• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle kavgamiz geldigimiz nokta.

Çok amiyane olacak belki ama it iti ıssırmazmış. Buda size ders olmuş bu yönden bakın ve artık o kadınla aranıza ciddi bir sınır çizin hatta mümkünse farkettirin
Simdiden sonra oyle olur zaten.
Simdi soylede anlasilmasin ben onla oturup kocam sole bole konusmuyodum.O yolda evde yakaladigi zaman biseyler soyluyodu ben pek cvp vermiyodum.yada terslemedim kirmak istemedim.yada hep olumlu konustum.

Ben sizi gercekten anladım ama dediğim gibi boşverin en iyi dersleri hatalarımızdan alırız böyle bakın olaya

teyzede ne yanar donermis kardesim neden kavganiza diger insanlari karistiriyosunuzki basedemiceginizi anladiysaniz ya evden cikin yada gidin baska odaya oturun sinir gecene kadar

teyzede ne yanar donermis kardesim neden kavganiza diger insanlari karistiriyosunuzki basedemiceginizi anladiysaniz ya evden cikin yada gidin baska odaya oturun sinir gecene kadar
ah oyle olsa keske ya gelir sayar sayar.konusur konusur.evden cikip gitmekmi rezillik cikarir.
bigun bi cinnet gelse nolcaksa olsun deyip.herseyi yakip yikasim geliyor ama sabir sabir.konusursun konusma der.susarsin niye boylesin degistin der.oturur anlatirim kendi bildigi dogrudur.yataga girince unutur herseyi bu seferde ben alttan almam kiyameti koparir.napsam nasil bi yol bulsam.ona gore evliligin yuzde yuzu cinsellik.umursadigi tek sey.yolunda gitmefigi zaman cildirdigi tek sey.hergun saat kac olursa olsun o konuda reddedilmemek.

sevgili G GizliOzne__ kendim ettim, kendim buldum deyimini bilir misiniz?

bu sitede yahut ozel hayatinizda muhakkak size 3'uncu kisileri iliskilerinize karistirmayin diye oneride bulunanlar olmustur; neden boyle bir ihtimale olasilik verdiniz ki?

diyebilirsiniz ki bugune dek benim yanimdaydi... ama unutmayin ki:

1. her guzelin belli bir naz hakki var.
  2. belki bu seferki konuda gercekten - olasilik bu ya - siz haksizsiniz.
  3. esiniz ve kendinizden baska hickimsenin iliskinizle ilgili samimiyetine tamah etmemeniz gerekir.
esinize guvenin, konu her ne ise unutmayin ki tartismak da bir iletisim seklidir. zaman zaman tikali ufuklari da acmaya yardimci olur.

O kadına tek bir kelime etmeye kimsenin hakki yok hele senin hic yok.Esinle evin icinde olan kavgaya baskalarinida dahil edip ,hakemlige davet ettiysen evine kadar hiç kizma.Ne bu orta yol ya.
Eş eşini dinlemeyip elalemlemin lafıyla araciligiyla anlasabilecekseniz niye evlisiniz siz ya.

Senin hareketin çok mu doğru, kadın hep senden yana oluyo diye çağırmışsın kadını, sana destek olsun diye ama beklediğin olmamış

Esimle bi sebepten dolayi tartisma cikti.cok sinirli sinirlendiginde ne dedigini bilmiyor.
Buyudude buyudu tattisma artik basedemiyecemi anlayinca teyzesini cagirdim bi gelirmisin diye.
Bu teyzede beni her gordugu yerde benden yana konusan bizim oglumuz sorunlu senin gibisini bulmus ne istiyo.sizin huzurunuzu onun ailesi bozdu ben biliyorum.daha birsuru sey dedi konustu.
cagirmamdaki sebep hani gelir orta yolu bulur.Hatalarini soyler sandim.
bi geldi esim nedese hakli oglan o calisiyo yoruluyo sen kadinsin sus.o ne derse desin cvp verme.vsvsvs.
bi ara ciktim demiski bu kizin kafada var.cagir anasini babasini gotirsunler.O kadar uzuldumku sinirlendimki.
simdi yine karsilastigimizda yine sorcak yine soyluyecek.
Bidaha bisey soylerse benim kafada var arada esiyolar diyecem.insanlar nasil bu kadar ikili konusuyolar.hicmi dusunmuyolar onceki konusttuklarini.biseyde demedimki yaninda beni kafamda var.sancak.
Kusura bakma ama senin hatan 3.şahısları ne diye karıştırıyorsun ki aranızdaki sorunlara

oyle bi dusuncem olsa onuda derdim .bugune kadar hep benden yanaydi bende cagirdimki yegenine iki kelime etsin diye oda ondan taraf oldu diye.
ama niyetim o degildi zaten ondan yana benden yana olmasini pek umursamadim.
benim kizdigim arkamdan kafada var bunun demesi.O lafi soyletcwk bi haraketim sozum tavrim olmadiki.hani bisey desem tamam diyecem de kadin bu sekilde anlayabilir bu tavrimi diye yok ama yok bisey yapmadim.
Boş ver ya. Her şerde bir hayır vardır. Bu vesileyle nasıl bir insan olduğunu gördün işte. Belki gelecekte daha büyük bir zararı dokunacaktı kim bilir? Sıkma canını.

niye anlatamiyorumki ondan yana olsun benden yana olsun umursadigim bu degil.kadin geldi aramizi acti da demiyorum.ben cagirdim normal bi satte normal bi sekilde gelebilirmisin dedim.ben artik laf anlatamiyacagimi anlayonca evden cikmak istedim esimde gitme dedi bu arada susmayinca biraz sakinlesir belki diye cagirdim.ben onla oturup kocami evimi konustufum yok.kendi bazi durumlari bildigi icin kenddince yorum yapar.en yakin o olduguicin aklima o geldi.sadece benim icin kafasinda var bunun ddmesi garip.
esim zaten elalim lafiyla hareket etcek biri degil ayrica bildigi yanlista olsa dogrusunuda soyleseler onun bildigi dogrudur.aramizi bulsun aramizi yapsin diye cagirmadim.sadece esime artik engel olasmiyinca cikip gitmemede izin vetmeyince .daha kotu olmasin diye tek yakindada o olunca direk aklima o geldi.

