mrb arkadaşlar,benim derdim eşim. bir kızım var ve iki sene ücretsiz izin aldım kıızımı büyütmek için.eşimle 1-2 gündür zaten limoniydik dün akşam da yemekten sonra çay koydun mu falan dedi ben de yok dedim tam çocuğu uyuttum geldim sorduğu soru bu.bugünde sallama çay iç dedim niye içeyim dedi bi ton söylendi durdu sonra duşa girdim ve uyudum beni banyodan sonra kendi demlemiş içiyodu beni çağırdı içmek istemedim bende sinir oldum ya tamam çalışmıyorum ama arkadaşlar inanırmısınız keşke çalışsam bebek bakmaktan daha kolay o kadar yoruluyorum ki akşama kadar ya bir günde dün bi de hafta sonu sabah 11 e kadar uyumuşsun bide sen bana çay demle ya gönlümü almak için o akşama kadar evde yattığımı düşünüyor ve bana hiç yardımcı olmuyor zaten çalışırken de etmezdi arkadaşlar yanlış mıyım ben çalışırken demiyodum ki eve para getirmek senin görevin bende maaşımı veriyodum yani
ya biraz yardım etsen ölür müsün yap deyince yapar onu da ben istemiyorum kendi düşünsün istiyorum haksız mıyım acaba arkadaşlar
fikirlerinizi paylaşın benimle lütfen
ya biraz yardım etsen ölür müsün yap deyince yapar onu da ben istemiyorum kendi düşünsün istiyorum haksız mıyım acaba arkadaşlar
fikirlerinizi paylaşın benimle lütfen