Esimle kavgamiz geldigimiz nokta.

GizliOzne__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
2.694
2.636
83
38
Esimle bi sebepten dolayi tartisma cikti.cok sinirli sinirlendiginde ne dedigini bilmiyor.
Buyudude buyudu tattisma artik basedemiyecemi anlayinca teyzesini cagirdim bi gelirmisin diye.
Bu teyzede beni her gordugu yerde benden yana konusan bizim oglumuz sorunlu senin gibisini bulmus ne istiyo.sizin huzurunuzu onun ailesi bozdu ben biliyorum.daha birsuru sey dedi konustu.
cagirmamdaki sebep hani gelir orta yolu bulur.Hatalarini soyler sandim.
bi geldi esim nedese hakli oglan o calisiyo yoruluyo sen kadinsin sus.o ne derse desin cvp verme.vsvsvs.
bi ara ciktim demiski bu kizin kafada var.cagir anasini babasini gotirsunler.O kadar uzuldumku sinirlendimki.
simdi yine karsilastigimizda yine sorcak yine soyluyecek.
Bidaha bisey soylerse benim kafada var arada esiyolar diyecem.insanlar nasil bu kadar ikili konusuyolar.hicmi dusunmuyolar onceki konusttuklarini.biseyde demedimki yaninda beni kafamda var.sancak.

Basta hata yapmissin iliskine ucuncu kisilileri dahil etmekle. Aranizdaki problemi baskalarina yansitmakla.
Teyzesi hep senin yaninda oluyor diye yaklasmissin duruma ama hesap ters donmus. Soz hakki olmus.
Isterse yag bal olsun istersen kendi ailen iliskiye ucuncu kisi mudahalesine oldukca karsiyim.

Bundan sonra nasil yol izlersiniz bilmiyorum ama bir daha bu hataya dusmeyin derim.

buda bana iyi bi ders oldu.Boyle olacagini tahmin etmedim hani bi buyuk olarak konusur dedim.Nerde gorse soruyo ediyo.eve gelse esim tuvalete gitse nasil araniz derdi.ben biliyom sizin huzurunuzu onun ailesi bozdu deyip esim iceri girince susardi.bende saf gibi dusunuyo ediyo zannederdim.yanima yandas degilde bi buyuk olarak cagirdim.

Her ne olursa olsun. Bence boyle gamli baykus gibi " o sizin huzurunuzu kacirdi bu sizi vikvikledi o bikbikledi" demesi bile bi tuhaf. Ben bu kadini hic sevmedim.
Kiskirtilmalara, yagciliklara , laf tasiyiciliklara, ikiyuzluluklere kanmayin. Hadi bu olayda siz haksizsiniz diyelim. Ve hadi haddine olmasada boyle soyledi patladi size karsi diyelim. Su verdiginiz ornekteki insan saglikli bi insanin yapacagi davranis mi?
Bu ders olsun. Mesafenizi koyun ortaya bi guzel. Gorun o zaman boyle seyler oluyor mu

okadar pismanim ki nasil boyle bisey yaptim niye aradim.daha iki gun once geldi ya gecen sizi konustuk enistem dediki bizim kadin yapti dedi huzurlarini bozdu.1 ay once esimin abisi gelmis onlara geldi bana dediki o kadinin isi zor yazik hem cocuk hem adam dedim diyo.bende dedimki iyiyiz bi sorun yok.yolda gorse iyisiniz demi artik.bazi anlatamadigim durumlarda var .onu soyluyo ordan konusuyo.ama bu sefer bende sabir gosteremedim.aradim aramaz olaydim.daha beter sinirim bozuldu.
bi laf varya kari koca iyi olur araya giren kotu olur diye ama bende kimin ne oldugunu gordum.

Belkide onu bunu kotuleyerek senin agzini ariyodu.seni dolduruyodu..bilemezsin.aldatma siddet yoksa bende evlilige ucuncu sahislarin girmesine karsiyim...ben cok sinirlenince odayi terk ediyorum.boylece kavgada cok buyumemis oluyo

Kadın demekki sana ayrı, başkasına ayrı konuşuyormuş bunca zaman... Bir de seni haklı çıkaracağı için çağırmışsın ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Bu da sana ders olsun. Üçüncü bir kişiyi özel hayata dahil etmek her zaman anlamsızdır. İllaki biri olacaksa da, objektif davranabilen birisini çağırmalıydınız...

Kusura bakmayın ama sizin tarafı tutsun diye getirmiş siniz kadını o da ikili oynamış.
Saf olmayın bu kadar.
Biri size biri hakkında bişeyler söylüyorsa emin olun sizin hakkınızda da oynayabilir. ...
Belkide eşiniz gerçekten haklıdır bilemiyorum

Alış canim böyle insanlar var hatta iyi sandığın birçok kişi aynı. Gerçi alışılmıyor. Ben o kadar karşılaştım ki hala hayretler içinde kalıp şok oluyorum

Siz bu kadina artik biseyinizi anlatmayin , belli ki 7 mahalleye anlatip bu tur seylere ortak olmaktan ziyadesiyle mutlu olan bir zavallilikta kendisi.Once lafinizi sokun sonra da mesafeyi saglam koyun derim.Resmen yuva yikmak icin neler demis ya.Gelsinler alsinlar gotursunler falan.Hadi sizin tarafinizi tutmadi , ortayi da bulmadi da bu nedir yahu?Azcik insaf be!

Kocasiyla tartisan biri araya niye baskasini sokar ki? Kocaman iki insansiniz. Ayrica da kadin boyle yapti diye kizmissiniz ama sizi tutsaydi bu defa esiniz acisindan tarafli olacakti.

Neyse bu da bir hayat dersi olmus size.

benim tarafimi tutsun diyedegil.sadece bunun kafasinda var demesine sasirdim ben.

Zaten artik konusmam .hani oyle bagris cagris aramadim.niye boyle bisey dedi anlamiyorum.

Ay kadina bak boyleleri atar atar arkadn adamlara sonra yuz yuze geldimi sonra adama hak verir tavirlari yaparlar, cunku cesareti yoktur adama karsi,ondan iki yuzluluk yapiyorlar,benim etrafimda oyleler benimkine kizarlar falan ama bir arada oldukmu benimkine bir yag cekmeler banada sus derler falan onu alttan aliyorlar yuz yuzeyken, kimseye guven yok vallahi hani birde vicdan dogru karakter meseleside, ben dusuncemi soylerim mesela haksizliga gelemem bunun gibileri cok yani mearak etme herkese dürustlük yakismiyo iste

Kocasiyla tartisan biri araya niye baskasini sokar ki? Kocaman iki insansiniz. Ayrica da kadin boyle yapti diye kizmissiniz ama sizi tutsaydi bu defa esiniz acisindan tarafli olacakti.

Neyse bu da bir hayat dersi olmus size.
benden yana da ondan yanada olmasina gerek yoktu.aramazdim kimseyi hersey holllolur .disariya yansirsa kolay unutulmaz boyle dusunjyodum ama bi anda aradim.

2 gun sonra gelcek.o gun konustugu gibi konusmak.yine ah canim vah canim suna soyle davran buna soyle davran.diye gelir.Yine hic bisey demiyecem hic muhattap olmuyacam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…