Eşimle kavga ettik

Oraya gidince seni rahatsız edecek bir şey oluyor mu ? Haftanın iç günü inelim annengile ya da çok sevdiğin bir yemek okursa inelim de
Ben de ilk evlendiğimde senin gibi hatta daha tepkili idim şimdi olsa sallamam hiç yemeğimi yer gelirim evime , ben böyle düşündüğüme inanamıyorum mesela
Yani aslında ilk zamanlar senin gibi takmıyor yiyor çıkıyordum ama çaya kalmayınca laf sokuyorlar bi arada görümcem laf soktu yani annesine söyledi ben anlıyım diye abim biye sende her akşam niye geldi diyor biliyor yemek için olduğunu kaynanamda sus dedi neden ben minnet ediyim ki o lafları duyayım

Valla o öyle olmuyo ya ,1 kere rahat edemiyosun ,eşinin yanında iyiler ,eşin yokken laf sokmalar ,söz de espiri ile iğnemeler Sen de bizim gızımızsın yavriim diyip asla öyle olamamak ,hatta bi kere kv aman ben ne yapsan yaranamadım gelinim gelinler ne sevilir ne yaranır dedi 🙄😳 Ana bana mı laf soktun dedim kaldı 🤣 kendinden bahsederken ele verdi.Yani onların aklı oğulları yanında olsun gerisi mühim değil.
Ama erkek evlenince böyle olunca karısına alışamaz ayrı bir ev olduğunu anlamaz ,ne olsa anasına babasına sormadan karar veremez. Bakınız benim koca offf oğlum olursa asla böyle olmam 😔
Evet canım kızımızsın derler ama kızı kaynanata gitmek istemez destekler ama kendi oğlu her gün gelsin der oğlu bana nasıl alışıcak sürekli gidersek

İlk sene eşim de aynıydı ,hatta gece 12 okur ne olavak burda uyuyalım derdi ,annesi de gitmeyin kalın derdi ama abartısız hergün .En sonunda patladım anasına oğlundan ayrılamıyosan evlendirmeseydin ,oğluna da ayrı evde yaşamayı göze alamıyosan sen de evlenmeseydin dedim 😡 işden geliyorum üstüm başımla , ev 2+1 kardeşleri var nerde yatcaz yer yok .Bu ana ve oğulları anlamak zor .
İşte beni anlayan biri daha canım nasıl çözüldü peki zamanlamı

Rahatsız olmakta haklısınız ama üslubunuz haklılığınızı gölgelemiş bence.Spontene olmuş bır sey ,sorun da yok aranızda sevdıgı yemek olunca birlikte yiyelim hem yeğenlerimi de göreyim demiş adam ne var bunda kavga konusu yapacak? He işten gelince ben de yorgun oluyorum sevmiyorum hafta içi kimseyle gidip gelmeyi o konuda da hak veriyorum size.Ama o gün sabredip aksam geldiğinizde ben bugün sadece senin gönlün olsun ,annenlere de ayıp olmasın diye ındım yemeğe ama yorgun oluyorum hafta ıcı yapmayalım bunu desen olacak bitecek zaten .Gereksiz üzüyorsunuz kendınızı de eşinizi de.
Evet çok haklısın ben ani sinirdim birden çıkıştım o da tüm haftasonuda birlikte olduğumuz için bir de pazar gününden yemek yapmıştım ben evimin düzeni bozuluyor gibi hissediyorum çöpe gitti o yemek aşağıdada yenmedi yani isterdim ki bana sorsun bi kaç gün öncede aşağıda yicekmişiz dedi tamamda ben bunu o an öğrenmek zorunda değilim ki belki akşam başka planım var belki yemek yaptım belki aö değilim

Canım zaten yapsın birlikte yapıyoruz dert değil o ben kişisel alanıma saygı duyulmadığını hissedince sinir oluyorum mesela normal sadece tek yemek yaptığındada gelin diyor ee anne bendede yemek var bişey olmas diyor
Bunlar aile apartmanında çok normal. Mesela bende güzel yemek yapınca emrivaki yaparım bugün bendesiniz derim. Bakış açısını değiştirmek lazım. Aile binasında yaşayan herkes bu şekilde yaşar. Normal yani. Sen bilirsin.

