Eşimle konuşmuyoruz . caresizm dertleşmek istİyorum

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
Arkadaşlar konuyu yanlışlıkla yanlış yerde açmışım tekrar paylaşıyorum. slm arkadaşlar çok morelim bozuk .sizlerde olmasanız ne yaparım bilmiyorum . kimsem yok sizlerden başka derdimi anlatabileceğim içimde patlıyor kimseye açılamıyorum. ben yaklaşık 1 senelik evliyim ilk başlarda çok kavgalarımız oldu eşimle .. altlı üstlü oturuyorz eşimin ailesiyle.. ben güler yüzlü herkese uyum sağlayabilen ve kimseyi kıramayan bir yapıya sahibim. ben çalışıyorum sabah 8 akşam6,30 bazen yorgun oluyorum eve gelip ayağımı uzatıp dinlenmek istiyorum her çalışan bayan gbi .. kvme kötü demiyorum ama bazı huyları var sinir oluyorum. kaç defa kvme benim işim olabilir 2-3gün öncesinden ayarlayalım gezmeye gidilcekse öyle gdelim işim olabilir arkadaşlarla plan yapmış olabilirz yada aniden işim çıkabilir alınmaca kırılmaca olmasın dedim ama beni anlamıyor.. 1-2 defa tamm dedi yne aynı ..ben hep böyle yapıyormuşumda hep böylemişimde yani onun dediğini yaptığımda benden iyisi yok ama bir an onla gelmeyeyim bana hemen tavır koyuyor . ilk zamanlar kvme misafir gelir bizi çağırırdı bende ses çıkarmayınca yüz buluyordu. her misafir geldiğinde çağırıyordu. artık bunalmaya başladım herşey onun doğrultusunda olmasını sanki onlarla evlenmiş gbi hisetmeye başladım yani kvm bana bunları hissettirdi. bende kvm çağırdığında gitmemeye başladım işim var anne gelemiyeceğim dedim öyle böyle mesafe koymaya çalıştım. bir ara böyle geçti ben mesafe koyduğumu sanmışım ama yanılmışım.. aynı çatı altında olundumu altlı üstlü oturupta kvsinle iyi geçenlerede sonsuz saygı duyorum ama geçinemeyenlerede saygı duysunlar. neden kabul ettin ozaman dye soracaksınız.. ön yargılı olmadım kvme karşı böyle olucağını hiç kimse bilemez sonuçta.. altını bozdurunda eşine destek ol .. yani altlı üstlü oturmanın verdiği rahatlıkmı kvmenin davranışı yoksa yapısımı .. kv yok şöyle olacak yok böyle olacak beni sinir ediyordu . yani eşimle bir aile değilim hep onlara bağımlı hissediyorum kendimi .. ilk başlarda kv akrabamızn düğününde gyeceğim elbiseye ble karıştı yani eşim ilk başta aslında hiç bir şey dememişti ama annesi olmaz dedği için eşimde olmaz demesi beni yıktı. arkadaşlar altlı üstlü oturupta kvsinle iyi geçinende var geçinmeyende herkesin yorumanada saygım var. şimdi eşimle konuşmuyoruz geçen kbme misafir geldi. ben kme gidemedim işim vardı eşimede söyledim . kvm surat yaptığı için eşimde benmle konuşmuyor . yaklaşık 1 hafta oldu eşimle konuşmuyoruz. eşime başka yerde ev tutalım böyle daha tatlı olucak gelip gitmelerimiz dedim ama cvp ble vermedi bana .. böyle caresizm hayatım böylemi geçecek nasıl olacak bilmiyorum yorumlarınız bekliyorum.

Üstüne düşme..
Eşinin ailesinin tapulu malı değilsin, kendine ait bir hayat istemen gayet normal..
Eşin annesi ile eşi arasında ki dengeyi bilmiyor..
Bence şu durumda sen küs olma ama gerekmedikçe konuşma da..
Bir şey sorarsa cevap ver sormazsa muhatap olma..
Yemeğini hazırla koy masanın üstüne, yerse yer yemezse keyfi bilir..
Ne münasebet annesi yüzünden kendi karısına bir hafta tavır koyup, konuşmuyor..
Kendi yuvası mı önemli, annesi mi..

Hep sizin boyun eğmelerinizle yuruyen bir evlilik.
Böyle yaparak eşiniz sizi yıldırıp tamamen eşinizin ve kv nizin kuklası olmanıza uğraşıyor.
Hiç oralı olmayın.
Keyfi bilir beyefendinin.
Ne demek annesi yuzunden konuşmamak.
Annesiyle mi evlisiniz siz.

