• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle mahkemeye gittik.

Etmem diyor işte güya ben hastanedeym ya o gün gelecekmiş ha gerçekten geldi ama benim numaramı değil kendinkini vermiş ne mana dedim kaç yaşında kadın benim aklıma öyle bir şey gelmedi diyor
Kaç yaşında kadın mı? Siz 20 lerdesiniz kadın 30 larda, hala genç kadın. Eli yüzü düzgün fiziği yerinde demek ki sizin aklınıza geldiğine göre. Sizin aklınıza gelen eşinizin erkek beyniyle çoktan aklına gelmiştir.

Yav boşayacağım adamla yan yana adliyeye niye gideyim ben,hadi gittim boşarım. Yok boşamayacaksam orda burda dizi çeker gibi dolanmam ya. İkiniz de birbirinize blöf yapmışsınız. Hepsi bu.
Ne alaka beraber gelin dedi kadın orada dilekçe yazdık zaten yırtmasa verecektim blöf yok oyun mu bu

Kaç yaşında kadın mı? Siz 20 lerdesiniz kadın 30 larda, hala genç kadın. Eli yüzü düzgün fiziği yerinde demek ki sizin aklınıza geldiğine göre. Sizin aklınıza gelen eşinizin erkek beyniyle çoktan aklına gelmiştir.
Hayır ben 29 eşim 32 yaşında.. Kadın 45 ya da 40 falan. Yani yadırgamam da kilolu kapalı yani öyle biri değil teyze abla gibi normal bakımı falan yok ama ben gene de güvenmiyorum hepsi bu

Eğer ihanet varsa ben ayrılırım ama yapmadım diyor Dökümanda yok gene de bitsin şüphesi yeter dedim ama son anda vazgeçti
Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Engeli açmamış arama da yok tinder da indirmemiş diyorsun e daha ne boşanıyorsun? Kendini mi kandırıyorsun yoksa hayatına heyecan mı arıyorsun?

Ne yapayım şüphe ile de yaşanmıyor gerçekten öncr yok dedi sonra gidip sorduk dilekçe yazın dedi sonra yazdık eşimle imzaladık sonra o saatlerce ağladı götürdük kapıda alıp yırttı ağladı çok emek verdim seviyorum diye çekişmeli mi açayım
hayır sevgim bitince derken sinyal verdi diyorum. yani siz bu gün geri adım atsanız da ileride karşınıza çıkabilir. keşke daha titiz çalışıp net kanıtınızla gitseydiniz oraya

Hayır ben 29 eşim 32 yaşında.. Kadın 45 ya da 40 falan. Yani yadırgamam da kilolu kapalı yani öyle biri değil teyze abla gibi normal bakımı falan yok ama ben gene de gğnenmç
hayır sevgim bitince derken sinyal verdi diyorum. yani siz bu gün geri adım atsanız da ileride karşınıza çıkabilir. keşke daha titiz çalışıp net kanıtınızla gitseydiniz oraya
13 aylık telefon görüşmesi çıktı arama yok WhatsApp da engel kalkmamış ben ne bulayım ki bilmiyorum kadının evine mi gitsek saçma mı olur kardeşi falan varmış erkek

Bir de anlaşmalı bitsin gitsin dedim uğraşmak istemedim kabul ettim dedi ama son anda vazgeçti ben zaten çok umutlu değildim kabul etti gibi ama döndü

Ayrılmak isteme sebebiniz sadece tinder ve bu son mesele mi? Başka bir şey var mı?
Başka bir şey yok ailesi var o da eşim benden taraf görüşmüyorum onun dışında iyiyiz eşim evde iyidir ama bunlar canımı çok sıktı artık nasıl verdin dedim ben versem ne olurdu dedim ben o manada düşünmedim diyor ama belki de düşündü fırsat bekledi nerden bileyim bana ilk gün söyledi bende şüphe duymadım ama o kadın aramış engelli de ben 2 hafta sonra gördüm eşim görmemiş burda dediler aldatmıştır kafam çok karışık

