Eşimle mesafelerimiz

Hayır çalışmıyor temelli geldi buraya
Ama aynı evin içinde iki yabancıyız.
Barışalım unutalım dediğimde "İnsan her ağzına geleni söyleyecek sonra da unutacak mı" diyor. Ben de yengeç burcuyum. Tam bir yengeç. Duygusal anaç..
Ben de bir süre hiç konuşmayayım diyorum ama bu böyle sürüp gidecek mi diye de kendimi yiyip bitiriyorum. Baştaki uzaklık olmasaydı belki bugün daha Mutlu olacaktım. :(

Geçen gün çook uzun bir Zaman'dan sonra ilk defa yakınlaştık. Ama sonra yine kanepede uyumaya devam etti. Gerçekten o kadar üzülüyorum ki.

Bence bir sure ustune dusme. Belli ki seviyorsun ayrilmak istemiyorsun o zaman ona biraz zaman tani tabi kendine de. Bu surecte sevgini ilgini goster ama o mevzulari hic acmadan, sen de cayini vs al onun gittigi odaya git otur ne bileyim, giyin suslen oyle dolas evde:KK66: bu ornekleri cogaltabilirsin yani. Bir kacar iki uzak duru ama ucuncude artik ne oluyor demeye baslar heralde:süslü:
Yani birbirinizi tanimamissiniz hep uzak kalmissiniz, simdi tanima flortlesme zamaniniz gbi dusun:p ayni evin icindesiniz sonucta :oops:

Üzülsen de yıpransan da arada aşk olmadığı için seni umursamıyor ve ayrıca çok da kırılmış.
Demek ki artık mızmızlanmayı bırakman lazım.
Üzerine gitme ,sen de onun gibi ayrı dur ama ona kötü davranma ,söylenme, zamana bırak.

o kanepede uyudugunda sende yanına git orda uyu kanepeyi açın mesela

Evde hep süslüyümdür. Güzel giyinirim zaten. Kanepede yanında yatırsa yatmaz ki zaten orada odaya gelir. Ama yok öyle bir durum. Sekiz aydır kanepede yatıyorsun her geldiğinde dediğimde ise sekiz aydır senin de ağzından bal damlıyordu değil mi der.
Biliyorum çok kötü şeyler söyledim. Erkekliğine kadar varan sözler... Bana yakınlaşmadığı için.
Sonra da kaybeden ben oldum işte...

özel mesaj bölümünüz kapalı.
özelden yazmak istiyorum açarsanız eğer.

ben yengecim eşim boğa deyince, ben boğayım sevgilim yengeç. bazen konuşur konuşur kızdırır kalbimi kırar yanıma yanaşır pişman olur bende unutamam ve kızgınlığımı sürdürürüm. bana çok kincisin ben her şeyi unutup sana geliyorum çünkü seni seviyorum ama sen uzatıyorsun unutmuyorsun der.Doğru der çünkü 5 dk içinde ben normale dönemem kişiliğime belkide burcuma aykırı çünkü ortada söylenmiş sözler yapılmış kötülükler var belkide neden bunları anlattım eşiniz bunları düşünüyor olabilir diye.Yurt dışı muhabbetine girmeyeceğim. Görücü usulü evlenmişsiniz ona da bir şey diyemiyorum çünkü biz birbirmizi seviyoruz ve dayanamıyoruz ne olursa olsun. Biraz zaman ver ve onu sevdiğini ve üzüldüğünü göstermeye devam et kalbi yumuşasa da eminim gururu el vermiyordur bazı şeylere.

Planda bu kadar bekleyeceğim yoktu ama hep işi uzadı. Şirkette önemli bir mevkideydi ve gelemedi bir türlü. Ben gidemedim çünkü oturma iznim çıkmadı. Çok meseleler oldu. Ve aramıza duvarlar girdi. Zaten şu anda bir evlilik yok. Ama benim çökmek üzere olan bir ruhum var artık. Dediğiniz doğru şimdi tanışma Zamanı ama hal ve hareketlerimle hala sertim suçluyorum atamıyorum on dört aylık yalnızlığı. İki gün iyiysem üçüncü günü başlıyorum çünkü kanepede uyuyan bana hiçbir şeyde karışmayan daha doğrusu umursamayan bir insan var aynı evde. Bilmiyorum çok yoruldum :KK43:

canım biraz zamana bırak bence. 1-2 hafta üsteleme. belli ki kırgınlıklar ikiniz için de ağır.
biraz zaman geçtikten sonra sen de kendini toparla bu süreçte ki konuşup çözeceksen de geçmişi unut. eskileri sil. konuşursunuz çözersiniz 2 gün sonra tekrarlarsan daha dönülmez hal alır.
kavuşmuşsunuz ve bundan sonra hep birlikte olacaksınız. bunları düşün ve mutlu olmak için çaba göster.
bak ben eşimle sevgili iken 3 sene farklı şehirlerde idik. çok tartıştık çok kavga ettik. ama dedik ki biz birlikteyiz ve hiç ayrılmayacağız ve ayrılık konuşması dahi yapmayacağız. bunu düşününce ya ben bu kadınla/adamla bir ömür beraberim bari uzatmayım diyorsun.
siz de öyle düşünün. ayrılık hiç konuşmayın.
sen kırmışsın biraz belli. alttan alıp toparlama sabır göstermek de sana düşüyor.

