Kızlar selam bu ara beni çok huzursuz eden bi konu bu, eşimle muhabbet edemiyoruz.
İşleri çok yoğun, ailevi sıkıntıları var, elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama beni hep tersliyor. Mesela birşey paylaşıyor benimle, bende soru soruyorum muhabbeti ilerletmek için, sorduğum soruyu küçümsüyor, ses tonunu yükselterek “ yok şöyle olcaktı, tabi böyle olcak” diyor aşağılar gibi.bende muhabbetim açmıyorsa konuşma benimle dedim ki saçma sorular soran bi insan değilim herkes çoğu konuda benden fikir alır.
Onun kafasındaki insan olmadığımda direk tersliyor beni.
Film izliyoruz mesela ayda yılda 1,muhabbet etmek istiyorum o kadar ihtiyacım var ki, ama yaptığım yoruma bile tahamülü yok, off diyor bi cümle kurduğumda, ne alakası var vs diye tersliyor.tabi bende ne heves kalıyo ne bişey.o kadar özeniyorumki fikir alışverşi yapıp birşeyler izleyen çiftlere.
Sanırım hatam çok üstüne düşmem. sürekli neye ihtiyacı olduğunu düşünüp ona vermeye çalışıyorum.onu mutlu etmek için didinip duruyorum. böyle yaptığım için ben yok oldum, kendi kendimi önemsizleştirdim.
Ama şu da var o da benim dediklerimi elinden geldiğince hep yapar şunu yiyelim şuraya gidelim şunu alalım vs.kırmaz mutlu etmek için çabalar ama bu ters konuşma olayını halledemiyorum.işlere siniri bozuk, 1 günlük şehir dışında kalması gerekiyor, benimle gitme planı yapıyor buraya kadar güzel, ama arabaya bindiğim an terslemeye başlıyor dur bak bana bişey sorma konuşma şu an vs.hep gergin.böyle olcaksa ben gelmek istemiyorum artık dedim ama o kadar arada kalıyorum ki.ne yapabilirim sizce yalnız bırakmak araya mesafe koymak doğru mu yoksa daha da mı muhabbeti kesmiş olurum?
Konuşmayı denedim offlayıp puffluyor ben nelerle uğraşıyorum senin takıldığına bak diyor ciddiye almıyor duygularımı