Özensiz demek ki, eminim daha önce bu sıkıntıyı anlatmışsınızdıt o yüzden tepkiniz haklı benceYaa bn bi plan yapayım çok istekli olmaz o plan yaparsa ben uyarım ses çıkarmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özensiz demek ki, eminim daha önce bu sıkıntıyı anlatmışsınızdıt o yüzden tepkiniz haklı benceYaa bn bi plan yapayım çok istekli olmaz o plan yaparsa ben uyarım ses çıkarmam
Demedim bir şey babasına üzülmüşAnlattığınıza göre uyuyakalmış ve siz kıyamadığınız için uyandırmamışsınız. Yani bile isteye üç saat bekletmemiş ki.
Akşam saati babaya götürünce, baktınız geç kalacak gibisiniz, durumu izah edip daha vakitli çıkabilirdiniz. Kurulumu daha sonra yapardınız. Böyle şeyler demediniz mi ?
Yani ne bileyim, bu kadar basit şeyler için yatak ayıracak kadar kavga etmeyin. Genç ve yeni evli olduğunuz için farkına varmazsınız ama çok yıpratırsınız bu şekilde evliliğinizi.
26 yaşındaymAdam kahin değil, uyuyakaldıysa ve bir plan yapıldıysa bi süre sonra beklemek yerine uyandırmalıydınız. Babana gidersek kalkamayız geç kalırız saati alıp yarın gidelim diyebilirdiniz. 22 yaşındaymışsınız, yaşınızın hakkını vermişsiniz :)
Ben ciddiye alınmamaya kızıyorumAslında sebep konser falan değil. Siz sizinle etkinlik yaparken isteksiz olmasına ve ikinci plana atılmaya kızmışsınız. Tartışma esnasında da konseri değil bu durumu uygun bir dille konuşsaydınız keşke. Hala da geç değil. Gidip içinizdeki gerçek duyguları konuşun, bahaneleri değil. Anlattığınız olay yatak ayırmak için çok saçma bir neden nitekim yatağı biriken kırgınlık ve kızgınlıklar ayırmış.
AğZımı açtığımda hep olay oluyor ondan olabilir mi? Ya alınıyor eşim yada babası afta tafra yapacaktıSiz evli olduğunuza emin misiniz? Yazdıklarınız sanki 18 19 yaşında birlikte yaşayan bir çiftin tavırları gibi. Evlilik olgunluk ister. Bu kadar kızacaksanız adamı uyandırsaydınız öyleyse. Saat konusuna gelince de babana yarın götürelim deseydiniz eğer çok çok ısrar edip "eşiniz" olmaz babama şimdi gideceğiz dediyse o zaman da bırakıp çıkmanız gerektiğini söyleyebilirdiniz. Siz hem ağzınızı açmamışsınız hem de adamcağızın müneccim gibi anlamasını beklemişsiniz. Ortada elle tutulur bir şey yokken siz şimdiden yatak ayırırsanız iki gün sonra eşim beni terk etti diye burada konu açarsınız
Başlangıç 8 bçk biz evden 7de çıktık çok rahat yetişirdik
Götünü kaşınıyor illa alıp hemen verecek
Düşünmüyor ki bütün gün beni beklemiş uyandırmamış bile
Saati yarın veririm
Özensiz demek ki, eminim daha önce bu sıkıntıyı anlatmışsınızdıt o yüzden tepkiniz haklı bence
Bana gelince özensiz
Ailesi başka biri olsun uçar anında
Ciddiye alınmamak canım sıkıyor
Ona kalsa ben hep düşünürmüş
İstediğimi alır hatta elime aldığım gördüğün her şeyi özenmeyeyim bir şeye diye
Ama benim duygusal boşluğum nolcak
Böyle küçük olayları büyütürseniz gerçek bir problemle karşılaştığınızda iş çok başka yerlere gelir. Evet konuda haklısınız ama çok fevri davranmışsınız.Ben ciddiye alınmamaya kızıyorum
Ya benim isteklerimi bir gör anlasın istiyorum
Uyuşuk uyuşuk saatle uğraştı hiç acelesi yok salak salak hareketler
Babası bile dedi oğlum gidin diye
Bu yok olsun diyor
Babasıda sevindi saat alınmasına
Bende olsun bitsin diye dört göz le bakıyorum
Bunun umurunda değil
Ya ben çok sinirliyim
Çok doluyum bana sesini yükseltmeseydi böyle olmazdı
Bende siktiri çektim ona
Yanlış ama yaptım
Daha yeni aramız düzelmiştiBöyle küçük olayları büyütürseniz gerçek bir problemle karşılaştığınızda iş çok başka yerlere gelir. Evet konuda haklısınız ama çok fevri davranmışsınız.
