Eşimle kavgamız

peki ne düşünüyorsun, ne yapacaksın?
Onceden de bu tarz bastırma amaclı el kaldrdıkları oldu ailesine soyledm. Babası hayvanlar dayakla egitilir napıyosun sen diye kızdı ama hicbir faydası olmadı.yine ailesine gtsem bana sabret onada yapma diyecekler.bilmiyorum yolun sonuna itiyor beni bu adam artık

Onceden de bu tarz bastırma amaclı el kaldrdıkları oldu ailesine soyledm. Babası hayvanlar dayakla egitilir napıyosun sen diye kızdı ama hicbir faydası olmadı.yine ailesine gtsem bana sabret onada yapma diyecekler.bilmiyorum yolun sonuna itiyor beni bu adam artık
yani ilk şiddet değilse durup durup dayak yemenin manası ne. neden boşanmıyorsun?

Anası babası öğretememis insan olmayı sen de evlenmisin bi kere mecbur sen öğretcen. Bence boşa gitsin kompleksli aşağılık bi adam sana vurmaya ne hakkı var? Erkekliklerine o kadar güvenmiyolar ki böyle izin aldırıp el öptürüp dövüp kendilerini kanıtlıyo zavallılar
Birkere cok sinirlenip annesine yetistirememissin oglunu dedim evet saygıszca oldu ondan sonra bna mesafe koydu yanımda olmamaya basladi kadın

ne kadar oldu bu olay
eşinizin yaptığı çok yanlış
nimeti savur eşine vur
ne düşünüyorsunuz
maalesef her zaman hayallerimiz gerçek olmuyor
eğer bu vurmalara görmezden gelirsen
bir daha ki daha şiddetli olacak
mutlaka bir ders vermelisin

ne kadar oldu bu olay
eşinizin yaptığı çok yanlış
nimeti savur eşine vur
ne düşünüyorsunuz
maalesef her zaman hayallerimiz gerçek olmuyor
eğer bu vurmalara görmezden gelirsen
bir daha ki daha şiddetli olacak
mutlaka bir ders vermelisin
Ders veremiyorum cunku ben buyum bu duruma getirme diyor.eger gidersen anında bosarım gideceksen gt diyor.cok dik biri yani

Hala alttan alamadım demen :(

Köle misin sen tüm gün evden burnunu çıkarma yemek yap bi de yemek üstüne atılıp dayak ye. Böyle anasının adam edemedikleriyle olmadık hayallere kapılıp evleniyorsunuz ondan sonra ölmek istiyorum uğruna ölmek istediğin adam daha toprağın soğumadan bulur yerine yenisini. Öl tabi sen.

Ders veremiyorum cunku ben buyum bu duruma getirme diyor.eger gidersen anında bosarım gideceksen gt diyor.cok dik biri yani

boşa şu hayvanı ya allah aşkına boşa.. şiddet görüyorsun, insan yerine konmuyorsun, sosyal hayattan engelleniyorsun.. ne için?? 100 gr lık bi et parçası sayesinde kendini erkek sanan o hayvan için mi? kocalık böyle olmaz güzelim. sen evliliği ne sanıyorsun? çizdim oynamıyorum diyip anne babasına şikayet etmek nedir? bu adamı hala çekmeye niyetli olmamanı umuyorum artık..

boşa şu hayvanı ya allah aşkına boşa.. şiddet görüyorsun, insan yerine konmuyorsun, sosyal hayattan engelleniyorsun.. ne için?? 100 gr lık bi et parçası sayesinde kendini erkek sanan o hayvan için mi? kocalık böyle olmaz güzelim. sen evliliği ne sanıyorsun? çizdim oynamıyorum diyip anne babasına şikayet etmek nedir? bu adamı hala çekmeye niyetli olmamanı umuyorum artık..
Yok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım

Yok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım

Başkasına yapmama ihtimali mi sizi düşündürüyor? Siz önce kaçıp kendinizi kurtarın şu mikroptan. Seven adam vurmaz! Seven adam ikninci sınıf insan muamelesi se yapmaz. Elleri kopsun insallah

Başkasına yapmama ihtimali mi sizi düşündürüyor? Siz önce kaçıp kendinizi kurtarın şu mikroptan. Seven adam vurmaz! Seven adam ikninci sınıf insan muamelesi se yapmaz. Elleri kopsun insallah
Yok o beni dusundurmuyor da adama hayret ediyorum zır biri oldugunu kendide biliyor bna da hic eyvallahı yok

Back
X