doktorlar genelde...

kan uyuşmazlığınde iğne kız bebek olursa yapılıyor erkek olursa yapılmıyo annemle babamdada varmış ordan biliyorum cnm

doğum zamanı geçebilir cnm normalse hele bekler doktorlar genelde...

kan uyuşmazlığınde iğne kız bebek olursa yapılıyor erkek olursa yapılmıyo annemle babamdada varmış ordan biliyorum cnm

doğrudur birde üç gün içinde yapılıyomuş bu iğne benim bebeğimde kız olcak tı zaten bir düşük yaptm düşükten sonra iğne oldum 3 gün içinde ama bu iğneler birdahaki hamilelik içinmiş zaten ama kız erkek ayrımı olduğunu bilmiyodum birde normal doğum yapıcam ama günü dolduktan sonra doktorlar suni sancıyla yapılıyomuş heralde ben desemki doktorlara benim doğumumu başlatın suni sancıyla desem yaparlarmı yoksa yinede bekletirlermi bir hafta

allah kurtarsın inşallah benimde kan uyuşmazlığım var 72 saat içinde o iğnenin yapılması şart kız erkek bebek hiç farketmiyor ...

İnsan gebeliği 42 haftaya kadar bekleyebilir. Doktorunuz gerekli testlere sizi ve bebeğinizi takip ediyordur. Bebek kan grubu pozitifse doktorunuz iğne yaptırtacaktır. Sağlıklı bir doğum dilerim...

bizdede kan uyuşmazlığı var.kızımın doğumunda kanına bakıldı benim kan grubumdan yani b rh negatif çıkınca iğneye gerek kalmadı.ama eğer babası gibi pozitif olsaydı ozaman iğne olacaktı.ha şunuda söyleyim kız bebek olunca değişiyor erkek bebek olunca değişiyor diye saçma bişey de yok.

akadaşlar ben 2 çocuk annesiyim bizde de kan uyuşmazlığı var. benim negatif eşimin pozitif 2 çocuğumda negatif ve ben doğumlarımdan sonra iğne oldum. tabii ki iğne olmak şart

kız veya erkek bebek fark etmez. bebek dogduktan sonra igne olman şart. çünkü bundan sonra ki gebeliklerin düşük -ölüm ile sonuçlanır.
önce hayırlısı bir dogur 3. gün içinde de igneni ol. ayrıca igne olmam şart mı yazmışsınız kınıyorum. elbette şart. bu igne sizin hayatınızın en büyük en önemli ilacı olmassanız ne yapmayı planlıyorunuz??
eskiden türkiyede yoktu cok zorlukla bulunyordu.. bilmem kaç gün içinde fransadan geliyordu türkiyeye ben kendi akrabamdan biliyordum neler cektik igneyi getirtmek için. ve 3 düşügü var. igneden sonra 2 bebek dünyaya getirdi. 20 yıl önce ki bir olaydır bu yaşadıgımız ...

SGK anlaşmalı hastanelerde tedaviler devlet tarafından karşılanmaktadır (diye biliyorum). Doğurduğumuz bebeklerin kan grubu negatif ise bebeğinizle aranızda kan uyuşmazlığı olmadığından aşı gerekmemektedir.

akadaşlar ben 2 çocuk annesiyim bizde de kan uyuşmazlığı var. benim negatif eşimin pozitif 2 çocuğumda negatif ve ben doğumlarımdan sonra iğne oldum. tabii ki iğne olmak şart

aaaa ben neden iğne olmadım pekii.neden öyle bişey yapma gereği duydularkii.benim kızım negatif bende negatif eşim pozitif ama iğne yapmadılar:2::2:

dr bey banada aynı muamele uygulandı.demek doğru olan oymuş.bilginiz için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…