Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son iki gün önce çok kötü kavga ettik ben sinir krizi geçirdim ağlamaktan helak oldum. Yalandan ilgilendi biraz sonra açtı PCyi oyun oynadı saatlerce. Ne bir üzgünlük ifadesi ne de özür teşebüsünde bulundu.
Olayın en başından alırsam pazar günü alt komşumla poğaça yapalım diye kararlaştırmıştık. Bende öğleden sonra telefonla arayıp emri vaki yapmayayım hem halini hatrını sorayım hem de ne zaman yaparız nasıl yaparız vs halledelim diye gideyim geleyim hemen kapıdan sorup gelirim diye aşağıya ineyim dedim. Bu arada komşumun eşide evdeydi. Ben aşağıya indim zile bastım ama komşum yemek sofrasında olduğu için kapıya gelmedi. İçeri gir dedi. Ayaküstü üç beş dakikayı geçmeyen bir muhabbet ettim sonra eve çıktım.
Eve gelince eşim başladı işte ben niye aramamışımda niye zorla evine girmeye çalışmışımda vs vs epey konuştu. Ben anlatıyorum dinlemiyor bile. Sanki arkadaşımın eşiyle karşılıklı oturup sohbet etmişimde şuh yaklaşımlar içine girmişim, namussuzluk yapmışım gibi konuştuda konuştu. Ben o gün eğer öyle düşünüyorsan yazıklar olsun sana dedim sonra bir daha konuşmadım.
İki gün öncede hiç hatalı olduğunu kabullenme gibi bir düşüncen olmaz senin değil mi diye yine konuşmayı başlattın. O beyefendi de bana çok titiz olduğu için yaptığımı aklının bir türlü almadığını söyledi. Bende eğer aklında ve kalbinde bana karşı bir şüphe varsa ben daha sana birşey yapamam dedim ve bir daha konuşmadım. Yanında da yatmamaya başladım. Çok kırıldım öyle böyle değil ama.
Küslüklerle, surat yapmayla, ayrı yatmayla, "hatalısın kabul et!" yaklaşımıyla hiçbir yere varamasınız. Sürekli "beni kırdın, üzdün, ağlattın" tavırları erkekleri itiyor. Bunu yaptığınızda gelip sizinle konuşsa tavrınızı ödüllendirmiş olacak, siz de her sorunu böyle çözmeye çalışmaya devam edeceksiniz. Sonra sürekli küslük... Böyle olmaz. Yanına gidin, surat asmadan, suçlamadan, uzatmadan konuşun. Bir konu ertesi güne kalmasın. Her konuyu da uzun uzun konuşarak çözmeye de kalkmayın, ufak şeyleri unutun gitsin.
[/QUHer ne kadar ben adım atsamda olmuyor yoruldum ben adım atmaktan bende ilgi istiyorum sevilmek istiyorum sadece seni seviyorum demek sevgi gösterisi değil davranışlarınada yansıtması gerekmiyor mu ben konuşunca anlamıyor ki çözüm yoluna gitmiyor ki ağlamak istiyorum şu an niye evlendim diye kızıyorum kendime ne yapıcam benn((((((((((((
Küslüklerle, surat yapmayla, ayrı yatmayla, "hatalısın kabul et!" yaklaşımıyla hiçbir yere varamasınız. Sürekli "beni kırdın, üzdün, ağlattın" tavırları erkekleri itiyor. Bunu yaptığınızda gelip sizinle konuşsa tavrınızı ödüllendirmiş olacak, siz de her sorunu böyle çözmeye çalışmaya devam edeceksiniz. Sonra sürekli küslük... Böyle olmaz. Yanına gidin, surat asmadan, suçlamadan, uzatmadan konuşun. Bir konu ertesi güne kalmasın. Her konuyu da uzun uzun konuşarak çözmeye de kalkmayın, ufak şeyleri unutun gitsin.
Sayın Mairuj dediğiniz gibi yapmayı çok denedim ama en son yaptığı çok zoruma gitti. Ufak birşey gibi gelebilir size ama inanın bunu hakedecek ne tavrım ne de şüphe uyandıran bir halim oldu. Unutamıyorum. Kanıma dokunuyor. Demek ki diyorum hiç tanımayan üçüncü bir insan benim namusuma laf etse bana inanmaz bile gibi geliyor artık.
Hafta içleri torbayamı girdi pazar günü puaça kararı almanız ve komşunuzun evine gitmenizi bende yanlış buldum pazar günü sonuçta.. Eşinizin size söylediği sözler çok kırıcı olmuş sonrasında aldığı tavır ise yazdıklarınızdan algıladığım şey ise eşinizin sizin davranışlarınızdan sıkılmış olması ve bu yüzden de umursamamasıBir şeyleri tepkileri , ağlamayı, tartışmayı , küslüğü çok tekrarlarsanız karşı tarafı da bir o kadar bezdirir ve ilgisizliğe yönlendirirsiniz..
canım sürekli eşinin yanında ağlıyorsan yada trip atıyorsan bunu hiç bir erkek çekmez..
ve başka uğraşlar bulur oyun gibi evden çıkma gibi..
bu seni umursamadığı anlamına gelmez..sadece bu halinden bıkmış olabilir..
ayrıca alt komşuna inmen ve içeri girmen eşini rahatsız etmiş olabilir..
evet hayatım haklısın kıramadım girdim diye cevap verebilirdiniz..
ayrıca yatağınızıda ayırmayın eşiniz ayırsa bile gidip sarılıp yatın..
küslük yatakta bitmeli..
bunlar ileride alışkanlık olabilir..en ufak bir sorunda bunu yapma alışknlığına sahip olabilirsiniz..