Eşımle kavgamız

Tavuskelebegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
1.297
16
358
Diğer
Merhaba kızlar dun aksam esımle cok şıddetlı kavga ettık sebebı esımının bıtmek tukenmek bılmeyen borcu evlendık evlenelı bıtmıyo evlendık eşya taksıdı 1 sene sonra 5 bın tl kredı çektı araba taksıdı sonra sagdan soldan para buldu kredıyı kapattı bu sefer aldıgı kısılere taksıd evlılıgımızın 2 senesınde ev tasıdık asıl sıkıntı olanda bu bı borc evlılıgımızın ucuncu senesı hala daha onu oduyo ordan alıyo oraya koyuyo bu arada yenı bır araba tv tablet alıyo ama o borcu kapatamıyo gectıgımız hazıran ev aldık hala daha o borc yapılandırdım ole odıycem dedı tamam dedım bu seferde odeyemedıgı ıcn fazla faız bınıyo dıye netten altın almış satıcak borcu kapatıcak ama benım.haberım yok dun kızıma teyzesı oyuncak almıstı netten onunla bırlıkte geldı altınlar ıs yerıne vermıs adresı kargocu tanıdı gı ıcın eve bıraktı ben şok gecırdım ınanın evlendıgımden bu yana hıc bu ay durumumuz cok ıyı dmedık çok zaruret olmadıkca ustume hıc bırsey almıyorum çocuk var ıkı tane elbıselerı babannesı alıyo çogu zaman kendıde almıyo ama arabasıyla gezıyo hıc acımıyo gıden gaza benzıne fıyorum dıyorum anlatamıyorum nne borcu dıyorum sımdı hepsını hatırlamıyorum dıyo ev tasıdık babası odedı evın boyasını babam karsıladı bazı tamır olaylarınıda....ama sanarsın bu yaptı şımdı kp borcumuz var aylık 1000tl 3.5 sene bu borc var ama sanmıyorum bıtınce rahatlıycaz varlık ıcınde yokluk cekıyomus vıbı gelıyo esım memur bana bırseyler soyleyın morelım çok bozuk :( esımın anlam veremedım borcu benden gızlı altınları kavgamız :(

Eşiniz gereksiz borçlar harcamalar yapmasa, gayet rahat geçinirmişsiniz.. Gözünüz hep üstünde olsun, olabildiğiniz kdar engel olmaya çalışın :26:

anladığım kadarıyla eşin hiç tutumlu değil tabiri caizse eline geçeni har vurup harman savuruyo borçlanmaktanda korkmuyo konuşun eşinizle oturun bi liste yapın geliriniz ne kadr her ay nereye ne kadar vermeniz gerekiyo die evin hesabbını sizde bilin sizin görüşünüzüde almadan alışveriş yapmasın k. bakmayın ama o kadar borcun içinde tabletmiş araba değişmekmiş keyfi şeyler bunlar. hesabı kitabı elinize alın artık derim

Evın alısverısını ben ne dersem onu alıyo dısına pek cıkmıyo lıstenın dun arabanın 500 lıralık masrafından bahsettı hatırlamıyorum ne gelıyosa o arabadan gelıyo kp borcumuzun bı kısmısı arabayla kapatıcaz ama adam sozde aldı arabayı uzerıne almıyo esımdende almıyo esımde vızvız gezıyo kapının onunden otobus kalkıyo yok araba daha az yakıyo dıyo ( kımse ınanmıyl buna)ise carsıyo onla gıdıyo su arabadan bır kurtulsak epey rahat edıcez lıste tarzı seylerı yaptık oncesınde ben cocuklardan dolayı dısarı cıkamıyorum ıkısıde kucuk alısverıs onda o yuzden kart eksterelerını gosterıyo ama o bu o su degıl dıyo kafam karısıyo vazgecıyorum maasını bıle net bılmıyorum cunku cok ayrıntı ya gırıyo maas bodrolarına kadar :(

çok sinir bozucu bir durum siz tutumlu davrandıça eşinizi savuruyor ha belki oda kendi adına çarkı çevirmeye çalışıyor ama bence başarısız.

evin geçimini elinize alın belki düzene girer.

sen çalışıyor musun
inş. çalışıyorsundur.. çalışıyorsan kazandığını bir kısmını verme
öncelikle böyle başlayabilirsin işe..

Evın alısverısını ben ne dersem onu alıyo dısına pek cıkmıyo lıstenın dun arabanın 500 lıralık masrafından bahsettı hatırlamıyorum ne gelıyosa o arabadan gelıyo kp borcumuzun bı kısmısı arabayla kapatıcaz ama adam sozde aldı arabayı uzerıne almıyo esımdende almıyo esımde vızvız gezıyo kapının onunden otobus kalkıyo yok araba daha az yakıyo dıyo ( kımse ınanmıyl buna)ise carsıyo onla gıdıyo su arabadan bır kurtulsak epey rahat edıcez lıste tarzı seylerı yaptık oncesınde ben cocuklardan dolayı dısarı cıkamıyorum ıkısıde kucuk alısverıs onda o yuzden kart eksterelerını gosterıyo ama o bu o su degıl dıyo kafam karısıyo vazgecıyorum maasını bıle net bılmıyorum cunku cok ayrıntı ya gırıyo maas bodrolarına kadar :(
mrb.. çok zormuş gerçekten Allah kolaylık versin.aslında eşinizin işi çok iyi. işini bilse çok iyi geçinirsiniz bence. siz ona sürekli nasihat etmekten vazgeçmeyin. bak iki çocuğumuz var onların geleceği var bunu ona sürekli hatırlatın ki bunu eminim yapıyorsunuzdur zaten yine de pes etmeyin

Malesef calısmıyorum bende bu ara bu konuyu dusunup bırseyler yapabılırmıyım dıye ama suan zor gıbı gozukuyo. En azından kpss gırıp bı sansımı dememek ıstıyorum

bence de bir an önce hesabınızı kontrol altına almanız gerek yoksa daha kötü sonuçlar doğabilir üstelik çocuklarınız da ve küçükler onlar için birikim yapmanız gerekiyor. bir defter tutun aylık gelirleriniz ve giderlerinizin yer aldığı her yaptığı harcamayı bildirsin ya da ortak bir hesap açın çocukların geleceği için diyin anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz eşinizden harçlık isteyin en azından 3-5 siz biriktirmiş olursunuz

Back
X