Eşimle kavgamız

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı

Kadınlar evde otursun akşama kadar yemek yapsın iş yapsın erkek dışarda eğlensin gezsin
Kadın dışarı çıkmak istediği zaman otur evde olsun ne işin var dışarda densin
Üstüne yetmesin kadına şiddet ile karşılık versin
Nerde kadın erkek eşitliği
Kadınlar köle değildir sadece geri kafalı erkek modelleri köle yapmak istiyor
Sessiz kalınmaması gerekiyor artık!

Seni neden gündüz göndermiyo ne haddine sen de tımım kocişkom çıkmam diyip kuyruğu kıstırıyo musun? Kendisi sabah 2-3 e kadar dışarda ama. Üstüne yemek fırlatmış, hakaret etmiş bi de dayak yemişsin. Normal bi insan evi terk eder bu ayıdan da boşanır ama senin niyetin yok gibi

Kadınlar evde otursun akşama kadar yemek yapsın iş yapsın erkek dışarda eğlensin gezsin
Kadın dışarı çıkmak istediği zaman otur evde olsun ne işin var dışarda densin
Üstüne yetmesin kadına şiddet ile karşılık versin
Nerde kadın erkek eşitliği
Kadınlar köle değildir sadece geri kafalı erkek modelleri köle yapmak istiyor
Sessiz kalınmaması gerekiyor artık!
Elin mendeburu vuruyor diye siz niye ölmek istiyorsunuz ? O ölsün .

Niye dışarı çıkmak için iZin alıyorsunuz ki ?
Ben çok sinirleniyorum böyle konuları okuyunca 🙄🙄
Seni neden gündüz göndermiyo ne haddine sen de tımım kocişkom çıkmam diyip kuyruğu kıstırıyo musun? Kendisi sabah 2-3 e kadar dışarda ama. Üstüne yemek fırlatmış, hakaret etmiş bi de dayak yemişsin. Normal bi insan evi terk eder bu ayıdan da boşanır ama senin niyetin yok gibi
Bn izinsiz cıkamıyorum boyle tepki veriyor kendi de her zaman gece cıkmadıgı icin bugunlerde birsey dememistım tepki gosterince agır karsılık verdi😞

İnsan böyle bir şey yüzünden nasıl ölmek ister, aklım almıyor. Kusura bakmayın da beş para etmez adamlar için insan biricik hayatını feda etmeyi düşünür mü? İki kızım var, bir gün bir herifçioğlu için ölmek istiyorum diye cümle kursalar, vallahi kendimi bir sorgularım, ben nasıl yetiştirdim bu kızları diye. Boşanmak yerine ölmeyi düşünmek ne ya?

Eşinizin sizi bir yere göndermeme yetkisi nereden geliyor? Sizin böyle bir yetkiniz yok ama onun var ve bu düzene göre de yaşıyorsunuz. Öncelikli hatanız bu, onu kendinizden üstün bir yere koymuşsunuz. Efendiniz filan mı kendisi? Size saygı duymuyor, siz de böyle boyun bükerek bu saygısızlığı sürdürmesine yardımcı oluyorsunuz. Ve gördüğünüz gibi ona biat etmenize o kadar alışmış ki, en ufak karşı çıkışınızda iş şiddete varıyor. Bu kadar adaletsiz rollerin, şiddetin olduğu evliliklerin kurtulacağına inanmıyorum. Ha evlilik devam edebilir ama ona kurtulmak değil, eziyet denir. Bence iyice düşünün, bu boşanma lafı havada kalmasın. Bu muameleyi hiçbir kadın hak etmiyor.

Saygı duymuyor ben erkegim diye baskın olmaya calısıyor kabullenmemeye calısıp cıkmya gayret ediyorum ama moralim bozulms oluyor bide neye sinirlenck diye tedirgin oluyorum

Anası babası öğretememis insan olmayı sen de evlenmisin bi kere mecbur sen öğretcen. Bence boşa gitsin kompleksli aşağılık bi adam sana vurmaya ne hakkı var? Erkekliklerine o kadar güvenmiyolar ki böyle izin aldırıp el öptürüp dövüp kendilerini kanıtlıyo zavallılar

İnsan böyle bir şey yüzünden nasıl ölmek ister, aklım almıyor. Kusura bakmayın da beş para etmez adamlar için insan biricik hayatını feda etmeyi düşünür mü? İki kızım var, bir gün bir herifçioğlu için ölmek istiyorum diye cümle kursalar, vallahi kendimi bir sorgularım, ben nasıl yetiştirdim bu kızları diye. Boşanmak yerine ölmeyi düşünmek ne ya?

Eşinizin sizi bir yere göndermeme yetkisi nereden geliyor? Sizin böyle bir yetkiniz yok ama onun var ve bu düzene göre de yaşıyorsunuz. Öncelikli hatanız bu, onu kendinizden üstün bir yere koymuşsunuz. Efendiniz filan mı kendisi? Size saygı duymuyor, siz de böyle boyun bükerek bu saygısızlığı sürdürmesine yardımcı oluyorsunuz. Ve gördüğünüz gibi ona biat etmenize o kadar alışmış ki, en ufak karşı çıkışınızda iş şiddete varıyor. Bu kadar adaletsiz rollerin, şiddetin olduğu evliliklerin kurtulacağına inanmıyorum. Ha evlilik devam edebilir ama ona kurtulmak değil, eziyet denir. Bence iyice düşünün, bu boşanma lafı havada kalmasın. Bu muameleyi hiçbir kadın hak etmiyor.
Bosanma lafı havada degilde uzatmaları oynuyorum cunku daha once de boyle davranıslar sergiledi uyardım anlamıyor devam ediyor veya ciddiye almıyor

Niyeti olan buraya gelip napcam diye ağlamaz zaten, terkeder evi açar davayı sonra der ki kızlar boşsnıyorum destek olun

Bosanma lafı havada degilde uzatmaları oynuyorum cunku daha once de boyle davranıslar sergiledi uyardım anlamıyor devam ediyor veya ciddiye almıyor
Uzatmalar sizin ömrünüzden kısaltıyor yalnız, hiç değmez böyle bir hanzo için kendinizi yıpratmaya. Adam sizin üstünüzden ego tatmin ediyor. Koyun g.tüne tekmeyi de görsün ego nasıl patlatılıyor. Terbiyesiz herif.

Back
X