Eşimle kavgamız

Kızlar çok teşekkür ederimm yorumlarınız biraz aklımı başıma getirdi belki bana kalsa daha küslük trip yapıcaktım. Sabah eşimi öptüm özür diledim ikisi birden ağladı küçük durmadı sana patladım dedim. Baktım asık olan suratı düzeldi hemen 😊 iyiki açmışım konuyu. Genel olarak olmasada bazı zamanlar yapııyorum bu davranislari artık dikkat edicem 😔 kayınvalidemlerin gazına geliyorum belkide

Kapının önünde eşinize bağırmanız çok kötü bir davranış. Aynısını eşiniz size yapsa ne yapardınız? Adam 10 a doğru gelmiş akşam. Gece yarısı da gelebilirdi.
Haklı bile olsanız, defol git diyecek bir durum göremedim.
Bence eşinizden özür dileyin, çocuklar çok ağladı uyumadılar ne yapacağımı şaşırdım sana patladım. Abartmış olabilirim deyin. Tabi daha da ileri gitmediyseniz..

Cok fazla abartmissiniz ya ustune birde rezil etmissiniz adami yazik. Ne olmus yani biraz geciktiye adam disari adimini atmadan gonlunuzu almis aramissiniz yine gonlunuzu almis daha ne yapsin. Ne yapip edin kendinizi affettirin ve hareketlerinize dikkat edin yoksa pisman olan siz olursunuz.

İyi ki kadın olarak doğmuşum dedirten bir konu daha. Adam düğüne gitmiş, 15 dklığına parka giden çocuğu eve sokmaya çalışan anne gibi davranmanızın ne manası vardı? Aşırı abartmış ve saygısızlık yapmışsınız ciddiyim

Kızlar çok teşekkür ederimm yorumlarınız biraz aklımı başıma getirdi belki bana kalsa daha küslük trip yapıcaktım. Sabah eşimi öptüm özür diledim ikisi birden ağladı küçük durmadı sana patladım dedim. Baktım asık olan suratı düzeldi hemen 😊 iyiki açmışım konuyu. Genel olarak olmasada bazı zamanlar yapııyorum bu davranislari artık dikkat edicem 😔 kayınvalidemlerin gazına geliyorum belkide
BArismaniza sevindim eşiniz sizi seviyor. Hemen barışmış yuzu gülmüş. Ben de fevri davranırım bu cok kotu bir sey.. umarim tekrar olmaz.

Zaten 8.30 da gitmiş 9.15 te aranır mı

Yani daha ancak gidecek gelin damat çıkacak bir selam verecek gelecek

Nikah olsa tamam da düğüne Nasıl gidip gelsin o kadar Zamanda

Madem çabuk gelecekmiş çocuğu neden göndermediniz

Bence eşim iki çocukla evde diye vicdan yapsın modundasınız

Lohusasınız da düğün bu görev gibi

Eşinizin gönlünü nasıl alırsınız bilemedim

Şimdi gördüm barışmışsınız

Bundan sonra da dikkatli olun fevri hareket etmeyin bebeği huzurla büyütün

Hep böyle misiniz?
Ya aslında böyle değilim ama kayınvalidemlerin gazına geldiğim zaman evde kavga cıkıyor. Onlar diyo ki resmen hiçbiyere gitmesin çıkmasın evde otursun . banada bunu aşıladılar sürekli eşimi bunaltıyorum. Kaçta gelip gittiğini görüyorlar soruyolar niye gitmiş, hiç eve uğradığı yok,heralde acıkınca eve geliyor sadece diyip duruyolar. Sanki eşim kahveye gidiyor işte kötü birseyler yapıyomuş gibi gösteriyolar. Görümceler ve kv. Bende bunun siniriyle eşime sarıyorum. Onların beni doldurduğunu eşimde anladı resmen nefret ediyor onlardan.