Ayrılmak isteme sebebiniz sadece tinder ve bu son mesele mi? Başka bir şey var mı?
Başka bir şey yok ailesi var o da eşim benden taraf görüşmüyorum onun dışında iyiyiz eşim evde iyidir ama bunlar canımı çok sıktı artık nasıl verdin dedim ben versem ne olurdu dedim ben o manada düşünmedim diyor ama belki de düşündü fırsat bekledi nerden bileyim bana ilk gün söyledi bende şüphe duymadım ama o kadın aramış engelli de ben 2 hafta sonra gördüm eşim görmemiş burda dediler alda
Ayy şu blöfleri kocaniza yapiyorsunuz tamam da buraya niye konu aciyorsunuz. Ilk konunuzda bosaniyorum dediginizde ben inanmadim acikcasi hala inanmiyorum. Eşinizi yediyse de artik uzatmayin.
Blöf mü hıhı manyağım zaten ben

Başka bir şey yok ailesi var o da eşim benden taraf görüşmüyorum onun dışında iyiyiz eşim evde iyidir ama bunlar canımı çok sıktı artık nasıl verdin dedim ben versem ne olurdu dedim ben o manada düşünmedim diyor ama belki de düşündü fırsat bekledi nerden bileyim bana ilk gün söyledi bende şüphe duymadım ama o kadın aramış engelli de ben 2 hafta sonra gördüm eşim görmemiş burda dediler aldatmıştır kafam çok karışık
Bence çocuk falan yapmayın, iyi korunun ve teyakkuzda olun. Bakın bakalım bundan sonra herhangi bir falsosu olacak mı? Çok ama çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Başka bir şey yok ailesi var o da eşim benden taraf görüşmüyorum onun dışında iyiyiz eşim evde iyidir ama bunlar canımı çok sıktı artık nasıl verdin dedim ben versem ne olurdu dedim ben o manada düşünmedim diyor ama belki de düşündü fırsat bekledi nerden bileyim bana ilk gün söyledi bende şüphe duymadım ama o kadın aramış engelli de ben 2 hafta sonra gördüm eşim görmemiş burda dediler alda
Ayy şu blöfleri kocaniza yapiyorsunuz tamam da buraya niye konu aciyorsunuz. Ilk konunuzda bosaniyorum dediginizde ben inanmadim acikcasi hala inanmiyorum. Eşinizi yediyse de artik uzatmayin.
Bence çocuk falan yapmayın, iyi korunun ve teyakkuzda olun. Bakın bakalım bundan sonra herhangi bir falsosu olacak mı? Çok ama çok dikkatli olmanız gerekiyor.
Şaka gibi 27 gün önce düşük yaptım sadece 1 defa ilşki oldu 8 gün önce şuan akıntım arttı tekrar hamile olabilir miyim çok korkuyorum ne yapıcm

Şaka gibi 27 gün önce düşük yaptım sadece 1 defa ilşki oldu 8 gün önce şuan akıntım arttı tekrar hamile olabilir miyim çok korkuyorum ne yapıcm
Bu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyorum

Aa ne tesadüf yarın da hamile çıkar konu açarsınız 😂😂 pembe dizi

Kızlar eşimle anlaşmalı mahkemeye gittik dilekçe yazdım götürecektik kapıda alıp yırttı ağladı orada şimdi seni seviyorum diye bugün bunları yapıyorsun yarın sana olan sevgim bitince ne olack dedi. İftira atıyorsun dedi numarayı verdiği gün sana söyledim dedi neyse WhatsApp tan son 8 aydır engele kalkmamış baktm arama kaydı son 13 ayı aldık müşteri hizmetlerinden araması yok ben şimdi ne yapacam hatta diyor kadının evine gidelim annesi erkek kardeşi gelsin en ufak şey varsa söylesin gerekirse mahkemeye verecem diyor sizce ne yapmalıyım
Yemedim, bosanmayacaksiniz zaten. Bosuna burda alan isgal etmeyin

Back
X