Eşimle mahkemeye gittik.

Bu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyorum
Bu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyo

Aa ne tesadüf yarın da hamile çıkar konu açarsınız 😂😂 pembe dizi
Ya belki yoktur sonuçta kürtaj oldum ondan kaynaklı olabilr mi sizce ne yapmalıyım

İstediğin cevabı vermezsek daha çok konu açacan.

Adliyede film çevirmişsiniz beraber gitmeler dilekçe yırtmalar. Boşanacak insan beraber gitmez.

Buraya gelip de sormaz, boşanmak istemediğinizi uzaydan görmüştür astoronotlar zaten merak etmeyin 😇

Veriyorum istediğin cevabı :

‘Ah canım kocanı bırakma sana çok aşık bak araması da yok -wp kayıtları çıkmıyor sus - ağlıyor zaten affet’ 🤗

Etmem diyor işte güya ben hastanedeym ya o gün gelecekmiş ha gerçekten geldi ama benim numaramı değil kendinkini vermiş ne mana dedim kaç yaşında kadın benim aklıma öyle bir şey gelmedi diyor
Kadının istediği numara sizinki, adamın verdiği numara kendininki, sebep kadının yaşı
Aklına sizin numaranızmı gelmemiş hayırdır?
Muhabbet de edilmiş araba filan…. Kadın kocanızın “efendi” biri olduğunu bile çözmüş
Kocanız kadını aradığında kadın telefonu “ablammmm” diye açacak kadar samimiyet var
Herif 24 saattir ağlıyor ya benim bebeğim bu kadar ağlamadı
Donuk donuk tuhaf tuhaf kopyala yapıştır cevaplar verip duruyorsunuz
Siz elin kadınını arayıp küfürler hakaretler edip kocanızın namusunu korurken kocanız ne yapıyordu yine ağlıyor muydu
O kadın onca küfürü hakareti yediği kadının kapısına nasıl dayanmadı? Oğlu anası yaptıklarınıza nasıl sessiz kaldı? Yaptığınız onca rezillikten sonra hala kocanız arayınca nasıl telefonu buyur ablaaammmm diye açıyor?
Şimdi biz boşan dersek boşanacaksınız boşanma dersek boşanmayacaksınız bu yaşınıza kadar nasıl geldiniz siz ya

Kadın 40 45 yaşında falan ben o manada vermedim kaç yaşında diyor verdiği gün gelip bana söyledi istedi diye hatta ondan numarayı alıp ben kadını aradım bu da mı oyundur
40-45 yaşında kadın yaşlı mı?
İsteseler kocanızla çocukları olur
39 yaşına kadar olan kadınlara meylederim 39 yaşından sonrakilerle işim olmaz mı dedi kocanız

Hayır ben 29 eşim 32 yaşında.. Kadın 45 ya da 40 falan. Yani yadırgamam da kilolu kapalı yani öyle biri değil teyze abla gibi normal bakımı falan yok ama ben gene de gğnenmç

13 aylık telefon görüşmesi çıktı arama yok WhatsApp da engel kalkmamış ben ne bulayım ki bilmiyorum kadının evine mi gitsek saçma mı olur kardeşi falan varmış erkek
Erkek kardeşi var-mış
Kim dedi? Eşiniz mi?
Bir sorun bakalım evleri kaç odaymış

Başka bir şey yok ailesi var o da eşim benden taraf görüşmüyorum onun dışında iyiyiz eşim evde iyidir ama bunlar canımı çok sıktı artık nasıl verdin dedim ben versem ne olurdu dedim ben o manada düşünmedim diyor ama belki de düşündü fırsat bekledi nerden bileyim bana ilk gün söyledi bende şüphe duymadım ama o kadın aramış engelli de ben 2 hafta sonra gördüm eşim görmemiş burda dediler alda

Şaka gibi 27 gün önce düşük yaptım sadece 1 defa ilşki oldu 8 gün önce şuan akıntım arttı tekrar hamile olabilir miyim çok korkuyorum ne yapıcm
Yaaa oldu mu şimdi bunu yarın konu açıp söylemeniz gerekiyordu
Neden süprizi düzeni bozuyorsunuz