Kayinvalideniz bosattirir sizi sonra ben ne dedim ki ben napmisimki diye çekilir köşesine iki küçük çocukla dul kalmanız an meselesi olur böyle dolduruşa gelirseniz .. koskoca iki çocuk annesi olarak aklı başında kendi kararlarınızı alabilen bir kadın olun çocuk değilsiniz :)

Ben bile 4 çocuğum varken tek başınayım hemde bi agladi mi oglan gece susturamam ona ragmen esimi arada baliga gönderiyorum 7 cikiyor tek gece 1 de falan geliyor cunku erkekler bizim gibi değil cok bunaliyorlar biz bi tık daha sabirliyiz bu demek degil ki onlari salalim biz herseye gogus gerelim o kadsr degil ama onlari da biraz sikmamak lazim cunku bende bunaldigimda cocuklari ona birakir 2 3 saat yalniz takilirim her sey karsilikli kimsenin gazina gelmeyin huzurunuzu bozmayın. Barismaniza sevindim

Ay evet kesinlikle öyle oldu. Özellikle kızımdan dolayı çok stresli oluyorum genel zamanlarda da . Eşimde farkediyor sürekli halimden şikayetçi gibi mutsuz durduğumu söylüyor 😔
Aslında imkanınız varsa eşinizde yardımcı oluyosa çıkın çocuklarla çok iyi geliyo. Kızım 11 aylık 15.gününden beri dışarlardayız 😊

Ağır saçmalamışsınız
Adam sanki 15 dk durucam diyipte içip içip sabaha karşı gelmiş gibi davranmışsınız .
Hemen bağırıp ses yükseltmeniz de çok yanlış .
“Arkadaşlarının orada olduğunu nereden bilebilirdim” diyorsunuz ama arkadaşları duymasa da böyle sebepten bağırmak olmaz . Bide onlar duyunca eşiniz iyice sinirlenmiş haliyle .
Bu kadar sudan sebeplerden kendinizi doldurmayın evliliği yıpratır bu tarz tripler .
Eşinizin gönlünü almalısınız

O kadar çok haksızsın ki. Herkesin çocuğu var. Bir kere onlara sığınmayın. Her şeye de çocukları bahane etmeyin arkadaş.

Adam sanki sabahlamış!!!! Ne bağırıyorsun ki. Evet rezil etmişsin adamı. Ben olsam suratına bakmam.

Onlar diyo ki resmen hiçbiyere gitmesin çıkmasın evde otursun . banada bunu aşıladılar sürekli eşimi bunaltıyorum. Kaçta gelip gittiğini görüyorlar soruyolar niye gitmiş, hiç eve uğradığı yok,heralde acıkınca eve geliyor sadece diyip duruyolar. Sanki eşim kahveye gidiyor işte kötü birseyler yapıyomuş gibi gösteriyolar. Görümceler ve kv. Bende bunun siniriyle eşime sarıyorum.

Sizin kayınvalide görevi şaşırmış. Eşinizi doldurması lazımdı. :KK53:

Dinlemeyin kimseyi ya hu. Kendi aklınız, kalbiniz ne diyorsa onu yapın.

Böyle adamları üzmeyin türü tükenir sonra mazallah.
Eşiniz o kadar gönül almak için uğraşmış siz baya abartmissiniz . Eş kişisi her zaman yanımızda olamayabiliyor bunun için bağımlı yaşamayın o sizin eşiniz malınız değil

Kızlar selam. Dün eşimle kavga ettik.
Baştan anlatayim.

