Kızlar selam. Dün eşimle kavga ettik.
Baştan anlatayim.
Dün bi akrabanın düğünü vardı benim 45 günlük bebeğim olduğu için gitmedim. Adam eşimi özellikle çağırmış bekliyorum bak felan demiş. Eşimde evde tek kaldığım için gidip 10-15 dakika durup gelirim söz dedi. Suratım asıktı. Tamam dedim neyse gitti 8 buçuk gibi.(ondan önce işteydi. normalde de 9-10 geliyor)
Sonra 9 çeyrek gibi aradım 2 kere. çıkıyorum şimdi markete ugruyup gelicem dondurmada alıyım canın istiyosa felan dedi. Şans ya her zaman akşamları uyuyan bebeğim dün uyumadı ağladı sürekli. Kızım (2 buçuk yaşında) oda sürekli ağladı. Aslında kızımıda götürecekti ben istemedim uyur diye.
Neyse Ben bi krize girdim mi . Eşimi arıyorum açmıyor saat 10a doğru geldi. Ama ben nası küplere binmişim. Onu gönderirken karşı boş evin önünde eşimin arkadaşları vardı 10 kişi felan oturuyolardı. Neyse eşim gelince ben o sinirle bi bağırdım ne dediğimi tam hatırlamıyorum niye geldin arıyorm telefonu bile açmıyor defol git dedim.
Elindekileri fırlattı kapıda millet var ne bağırıyosun dedi . Ben öyle bağırınca karşıdan herkes ona bakmış. Rezil etmişim . Gitti tekrar. ben ne bileyim karşıda onların halâ oturduklarını. Sonra aradı aşırı sinirlenmişti bağırdı bağırdı bilerek yapmışım gibi davrandı. Neyse yarım saat felan sonra geldi suratıma bakmadı uyudu bende biraz söylendim gene.
Kızlar sizce abartmış mıyım? Eşim çok sinirlenmişti gerçekten ve şuan üzüldüm sizce haksız mıyım? Düğüne giderken küsmeyim diye gönlümü ala ala gitti

Şimdide ben gönlünü alsam mı ki.