• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Kavga

DracoMalfoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
29
70
3
32
Merhabalar,
3 yıllık evliyim, eşimle evliliğimizin ilk yılı çok sorunlu geçmişti, 2 yıldır mutlu bir evliliğimiz vardı diyebilirim son 1 aya kadar.
Son bir aydır olur-olmadık şeylerden tartışma çıkıyor ve ikimizde çok geriliyoruz.
Bugün eşim kapıyı 5 kere açtığı için tartışma çıkardı. Ve tartışmanın sonu yine evi terketmeye geldi.
Haftada iki kere bu şekilde büyük tartışmamız oluyor nerdeyse, sizce bu durum normal mi yoksa bir şeylerin habercisi diyebilir miyiz?

herkesin normali farkli,
neredeyse on yili deviricem, hic su raddeye gelmedik esimle,
benim icin cok anormal ve kabullenilemez bir durum.

Bir de tabi bu tarz kavgalar bir kez olur, iki kez olur,
ucuncude artik bir adini koymak gerekir,
ya ayrilirsin, ya da destek almak icin aile danismani ararsin, ailen dostundan birilerine danisirsin ne bileyim bir sekilde bu sorunu cozmeye calisirsin. Normal deyip oturmak kendinize zarar.

Kapıyı 5 kere açtığı için mi kavga çıkarıp evden gitmek istedi?

Pandemi artık sinir bozucu okmaya başladı ve herkesi etkiledi. Normalleşme sürecine girene kadar gözlemleyin, fevri olmamaya özen gösterin karşılıklı. Sonrasında da aynı sorunlar devam ederse detaylarına girersiniz.

Sorunun bir ana kaynağı olmalı. Yoksa 5,6 kez kapı cart curt inanıyor musun bunun kavga sebebi oluşuna???

Pandemi döneminde ikimiz de evden çalışıyoruz. Senin yüzünden çalışamıyorum, bugün 5 kere kapı açtım vs vs saydırdı. Açtığı kapıda bugün doğum günüm olduğu için ailemin ve arkadaşlarımın gönderdiği hediyeler içindi.

Kapıyı 5 kere açmak nedir ? Nasıl yanu.

Ben doğdum doğalı kapi açıp kapatıyorum. 30 senedir.

Kapıdan geçmek için insanoğlu asırlardır kapıları açıp kapatıyor.

Açıl susam açıl mantığıyla çalışmıyor kapılar.

Ben olayı anlamadim su an. Biri bana anlatabilir mi?

Pandemi döneminde ikimiz de evden çalışıyoruz. Senin yüzünden çalışamıyorum, bugün 5 kere kapı açtım vs vs saydırdı. Açtığı kapıda bugün doğum günüm olduğu için ailemin ve arkadaşlarımın gönderdiği hediyeler içindi.
Diyorum ya konunun asıl sebebi olmalı daha öncesinden kaynaklı
Yahut aranız da yoğun bir iletişim problemimi var ?

ne enteresan bi kavga sebebi :KK12: hem de d.gününde :duduk:

Gerçekten aramızda yoğun iletişim problemi olarabilir. 2 aydır 7/24 birlikteyiz, keşke biraz az görüşseydik.
Gebelikten ötürü evdeyim, korona yüzünden eşimde esnek çalışma saatleri ile 3 gün evdeydi gayette iyi oldu adamla dedikodu yapıyorduk en son...
Sen onu anla o seni anlasin.
Kimse onnumara bi evlilik yaşamıyor ki reis?
Herkesin problemleri var ama.onemli olan o problemleri sakinlikle çözmek
Bence oturun bi güzel konusun eteginizde ki taşları dokun
Fındık kabuğunu doldurmayacak şeydir için neler düşünüyor konuşuyorsunuz.

Kapıyı bana değil, eve gelen kuryelere açıyor, ben kapıya gitmeden kendisi gidip açıyor sonra da laf ediyor.
Evden çalışmak çok zor, ben hiç evden çalışmadım ama eşimin çırpınmalarına çok üzüldüm. sürekli telefonda çocuk bir türlü durmadı , ben esnek çalıştım işe gittim. gerçekten bölünmemek için adeta yalvarıyordu bize. bir gün kahvaltıyı 15:00 gibi yaptı. Normal vakitte nasıl bir adam bilmem ama 5 defa bölünmek kötü , zilin de sürekli zangır zangır çalması kötü. cidden 5 defa da nasıl yetişemediniz ?

Back
X