Eşimle kavgamız

bugün annenler gelecekti galiba ne dediler cnm desteklediler mi seni
Geldiler onun da birkaç akrabası geldi.akrabaları tamam vurmamalydı ama nereye gidersen izin alcksın diolar esimde giderse bitiririm diyor baska birsey demiyor.oyle alttan almıyorlar bzmkilerde hazırlan gidelim dedi

Geldiler onun da birkaç akrabası geldi.akrabaları tamam vurmamalydı ama nereye gidersen izin alcksın diolar esimde giderse bitiririm diyor baska birsey demiyor.oyle alttan almıyorlar bzmkilerde hazırlan gidelim dedi
Siz ne yapacaksınız ? Köle gibi yaşamaya devam mı edeceksiniz ?

Siz ne yapacaksınız ? Köle gibi yaşamaya devam mı edeceksiniz ?
Konunuzu başından beri takip ediyorum. O onu dedi bu bunu dediyi bırakın, siz neye karar verdiniz? Yaptığından zerre pişmanlık duymayan bir adamla yaşamaya devam edecek misiniz?
Ben de bir valiz hazırlayıp ailemle cıktım 😞 cıkarken cok sinirlendi bize doğru sinirle gelecekti akrabaları tuttu

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı
Böyle erkeklerden nefret ediyorum 😠 :sinirli:

Bu da simdi yeni moda. Istedigim olmazsa bitiririm tehditi, madem bu kadar kolay bitirsin bakalim . Esin olcak adamin hic hakli bir tarafi yok.

Ben de bir valiz hazırlayıp ailemle cıktım 😞 cıkarken cok sinirlendi bize doğru sinirle gelecekti akrabaları tuttu
bide onca insanın önünde ailenize ya da size siddet uygulamaya yeltenmiş ; hala aramaz biliyorum diyorsunuz . arasada acmam hangi cehennemde geberiyorsa gebersin demek bu kadar mı zor ?
bu adamın tek adımında yumusayacagınıza o kadar eminim ki

bide onca insanın önünde ailenize ya da size siddet uygulamaya yeltenmiş ; hala aramaz biliyorum diyorsunuz . arasada acmam hangi cehennemde geberiyorsa gebersin demek bu kadar mı zor ?
bu adamın tek adımında yumusayacagınıza o kadar eminim ki
Zaten sert değilim ki, sadece sonsuz üzgünüm. Onu sevdiğim için, o bu denli sert olduğu için, beni hiçbir zaman anlamayacağı için çok üzgünüm. Keske onun gibi öfke dolu olabilsem en azından ordan güç alır üzülmezdim

Zaten sert değilim ki, sadece sonsuz üzgünüm. Onu sevdiğim için, o bu denli sert olduğu için, beni hiçbir zaman anlamayacağı için çok üzgünüm. Keske onun gibi öfke dolu olabilsem en azından ordan güç alır üzülmezdim
Öfke ile alakası yok kendi değerinizin farkında değilsiniz , güzel ilişkilerin farkında değilsiniz olan bu

Kac yıllık evlisiniz bilmiyorum ben 14 yıllık evliyim zirâ evlendiğim gün demiştim eşime değil dayak en ufak bir fiske psikolojik şiddet olursa 10 tane cocugum olsa gene boşanırım ona göre diye.cunku ailemde sülalemde görmedim sülalemde kadın ve kızlara çok değer verilir.Ben eşime biryere giderken izin almam haber veririm çünkü eğer alışveriş gibi biryerse mesela onun kartı daha müsaitse bırakır yada kapıya kadar götürür komşuya yakin markete kuaföre felan gidersem hiç demem bile bazen kayinvalideye söylerim şuraya gidiyom gelirse merak etmesin diye o kadar . 30 küsur yaşında kadınım ayol.bir sefer memlekete gitme meselesinden hafif kıpırdandı gibi anasından emdiği süt burnundan geldi oda yazık bu sene maddi olarak çok gerilecegiz kizimin erasmus masraflarından dolayı o yuzdenmis.ben memlekete bile giderken kayinvalideye söylüyorum ki çocuklarıma kayinvalide bakıyor oda tatilde kendine plan yapsın dinlensin diye kocama bilet alınca söylüyorum çünkü yazın ona genellikle yıllık izin vermiyorlar yoğun oluyor ama almaya muhakkak geliyor gece bile olsa.Sizinki gibi bir eşim olsa bir çırpıda bosarim dünyaya bir daha gelecek misin, kaç tane canın var senin, kölemisin kendine değeri en başta kendin ver.

