• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle konuşmayan babanin yaptigi

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi akşamlar hanımlar esimle babası yemeğe çağırmadı diye konusmuyodu konu açmıştım.Simdide kaynimin kiz arkadaşıyla ailece tanışmaha gidilmiş ama ben ve eşim çağrılmamis. Bu bana çok anormal eşime çokta anormal gelmedi öyle ortamlar beni sıkıyor dedi.Simdk bunlar isteme Nisan falan çağırırlarsa gitmemem mi gerekir sizce.Birde dün gittik kp hosgeldin dahi denedi evlerine gitmek istemiyorum bu normal mi bi yemeğe çağırmadij diye oğluna düşman kesildi resmen

Ona normal geliyorsa normaldir herkes böyle davetli ortamı sevmiyor.
Ama onlara gittiğinizde hoş geldin bile dememesi sıkıntı. Bir olay mı olmuştu aranızda?

Olayı kp olarak düşünmeyin. Kp ile gerginsiniz diye nişan düğüne gitmemezlik yapıp eşiniz ve kardeşinizin arasını soğutmayın.
Böylelerini çokta dikkate alıp üzülmemek gerekiyor aslında, yokmuş gibi davranın
Keşke sizin gibi olabilsem bu olay bile bugun bütün enerjimi emdi ben neden olayları böyle büyütüyorum

Olayı kp olarak düşünmeyin. Kp ile gerginsiniz diye nişan düğüne gitmemezlik yapıp eşiniz ve kardeşinizin arasını soğutmayın.
Böylelerini çokta dikkate alıp üzülmemek gerekiyor aslında, yokmuş gibi davranın
+1 bu yoruma katılıyorum.
şimdi sen gitmezsen onlar eşini doldurur aslında bir suçun olmasada eşin olayda seni kusurlu görür.
Kv memlekete gitti ben de onlara kırgınım kp yemeğe cagirmamisim diye tripljler
aman bırak triplensinler zorunda mısın? değilsin. Hiç olmamış gibi davran, kafanda büyüterek anca kendine zarar verirsin.

Sen kırgınsın diye babasini cagirmadın, onlarda sana kırgın diye sizi cagirmamislar bence.
Hem tanısmada gergin ortam olmasn diye dusunmus olabilirler

İyi akşamlar hanımlar esimle babası yemeğe çağırmadı diye konusmuyodu konu açmıştım.Simdide kaynimin kiz arkadaşıyla ailece tanışmaha gidilmiş ama ben ve eşim çağrılmamis. Bu bana çok anormal eşime çokta anormal gelmedi öyle ortamlar beni sıkıyor dedi.Simdk bunlar isteme Nisan falan çağırırlarsa gitmemem mi gerekir sizce.Birde dün gittik kp hosgeldin dahi denedi evlerine gitmek istemiyorum bu normal mi bi yemeğe çağırmadij diye oğluna düşman kesildi resmen

Normalde ailecek gidilen yerlere çağırmıyorlarsa hiçbir davetlerine gitmem

Tanışmaya sizi cagirmamalari bence normal.Anne baba önemli olan kız evinde kalabalık yapmamaya gerek yok.Nisan söz e gitmemek abartı olur.Kayinvalide hoşgeldin demediyse sizde soğuk davranırsınız.

Size kızmış olsalar bile davet edilmemenizi anormal bulmadım ben. Bana göre de çok normal. Herkesin aile yapısı farklı. Nişana bu yüzden gitmemezlik yaparsınız asıl ayıbı siz yapmış olursunuz bence. Bırakın eşiniz nasıl davranıyor ve umursamıyorsa sizde öyle davranın.

Kardeşi istememiş demek ki ,yoksa arar abi tanışmaya gidiyoruz buyrun gelin derdi, kp kv ne alaka anlamadım gerçekten, kardeş demiyor mu abimle yengem nerde diye, komple mi küstüler size?

Back
X