Dün bi akrabanın düğünü vardı benim 45 günlük bebeğim olduğu için gitmedim. Adam eşimi özellikle çağırmış bekliyorum bak felan demiş. Eşimde evde tek kaldığım için gidip 10-15 dakika durup gelirim söz dedi. Suratım asıktı. Tamam dedim neyse gitti 8 buçuk gibi.(ondan önce işteydi. normalde de 9-10 geliyor)
Sonra 9 çeyrek gibi aradım 2 kere. çıkıyorum şimdi markete ugruyup gelicem dondurmada alıyım canın istiyosa felan dedi. Şans ya her zaman akşamları uyuyan bebeğim dün uyumadı ağladı sürekli. Kızım (2 buçuk yaşında) oda sürekli ağladı. Aslında kızımıda götürecekti ben istemedim uyur diye.
Neyse Ben bi krize girdim mi . Eşimi arıyorum açmıyor saat 10a doğru geldi. Ama ben nası küplere binmişim. Onu gönderirken karşı boş evin önünde eşimin arkadaşları vardı 10 kişi felan oturuyolardı. Neyse eşim gelince ben o sinirle bi bağırdım ne dediğimi tam hatırlamıyorum niye geldin arıyorm telefonu bile açmıyor defol git dedim.
Elindekileri fırlattı kapıda millet var ne bağırıyosun dedi . Ben öyle bağırınca karşıdan herkes ona bakmış. Rezil etmişim . Gitti tekrar. ben ne bileyim karşıda onların halâ oturduklarını. Sonra aradı aşırı sinirlenmişti bağırdı bağırdı bilerek yapmışım gibi davrandı. Neyse yarım saat felan sonra geldi suratıma bakmadı uyudu bende biraz söylendim gene.
Kızlar sizce abartmış mıyım? Eşim çok sinirlenmişti gerçekten ve şuan üzüldüm sizce haksız mıyım? Düğüne giderken küsmeyim diye gönlümü ala ala gitti o_O
Şimdide ben gönlünü alsam mı ki.
Baskalarina yansimasi cok kotu olmus evet gercekten adami rezil etmişsiniz ayıp etmissiniz 2 saat bile değil geçirdiği vakit gayet idare edilebilirdi

Kızlar selam. Dün eşimle kavga ettik.
Baştan anlatayim.

Dün bi akrabanın düğünü vardı benim 45 günlük bebeğim olduğu için gitmedim. Adam eşimi özellikle çağırmış bekliyorum bak felan demiş. Eşimde evde tek kaldığım için gidip 10-15 dakika durup gelirim söz dedi. Suratım asıktı. Tamam dedim neyse gitti 8 buçuk gibi.(ondan önce işteydi. normalde de 9-10 geliyor)
Sonra 9 çeyrek gibi aradım 2 kere. çıkıyorum şimdi markete ugruyup gelicem dondurmada alıyım canın istiyosa felan dedi. Şans ya her zaman akşamları uyuyan bebeğim dün uyumadı ağladı sürekli. Kızım (2 buçuk yaşında) oda sürekli ağladı. Aslında kızımıda götürecekti ben istemedim uyur diye.
Neyse Ben bi krize girdim mi . Eşimi arıyorum açmıyor saat 10a doğru geldi. Ama ben nası küplere binmişim. Onu gönderirken karşı boş evin önünde eşimin arkadaşları vardı 10 kişi felan oturuyolardı. Neyse eşim gelince ben o sinirle bi bağırdım ne dediğimi tam hatırlamıyorum niye geldin arıyorm telefonu bile açmıyor defol git dedim.
Elindekileri fırlattı kapıda millet var ne bağırıyosun dedi . Ben öyle bağırınca karşıdan herkes ona bakmış. Rezil etmişim . Gitti tekrar. ben ne bileyim karşıda onların halâ oturduklarını. Sonra aradı aşırı sinirlenmişti bağırdı bağırdı bilerek yapmışım gibi davrandı. Neyse yarım saat felan sonra geldi suratıma bakmadı uyudu bende biraz söylendim gene.
Kızlar sizce abartmış mıyım? Eşim çok sinirlenmişti gerçekten ve şuan üzüldüm sizce haksız mıyım? Düğüne giderken küsmeyim diye gönlümü ala ala gitti o_O
Şimdide ben gönlünü alsam mı ki.
Aslınd hiç haksız değilsin canım!!!yani defol demek le kesinlikle haklisin!!!hatta şey yapman gerekiyordu tekme tokat girişip güzelce dövüp şey yapabilirdin ağzını burnunu dağıtabilirdin!!!!!Ne demek yahu düğüne gitmek !!!!hiç olacak ismi ya ...biraz nefes almak ...aslında çok yanlış yapmış!!!!tabi yanlışı seninle evlenerek yapmış fıkara

Back
X