Kendinize değer verin lütfen şiddet hayvana bile uygulanmaz ki kadın ve erkek benim gözümde eşittir aynı haklara onun gibi bende sahibim.LÜTFEN KENDINIZI SEVIN 😇😇

Bosanma lafı havada degilde uzatmaları oynuyorum cunku daha once de boyle davranıslar sergiledi uyardım anlamıyor devam ediyor veya ciddiye almıyor
Neden ciddiye almıyor biliyor musun?? Çünkü sen ona bütün ipleri vermişsin o nereye sen oraya durumu oluşmuş. O herif sen ona sessiz kaldıkça ezik durdukça senin daha da tepene binecek... Düşmeyecek üzerine korkmayacak seni kaybetmekten.. Sen o gücünü gösterebildin mi ona peki? O dik duruşunu gösterebildin mi? Sevgililikte nişanlılıkta.. Muhakkak sana karşı göstermiştir bu erkeğim ben sen kadınsın hallerinii. Bak kim ne yapıyorsa kendine yapıyor aslında. Beraber olduğumuz kişinin fikirleri, görüşleri, takındığı hal ve hareketleri hepsi bir ipucudur bizim için. Biz kör olabiliyoruz düzelir deyip geçiştiriyoruz ya da seviyor beni cok kıskanıyorun arkasına sığınıyoruzzz. Sen kendini bilirsen bu hayattan ne bekledigini , ne istediğini , nasıl bir hayat görüşüne sahip olduğunu bilirsen atacağın adımlarda senin hayat standardına uygun olacak.. Kadınlarımızın güçlü olmaları kendilerine güvenmeleri şartttttt. Sığınacak - korunacak kadar aciz ,sahiplenilmesi gerekende bir eşya değiliz efenim..

Neden ciddiye almıyor biliyor musun?? Çünkü sen ona bütün ipleri vermişsin o nereye sen oraya durumu oluşmuş. O herif sen ona sessiz kaldıkça ezik durdukça senin daha da tepene binecek... Düşmeyecek üzerine korkmayacak seni kaybetmekten.. Sen o gücünü gösterebildin mi ona peki? O dik duruşunu gösterebildin mi? Sevgililikte nişanlılıkta.. Muhakkak sana karşı göstermiştir bu erkeğim ben sen kadınsın hallerinii. Bak kim ne yapıyorsa kendine yapıyor aslında. Beraber olduğumuz kişinin fikirleri, görüşleri, takındığı hal ve hareketleri hepsi bir ipucudur bizim için. Biz kör olabiliyoruz düzelir deyip geçiştiriyoruz ya da seviyor beni cok kıskanıyorun arkasına sığınıyoruzzz. Sen kendini bilirsen bu hayattan ne bekledigini , ne istediğini , nasıl bir hayat görüşüne sahip olduğunu bilirsen atacağın adımlarda senin hayat standardına uygun olacak.. Kadınlarımızın güçlü olmaları kendilerine güvenmeleri şartttttt. Sığınacak - korunacak kadar aciz ,sahiplenilmesi gerekende bir eşya değiliz efenim..
Evet evlenirken ne istediğimi, nasıl mutlu olacağımı bilmiyormuşum bunu fark ettim

Back
X