Bunlar aile apartmanında çok normal. Mesela bende güzel yemek yapınca emrivaki yaparım bugün bendesiniz derim. Bakış açısını değiştirmek lazım. Aile binasında yaşayan herkes bu şekilde yaşar. Normal yani. Sen bilirsin.
Anladım sürekli olmasıda normal mi peki

Yani aslında ilk zamanlar senin gibi takmıyor yiyor çıkıyordum ama çaya kalmayınca laf sokuyorlar bi arada görümcem laf soktu yani annesine söyledi ben anlıyım diye abim biye sende her akşam niye geldi diyor biliyor yemek için olduğunu kaynanamda sus dedi neden ben minnet ediyim ki o lafları duyayım
Eşine söyledin mi görümcenin söylediğini ?
onlar çağırmıyorsa neden gidiyor ki eşin ?
aman walla sallama canım ya , ben eşimle o kadar didişeceğime gider yerdim inan ki şimdi ki aklım olsa , ne laf sokarlarsa soksunlar , eşin illaaaa çaya da kalalım diyor mu peki her seferinde
Benden sonra gelen gelin ev hanımı olduğu halde her akşam gittiler Kv yediler içtiler artanı da evine götürdü, ilk başta benden alamadığı hevesi diğer gelinden aldığı İçin mutlu olan Kv sonraları bıktı , şimdi kendi evine bile yemek yapmıyor Kv diğer gelin de üşüşmesin diye , ben yemedim ama diğer gelin iyi kullandı ,
Yani illa çaya kalın demiyorsa eşin yemekmyiyin çıkın oh missss, ay walla ayaklarım ağrıuor , sırtım belim ağrıuor yoruldum uzanacam çayı da gözüm görmüyor hiç de sesli sesli herkesin içinde ve çıkın eve .,
Abla tavsiyesi ciddiye alma be canım

Son düzenleme:
Eşine söyledin mi görümcenin söylediğini ?
onlar çağırmıyorsa neden gidiyor ki eşin ?
aman walla sallama canım ya , ben eşimle o kadar didişeceğime gidermeyesin inan ki şimdi ki aklım olsa , ne laf sokarlarsa soksunlar , eşin illaaaa çaya da kalalım diyor mu peki her seferinde
Şöyle canım görümcem onu çok sinsi söyledi abim neden geldi dün dedi kaynanamda ismiyle seslendi sus anlamında neden geldiki abim diye üsteledi eşime şikayet etmedim sadece ayıp oluyor dedim o da çalışıyoruz boş olan yapsın yemeği dedi çağırıyorlar ya da uğradığımızda gelin yemek var diyorlar çaya kalalım demiyor herseferinde kardeşi kayınçosu varken içiyoruz ama diğer türlü çaya kalmayıncada yedi kalktı kafasında bakıyorlar bozuluyorlar

Şöyle canım görümcem onu çok sinsi söyledi abim neden geldi dün dedi kaynanamda ismiyle seslendi sus anlamında neden geldiki abim diye üsteledi eşime şikayet etmedim sadece ayıp oluyor dedim o da çalışıyoruz boş olan yapsın yemeği dedi çağırıyorlar ya da uğradığımızda gelin yemek var diyorlar çaya kalalım demiyor herseferinde kardeşi kayınçosu varken içiyoruz ama diğer türlü çaya kalmayıncada yedi kalktı kafasında bakıyorlar bozuluyorlar
Ye bulaşıkları toplayın uzanmam lazım öldüm bittim de çık , üç kere gidiyorsanız çaya bi kere kal .. bu dışardan bakınca çok normal bir davranış aslında

Ye bulaşıkları toplayın uzanmam lazım öldüm bittim de çık , üç kere gidiyorsanız çaya bi kere kal .. bu dışardan bakınca çok normal bir davranış aslında
Aslında evet ben nedense üst üstte birikince ne diceğimi nasıl tepki vericeğimi bilemiyorum bi de yemekleri birlikte yeme kafasındalar izin günümde kocamla yemek istiyorum misafirleri geldi diye iniyorum orda yiyoruz yapıyoruz buna mecbur gibi hissediyorum bi de bana sormadan kanarya izinli şuraya gideriz diyor kanarya izinli şunu yapalım diyorlar izinli olmam bunu gerektirmez ki

