• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Kavga

Evden çalışmak çok zor, ben hiç evden çalışmadım ama eşimin çırpınmalarına çok üzüldüm. sürekli telefonda çocuk bir türlü durmadı , ben esnek çalıştım işe gittim. gerçekten bölünmemek için adeta yalvarıyordu bize. bir gün kahvaltıyı 15:00 gibi yaptı. Normal vakitte nasıl bir adam bilmem ama 5 defa bölünmek kötü , zilin de sürekli zangır zangır çalması kötü. cidden 5 defa da nasıl yetişemediniz ?
Yetişmek sorun değil ki yetişince de geliyor, kapıyı birlikte açıyoruz.

Kapıyı 5 kere açmak nedir ? Nasıl yanu.

Ben doğdum doğalı kapi açıp kapatıyorum. 30 senedir.

Kapıdan geçmek için insanoğlu asırlardır kapıları açıp kapatıyor.

Açıl susam açıl mantığıyla çalışmıyor kapılar.

Ben olayı anlamadim su an. Biri bana anlatabilir mi?

Evin kapısı çalmış, beyefendi bakmış hep kapıya ben bunu anladım doğruysa.
Evden çalışma ve pandemi süreci sinirleri iyice gerdi, ben de bir işle uğraşırken 5 kez oturup kalkınca sinirlerim gerilebilirdi de bunu doğum gününüzde yapması biraz düşüncesizlik. Aranızdaki elektriği siz bizden daha iyi yorumlarsınız.

Evin kapısı çalmış, beyefendi bakmış hep kapıya ben bunu anladım doğruysa.
Evden çalışma ve pandemi süreci sinirleri iyice gerdi, ben de bir işle uğraşırken 5 kez oturup kalkınca sinirlerim gerilebilirdi de bunu doğum gününüzde yapması biraz düşüncesizlik. Aranızdaki elektriği siz bizden daha iyi yorumlarsınız.
Teşekkür ederim. Kapı çalıyor o da kapıyı açmaya eriniyor anladım 😂

Back
X