- Konu Sahibi Tavuskelebegi
Merhaba kızlar dun aksam esımle cok şıddetlı kavga ettık sebebı esımının bıtmek tukenmek bılmeyen borcu evlendık evlenelı bıtmıyo evlendık eşya taksıdı 1 sene sonra 5 bın tl kredı çektı araba taksıdı sonra sagdan soldan para buldu kredıyı kapattı bu sefer aldıgı kısılere taksıd evlılıgımızın 2 senesınde ev tasıdık asıl sıkıntı olanda bu bı borc evlılıgımızın ucuncu senesı hala daha onu oduyo ordan alıyo oraya koyuyo bu arada yenı bır araba tv tablet alıyo ama o borcu kapatamıyo gectıgımız hazıran ev aldık hala daha o borc yapılandırdım ole odıycem dedı tamam dedım bu seferde odeyemedıgı ıcn fazla faız bınıyo dıye netten altın almış satıcak borcu kapatıcak ama benım.haberım yok dun kızıma teyzesı oyuncak almıstı netten onunla bırlıkte geldı altınlar ıs yerıne vermıs adresı kargocu tanıdı gı ıcın eve bıraktı ben şok gecırdım ınanın evlendıgımden bu yana hıc bu ay durumumuz cok ıyı dmedık çok zaruret olmadıkca ustume hıc bırsey almıyorum çocuk var ıkı tane elbıselerı babannesı alıyo çogu zaman kendıde almıyo ama arabasıyla gezıyo hıc acımıyo gıden gaza benzıne fıyorum dıyorum anlatamıyorum nne borcu dıyorum sımdı hepsını hatırlamıyorum dıyo ev tasıdık babası odedı evın boyasını babam karsıladı bazı tamır olaylarınıda....ama sanarsın bu yaptı şımdı kp borcumuz var aylık 1000tl 3.5 sene bu borc var ama sanmıyorum bıtınce rahatlıycaz varlık ıcınde yokluk cekıyomus vıbı gelıyo esım memur bana bırseyler soyleyın morelım çok bozuk
esımın anlam veremedım borcu benden gızlı altınları kavgamız