ayyynen katılıyorum, asla iletişim icin bir girisim yok. uyumus uyandırmamıssınız, gidelim demis hayır dememissiniz, gidince kalkalım dememissiniz. keske düsündügümüz her seyin hemen oldugu bi dünyada yasasak ama olmuyor. istediklerinizi söylemeyi öğrenin hemen bence, ilerde rahat edersinizAdam kahin değil, uyuyakaldıysa ve bir plan yapıldıysa bi süre sonra beklemek yerine uyandırmalıydınız. Babana gidersek kalkamayız geç kalırız saati alıp yarın gidelim diyebilirdiniz. 22 yaşındaymışsınız, yaşınızın hakkını vermişsiniz :)
Ben ona bile kızmadım sen düşünSiz haklısınız fakat yatakları ayırmak abartı olmuş.
Bu arada ben de bir etkinlik vs yapilacakken eşim uyuyakalsa sinirlenirim. Uyumayiversin bir zahmet sonuçta o gün bir şeyler yapılacağı belli.
Uyudu uyandırmadım çok yorgun gözüküyordu konsere gideriz uyusun dedim burda kötü bir şey yok takıldığım babasına gidip 2saat saat kurcalamayla geçmeyebilirdiayyynen katılıyorum, asla iletişim icin bir girisim yok. uyumus uyandırmamıssınız, gidelim demis hayır dememissiniz, gidince kalkalım dememissiniz. keske düsündügümüz her seyin hemen oldugu bi dünyada yasasak ama olmuyor. istediklerinizi söylemeyi öğrenin hemen bence, ilerde rahat edersiniz
Bende kıramadm saati götürelim mi çok üzüldüm dediYorgunmuş uyumuş 3 saat tamam ama kalktıktan sonra daha babasına saat götürme kısmına girmemeliydi eşiniz. Ertesi günde götürebilirdi. Sizde söyleyebilirdibiz bugün gitmeyelim, zaten geç oldu diye. Eşiniz bu konuda haksız ama yatak ayıracak birşey de yok ortada.
Uyandırmaya kıyamadım, saati götürmek isteyince kıramadım, saati kurmak isteyince ses çıkarmadım...Siz de kendinizi saydırmıyorsunuz. Tamam geçerken saati alalım yarın götürürüz babana konsere yetişemeyiz ve ben gitmek istiyorum diyebilirdiniz. Son ana kadar kocanızı idare ediyorsunuz en sonunda patlıyorsunuz. Baştan söyleyeceksiniz, bak bugün için plan yaptık ben heves ettim lütfen bozma diyeceksiniz.Bende kıramadm saati götürelim mi çok üzüldüm dedi
Bende tamam dedim
Saati kuruyor saat 8bçk olmuş artık zaten sinirlendim
Bir şey olmaz yetişiriz herhalde dedim
Yemek ye felan oooo konser mi kalır
Adam amma çok uyuyorKendi eve geldikten sonra salonda uyuya kaldı bnde üstünü örttüm gittim uyudum yatak odasında sabaha da 2 de uyandı kahvaltı yaptın mı diyor yok git başımdan dedim cumartesi gününden beri ayrı yatıyoruz