Yok artık kendi ailesi yüzünden sana nasıl tavır koyar ya..Daha 1 yıllık evlisin üstelik..Keşke başta kabul etmeseydin öyle oturmayı..Ama dogru insan düşünemiyo böyle olabileceğini..Simdiden aranıza girmeyi başarmış kv,allah onu bildiği gibi yapsın inşallah..Senden farklı değil benim durumumda..Tek fark eşim tavır koymadı bana hiç bizaman..Doğru olanda bu zaten..Sen şimdi eşinle bi süre konusma tavır koy hatasını anlamalıı çünkü bir ömür böyle geçmez çünkü..​
:19:

Yok artık kendi ailesi yüzünden sana nasıl tavır koyar ya..Daha 1 yıllık evlisin üstelik..Keşke başta kabul etmeseydin öyle oturmayı..Ama dogru insan düşünemiyo böyle olabileceğini..Simdiden aranıza girmeyi başarmış kv,allah onu bildiği gibi yapsın inşallah..Senden farklı değil benim durumumda..Tek fark eşim tavır koymadı bana hiç bizaman..Doğru olanda bu zaten..Sen şimdi eşinle bi süre konusma tavır koy hatasını anlamalıı çünkü bir ömür böyle geçmez çünkü..​
:19:

Dediğin gbi bir ömür boyu böyle geçmez ben tavrımı koydum tabi.. bide eşimin erkek kardeşi kaynım onun beğendiği bir kız var ve kvmde ona hiç toz kondurmuyor kısacık etek giyiyor hiç birşey denmiyor o normal ben anormalin kvmin kaynımın beğendiği kıza olan hareketlerini görseniz resmen yapmacık şaşırırsınız kızın yanından ayrılmıyor sanki kendisi kızla çıkıyor.

ben bu güne kadar hiç kısa elbise giymedim sadece sırt dekoltem olmuştur oda normal içimdekileri kusuyorum arkadaşlar ya kimseye anlatamıyorum çünkü...

Dediğin gbi bir ömür boyu böyle geçmez ben tavrımı koydum tabi.. bide eşimin erkek kardeşi kaynım onun beğendiği bir kız var ve kvmde ona hiç toz kondurmuyor kısacık etek giyiyor hiç birşey denmiyor o normal ben anormalin kvmin kaynımın beğendiği kıza olan hareketlerini görseniz resmen yapmacık şaşırırsınız kızın yanından ayrılmıyor sanki kendisi kızla çıkıyor.

Senin kv sana inat yapıyodur belki de ama yakında onunlada bozar arasını..Böyle insanlar kimseyle anlasamıyolar çünkü..Sen kocana tavrını koy,kendi tarafına çekmeye çalış..Gitmez bir ömür böyle çünkü..Hatta gerekirse çıkın ordan başka biyere tasının falan ne bliyim..Tasınmakta zor tabiii dimi..Ben bile şimdi tasınmaya ugrasıyorum zor tasınmak..off bu evlilik olayı çok değişik ya bekarlık gibi değill bi anda değişiyo insanın hyatı..

Son düzenleme:
eşin seninle konuşmuyorsa sende onunla konuşma
konuşmaya çalışırsan seni bastırmaya çalışacak eşinde
sen konuşursan hatasını kabul etti annemlere git diyecek ve havaya girecek eşin
eşin yokmuş gibi davran arama sorma ilgilenme
ben aradım sordum üstüne düştüm bastırtı beni
aramadım kıymete bindim o peşimden koşmaya başladı

seni akraba düğünü yatılı misafir konundan hatırladım canım :)
ona yorum yazmadım ama kızmıştım sana biraz misafir sevmiyo gibiydin
ama senin k.v. hep emrivaki durumundaymış ondan dolmuşun sen
şimdi yeni evli olduğundan eşinin küslüğüne dayanamıyorsundur
boşver hiç üstüne varma sabret sen de koy tavrını bişey sanmasınlar kendilerini
kısa etek giyen elti adayını da takma kafana ister istemez belli edersin.. inadına kendinden emin dur
herşey yoluna girer canım..

eşinin kv sana darıldı diye seninle konuşmaması çok ilginç,ne o öyle çocuk gibi.
eskidende böyle anakuzusumuydu evlenincemi değişti?
neden bu kvler geline iyi davraniyim oda kocasıyla mutlu olsun demez anlamam.sonuçta senin oğlun.sen gelini üzersen oğlunda üzülür,evliliğide bozulur.bu kadar zormu bunu düşünmek eyyy kvler????

Back
X