Aslında evet ben nedense üst üstte birikince ne diceğimi nasıl tepki vericeğimi bilemiyorum bi de yemekleri birlikte yeme kafasındalar izin günümde kocamla yemek istiyorum misafirleri geldi diye iniyorum orda yiyoruz yapıyoruz buna mecbur gibi hissediyorum bi de bana sormadan kanarya izinli şuraya gideriz diyor kanarya izinli şunu yapalım diyorlar izinli olmam bunu gerektirmez ki
Yaa çok isterdim ama evde işlerim var de , dışarda işim var de , gergin olunca insna söyleyemiyor işte , relax mode lütfen ...

İşte beni anlayan biri daha canım nasıl çözüldü peki zamanlamı
Bir gün duştan çıktım kapı açıldı ,ben bornozla ,kv karşımda , ben şok ...Eşim anahtar vermiş aradık açmadınız ,merak ettik geldim dedi beni bornozla görünce şeymi yapıyodunuz dedi 😡😡😡 o zaman patladım sana da oğluna da eşyaları topladım annemlere gittim herşeyi anlattım.Eşim geldi özür diledi o günden sonra herşey tersine döndü ,haftada 1 ya gittim ya gitmedim .İnsanın özeli olacak ayıp arkadaş .

Evet canım kızımızsın derler ama kızı kaynanata gitmek istemez destekler ama kendi oğlu her gün gelsin der oğlu bana nasıl alışıcak sürekli gidersek
Evde bişi eksik eşimi arıyorum al ,babama söylerim alır.Pazar oluyor pazara gidelim babama derim alır 😡lan benim ne yemek istediğimi baban nerden bilcek .Ev bardak kırılır annemden iste 🤦🏻‍♀️ devamlınailesine gittiğiöiz için eşim evliliğe ayrı ev olmaya alışamadı,sanki aynı evde yalıyoruz anamdan iste bsbamdan iste yahu ben senle eblendim ayrı bir evimiz ayrı bir aileyiz algıla be adam algıla.
Sık sık erkek ailesine gidince bu sorunlar oluyor.Biz gelinler bunları yaşayıp istemeyince sen benim ailemi sevmiuoonnn ahhh ahhhh şükür ben atlattım darısı başına .

Evde bişi eksik eşimi arıyorum al ,babama söylerim alır.Pazar oluyor pazara gidelim babama derim alır 😡lan benim ne yemek istediğimi baban nerden bilcek .Ev bardak kırılır annemden iste 🤦🏻‍♀️ devamlınailesine gittiğiöiz için eşim evliliğe ayrı ev olmaya alışamadı,sanki aynı evde yalıyoruz anamdan iste bsbamdan iste yahu ben senle eblendim ayrı bir evimiz ayrı bir aileyiz algıla be adam algıla.
Sık sık erkek ailesine gidince bu sorunlar oluyor.Biz gelinler bunları yaşayıp istemeyince sen benim ailemi sevmiuoonnn ahhh ahhhh şükür ben atlattım darısı başına .
Nasıl atlattın canım zamanlamı

Bir gün duştan çıktım kapı açıldı ,ben bornozla ,kv karşımda , ben şok ...Eşim anahtar vermiş aradık açmadınız ,merak ettik geldim dedi beni bornozla görünce şeymi yapıyodunuz dedi 😡😡😡 o zaman patladım sana da oğluna da eşyaları topladım annemlere gittim herşeyi anlattım.Eşim geldi özür diledi o günden sonra herşey tersine döndü ,haftada 1 ya gittim ya gitmedim .İnsanın özeli olacak ayıp arkadaş .
Aa her şerde bi hayır vardır bak demekki sevindim canım senin adına biz anahtar vermiyoruz ama işimiz olduğundada kapı çaldıkları aradıklarıda oldu o da normal ama insanın düşünüp ısrarla kapıyı üstelememesi gerekiyor

Back
X