Bu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyorum
Tabiki 7 günde boşanma kararı almadı saçmalamayın
Dün gece sabaha karşı boşanma kararı aldı birkaç saat içinde bu sabah da adliyeye gittiler
Konu bu mu şimdi, kadın boşanayım mı boşanmayayım mı diye soruyor, sabaha ne yapacağını bilmesi lazım, lütfen boşan yada boşanma der misiniz

Sizin boşanmayacaginiz çok belli değil miydi zaten?
Neden şov yapıyorsunuz?
Böyle evlilikte olmaz, devam edececeksiniz ama iyice oyuncağa çevirdiniz.
Zerre olgunluk yok.
Birde hamilelik ihtimali atmışsınız ortaya.
Güya bu olay öncesinde de eşinizden boşanmak istiyordunuz. 27 gun önce düşük yapmışsınız o arada birlikte olmuşsunuz, korunmamışsınız sorsak bosanma hep dilinizde.
Bu dengesizlik içine bir de çocuğu ekleyin muhakkak eksik kalmasın.

Nasıl görülsün anlaşılmaz ki WhatsApp'dan engelini kaldırır sonra sohbeti sil yapar engeli kaldırdınız yazısı o şekilde gidiyor sonra tekrar engeller basit şeyler bunlar
Şöyle gördüm 27 mayısta engelledim sonra engeli kaldırdım hala 27 mayıs görünüyordu silinmemiş yani

Kızlar eşimle anlaşmalı mahkemeye gittik dilekçe yazdım götürecektik kapıda alıp yırttı ağladı orada şimdi seni seviyorum diye bugün bunları yapıyorsun yarın sana olan sevgim bitince ne olack dedi. İftira atıyorsun dedi numarayı verdiği gün sana söyledim dedi neyse WhatsApp tan son 8 aydır engele kalkmamış baktm arama kaydı son 13 ayı aldık müşteri hizmetlerinden araması yok ben şimdi ne yapacam hatta diyor kadının evine gidelim annesi erkek kardeşi gelsin en ufak şey varsa söylesin gerekirse mahkemeye verecem diyor sizce ne yapmalıyım
Bosayacagin varsa boşa yoksa sus otur. Adamı yaptığı onca şeye rağmen bosamadin sucsuzken mi bosayacaksin.

Siz bu komsum kocama telefon numarasi verdi diye konu acan uye misiniz?
Sirf o olay bazinda konusuyorum, o konuda neden o kadar gaza geldiniz anlayabilmis degilim. Telefonumda onlarca erkegin numarasi kayitli hic biriyle asna fisne yapmiyorum yani. Komsu da telefon numarasini istemis olabilir, adam ne yapsaydi host kopek benim basim bagli diye bagirip oradan kacsa miydi yani? Ne garip beklentiler. Kadin da telefon no istemis olabilir, illahi kocanizda gozu var demek degil yani... kotu niyeti varsa esiniz hayir der, olur biter.

Siz bu komsum kocama telefon numarasi verdi diye konu acan uye misiniz?
Sirf o olay bazinda konusuyorum, o konuda neden o kadar gaza geldiniz anlayabilmis degilim. Telefonumda onlarca erkegin numarasi kayitli hic biriyle asna fisne yapmiyorum yani. Komsu da telefon numarasini istemis olabilir, adam ne yapsaydi host kopek benim basim bagli diye bagirip oradan kacsa miydi yani? Ne garip beklentiler. Kadin da telefon no istemis olabilir, illahi kocanizda gozu var demek degil yani... kotu niyeti varsa esiniz hayir der, olur biter.

Eskiden de koca yanlışıkla tinder yüklüyordu 🤗
Bikinili kızlarla konuşuyordu 🤗

Biz kadınlar böyleyizdir taksit taksit sinir olup toplu ödetiriz 😇

Back
X