Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
o zaman haketmişsiniz ne diyim körü köörüne evlenilir mi bu çağda? bu adam değişmez uğraşın durun işte ömür boyu

işiniz zor

Var tabii olmaz mı? Allah hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Ben sadece insani yönünü ele aldım. Elalemin herifine emek verdim emeğim var diyenlere gıcık oluyorum elimde değil

Delisin bibi yaaa
Pembe yakışmış

Var tabii olmaz mı? Allah hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Ben sadece insani yönünü ele aldım. Elalemin herifine emek verdim emeğim var diyenlere gıcık oluyorum elimde değil
Ay bende gıcık oluyorum. Bir emeklerim diyenlere birde sevgiliyken çok badireler sıkıntılar atlattık diyenlere. Böyle diyenlerin ilişkileri de bir halta benzemiyor genel olarak.

11 yıllık evliyim öyle vay benim emeklerim diyecek birşey yok hayatımızda ya, elbette belli şeyleri idare ediyoruz ama zaten yaşayacağım bir hayatı eşimle yaşıyorum. Herşeyleri sevgilileri olduğu için böyle büyük ve anlamsız laflar ediliyorlar herhalde.

Hayırdır sorguya mı çekiliyorum? Nereye varmaya çalışıyorsunuz?

Çalışsam da çalışmasam da her sene birkaç kez tatil yapıyoruz biz, sorun nedir neye şaşırıyorsunuz tam olarak?
Birkaç kez tatil için izin vs nasıl ayarlıyorsunuz birde maddi durumlar malum bu sene herkes kötü

Birkaç kez tatil için izin vs nasıl ayarlıyorsunuz birde maddi durumlar malum bu sene herkes kötü
Ben öğretmenim zaten yazın tatil. Eşimin çok izni var 40 gün falan yıllık tam bilmiyorum. Bir benim ailemle gideriz bazen eşimin ailesi de katılır, bir arkadaşlarla gideriz, bir ya da iki kez de başbaşa gideriz. Denize yarım saat mesafede yaşıyoruz zaten canımız sıkıldıkça günü birlik de gidiyoruz.

Biz normal Türk insanı gibi kıyafete, ayakkabıya, çantaya, mücevhere, dışarda kebap yemeye para harcamıyoruz. Tatile, sosyal faaliyetlere, oyuna , konsere harcıyoruz kazandığımızı genelde.

işimize geldiği sürece beraberiz gelmezse yollar ayrılır demek ne kadar doğru ki nerde kaldı aşk sevgi çıkar ilişkisi mi bu
Evet, mutlu değilsem ayrılırım.
Az önce geldim manitanın yanından. Bugün kolumu sıkmış olsa, terk edip gelirdim.
Zaten öyle yerde tekmeleme gibi bir şey söz konusu olamaz. Ona göre adam seçtik herhalde. Kemiklerimi kıracak bir magandayı sevgili olarak seçmem.

Ben yazayım yapabildiklerini.
1- Dayak yiyorsun.
2- Tartaklanıyorsun.
3- İstediklerini giyemiyorsun.
4- İstediklerini süremiyorsun.
5- İstediğin gibi işeyemiyorsun.
6- İstediklerinle görüşemiyorsun.
7- İstediğin gibi davranamıyorsun.
Bibi bu maddelerin hiçbirini yaşamadı. Ben de yaşamıyorum.
Kırmızı oje de sürerim, dar kot da giyerim, dar gömlek de giyerim. Bugün sevgilim çok beğendi yine beni. Benim saçlar da sapsarı biliyor musun? Sen yapsan belki yerde bir tur daha çevirir seninki. Hafif göbüşü açık bir bluz giymiştim ceketin altına. Aşkım çok yakışmış, güzel bluzmuş dedi. Seninki olsa o göbeğine yumrukla girişirdi.

Ay maddeleri de nasıl nizamı küçükten büyüğe yazmışsınız hocam. Gözüm şenlendi

Hayırdır sorguya mı çekiliyorum? Nereye varmaya çalışıyorsunuz?

Çalışsam da çalışmasam da her sene birkaç kez tatil yapıyoruz biz, sorun nedir neye şaşırıyorsunuz tam olarak?
Anket yapıyo

Ay evet,sevgiliyken atlatılan badireler de gerzekçe şeyler olur genelde,sen bensiz çıkamazsın,karşı cins arkadaş edinemezsin, zıttırı vıttırı şeyler. Komik.

Gü boyunca yaşadığınız sinir , stres ve yorgunluk için; geçmiş olsun Mune .

Siz , sorumlu bir insan ve vatandaş olarak yapmanız gerekeni yapmışsınız. Mal sahibi olarak, üzerine düşmesi gerekeni yapmaktan kaçınan komşunuz yanlış yapmış.

O kapıyı kapatacak yapıda insanlar değilsiniz ki ; o yüzden sizler için, dilerim tekrar böyle bir olay yaşanmaz.

Kadın kocasını kırmak istemiyor. Sen kendi kolunu bacağını kırdırmamaya çalışıyorsun. İkisi aynı şey değil.
Sen önce nasıl işeyeceğine kendin karar ver de ondan sonra saç rengi, oje rengi seçersin.

Daha kırmızı oje süremiyor, mat soluk pembelere anca cesaret edebiliyor, kadına sıçının pimbi ılmısı mırifit diğil diyo deliriyorum ya ahahahah şaka gibi kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…