Boş ver ya. Her şerde bir hayır vardır. Bu vesileyle nasıl bir insan olduğunu gördün işte. Belki gelecekte daha büyük bir zararı dokunacaktı kim bilir? Sıkma canını.
kimbbilir. insan bazen dertlesek birini ariyo eside olsa.fazla samimi olmadan tavrini ogrendim.
sanki kadini cagirdim o kotu oldu gibi oluyor ama oyle degil.hataliyim kim olursa olsun o anbeklemeliydim ama bu sefer yapmadim.tak dedi biyerde.
ben konusmadim fazla zaten durmadida.esimle konustular ginderdi sonra.

bence insanlar evlenirlerken biz bir evin bir evliliğin sorumluluğunu alabiliriz diye bir yola çıkıyorlar. ne yazikki hatalısınız sırf teyze size destek olsun diye çağırmıssınız ama hatalısınız kendi kendinize sorunlarınızı çözemiyorsaniz evlenmeseydınız keşke:KK64:

bence insanlar evlenirlerken biz bir evin bir evliliğin sorumluluğunu alabiliriz diye bir yola çıkıyorlar. ne yazikki hatalısınız sırf teyze size destek olsun diye çağırmıssınız ama hatalısınız kendi kendinize sorunlarınızı çözemiyorsaniz evlenmeseydınız keşke:KK64:
keske bi evde tartisma olabilecegini birilerinin araya girecegini. panik halde napacagimizi sasirip birilerini arayacagimiz hic aklimiza grlmedi biliyomusun.dusuncesizlik iste kendi kendimize sorun cozemiyoriz evet evlenmeseydik keske.cok haklisin.

keske bi evde tartisma olabilecegini birilerinin araya girecegini. panik halde napacagimizi sasirip birilerini arayacagimiz hic aklimiza grlmedi biliyomusun.dusuncesizlik iste kendi kendimize sorun cozemiyoriz evet evlenmeseydik keske.cok haklisin.
msjların tamamını okumadım şuan durum nedir

msjların tamamını okumadım şuan durum nedir
Suan durum sakiniz.o derdini soyledi ben soyledim .beni anladigini artik ona gore davrancagini.ama suan buna inanmam icin zaman lazim.
herzaman ki gibimi acaba diye.soylenio lafta kalcak.
esim ilac kullaniyodu asiri sinir var.3 4 aydir birakti.birhaftadir yeniden basladi gayet sakin .

Suan durum sakiniz.o derdini soyledi ben soyledim .beni anladigini artik ona gore davrancagini.ama suan buna inanmam icin zaman lazim.
herzaman ki gibimi acaba diye.soylenio lafta kalcak.
esim ilac kullaniyodu asiri sinir var.3 4 aydir birakti.birhaftadir yeniden basladi gayet sakin .
sakşn ol bence evine ilişkine kimseyi karıştırma canım ayrıca doktora gidiyormu eşin çünkü o ilaçlar öyle bırak başla kendin karar veremiyorsun .

tabi doktor verdi.ankstiye bozuklugu demis recetede.son iki hap kalinca gel demis.ama icmedi.yola gitmesi gerekti araba kullancak felan derken.birakti tekrar basladi.

tabi doktor verdi.ankstiye bozuklugu demis recetede.son iki hap kalinca gel demis.ama icmedi.yola gitmesi gerekti araba kullancak felan derken.birakti tekrar basladi.

sakşn ol bence evine ilişkine kimseyi karıştırma canım ayrıca doktora gidiyormu eşin çünkü o ilaçlar öyle bırak başla kendin karar veremiyorsun .

Valla bence eslerle cok tartismamali.sonucta sabrini zorlayinca bayanlar aglar falan ama erkegin ne yapacagi belli olmaz.ben tartismam hic susarim.sakinlesince konusurum esimle.siz de oyle yapin bence

Valla bence eslerle cok tartismamali.sonucta sabrini zorlayinca bayanlar aglar falan ama erkegin ne yapacagi belli olmaz.ben tartismam hic susarim.sakinlesince konusurum esimle.siz de oyle yapin bence
oyle aglayan biri degilim aksine esim aglar hep.herseye ama herseye heran sinirlenen bi esim var.sussam niye susuyon der.sakince konussam senin bu sakinligi beni daha cok sinirlendiriyo der.kendisi cok sinirli oldugu icin herkesi oyle saniyor.
baska odaya gitsen pesinden gelir.
istiyoki herseyi soyleyim soyleyim bagriyim cagriyim.sonrada karim pesimde dort donsun.o hic kirilmasin gel desem gelsin git desem gitsin.bugune kadar hep oyle oldu sabir dedim zamanla sakinlesir.demekki benimde hatam bu o sinirlencek bagiracak cagiracak diye hep sustum alttan aldim.kusmedin arkami donmedim.hep ilimli olumlu sicak konustum.ama tak dedi artik.
bi erkek calisiyosa yoruluyodur onlars gore dirdir etmiyeceksin.senin hicbiseye ihtiyacin yoktur.ye ic keyfine bak o erkek sinirlenir.erkek adamda sinirlendiginde herseyi yapar herkes bu kanida.

Back
X