ben yengecim eşim boğa deyince, ben boğayım sevgilim yengeç. bazen konuşur konuşur kızdırır kalbimi kırar yanıma yanaşır pişman olur bende unutamam ve kızgınlığımı sürdürürüm. bana çok kincisin ben her şeyi unutup sana geliyorum çünkü seni seviyorum ama sen uzatıyorsun unutmuyorsun der.Doğru der çünkü 5 dk içinde ben normale dönemem kişiliğime belkide burcuma aykırı çünkü ortada söylenmiş sözler yapılmış kötülükler var belkide neden bunları anlattım eşiniz bunları düşünüyor olabilir diye.Yurt dışı muhabbetine girmeyeceğim. Görücü usulü evlenmişsiniz ona da bir şey diyemiyorum çünkü biz birbirmizi seviyoruz ve dayanamıyoruz ne olursa olsun. Biraz zaman ver ve onu sevdiğini ve üzüldüğünü göstermeye devam et kalbi yumuşasa da eminim gururu el vermiyordur bazı şeylere.
Tam da bu işte
Biz de başta tartıştığımızda küs kalamazdık
Ona sen beni hiç sevmemişsin öyle evlenmişsin dediğimde ben seni Can'ımdan çok sevdim ne sevap işledim de Allah seni çıkardı dersim aileme dedi
Ama şimdi öyle değil der
Bir süre sonra yine kavga ederiz ben haddimi aşarım filan
Ve sonra yine ben pişman olurum :(

Yine ayni meselelere geliyoruz sinirlendiginizde agzinizdan cikan kelimelere dikkat etmiyorsunuz.Onu kirma odakli konusuyorsunuz.Sunu yapti sinirlendim bunu dedi kizdim bahane degil.Normal zamanda herkes iyidir.Bu huyunu duzeltmeye calis onun icin degil kendi karakterin icin duzel.
Burc murc diyosun duygusalim diyosun ya hayir.Sen kizdiginda agzindan cikanlari duymayan karsindakini dusunmeyen rencide eden bi insansin buna odaklan.Tekrar soyluyorum barismak icin degil daha iyi biri olmak icin hatalarini gorup telafi edebilmen icin.
Adamin asik oldugunu dusunmuyorum ben ama en iyi sen bilirsin anlattigin 2 paragraftan cikarimim bu sadece.Baskasi mi var acep sorusu geliyordu mesafe deyince fakat oyle olsa adam hadi bosanalim derdi en azindan simdi yok bana gore.
Ha bu bosanma meseleside ayri konu.Dusunmeden etmeden karsindaki ay askim tabiki bosanmayalim ben seni seviyorum desin diye bosanalim diyosunuz.Sonra gelip bosanalim dedim hemen kabul etti diye konu aciyorsunuz.
Arkasinda duramayacaginiz laflar etmeyin.Emin degilseniz ,yapamayacaksaniz bosanma kelimesini agziniza almayin artik.
Bana gore guzel bi yemek hazirla tatli dille ,hatalarini gorerek asla sinirlenmeden otur konus.
Su an aklima geldi sacma olacak belki ama konusamiyorsaniz karsindakini kirmadan uzunca bi mektup yazarak ona verebilirsin.Boylece konuyu bolemez her soyledigini dinlemek zorunda kalir.
Birde evli erkeklerin kusme huyundan hep konu acilirdi bana garip gelirdi fakat ne inatcilarmis.Bu adamlari yonetebilen uyelerden bilgi alabiliriz.Nasil davranirsan yola gelir vs

ya oda çokmu gurur yapıyorki inanın bende çok dırdırcıyım 12 senelik evliyim ilk yıllar çok sevdiginden hep altan aldı son 4 ,5 senedir oda çemkiriyor artık bazen insanın edinde olmuyor sinirle söyleniyor laflar bende kendime çok kızdıgım zamanlar oldu ,herşey mükemmel olmak zorunda degil kötü bir başlangıç olmuş telafisi elinizde sevgiyle herşey aşılır ama evlilikte böyle birşey biraz sen törpülen biraz o altan alsın dünyayı kendinize zehir etmeye gerek yok özür dilemşsiin elinden gelenide yapıyorsun ne olacak peki sonuç ne düşünüyor ee böylemi yaşıycakmış

Tam da bu işte
Biz de başta tartıştığımızda küs kalamazdık
Ona sen beni hiç sevmemişsin öyle evlenmişsin dediğimde ben seni Can'ımdan çok sevdim ne sevap işledim de Allah seni çıkardı dersim aileme dedi
Ama şimdi öyle değil der
Bir süre sonra yine kavga ederiz ben haddimi aşarım filan
Ve sonra yine ben pişman olurum :KK43:
eşin bana sen erkek arkadaşıma benziyorsun. Öfkene hakim olup biraz pohpohlaman gerekecek çünkü senin pişman olduğuna emin olması gerekiyor şimdi özür dileyip beş dk sonra aynı şeyi yaptıysan daha önce muhtemelen sana şu an için güvenmiyor.Eşinin sana şimdiye kadar büyük bir hatası oldu mu ve buna şahit oldun mu bilemiyorum ama seni sevmeyen adam o evde durmaz kaçmak için yer arar evine bile uğramaz seni seviyor ama kalbi kırık belkide yurtdışındayken beklediği desteği göremedi sizden çok içerledi kalk kırıklığı arttı da arttı soğudu ama bu geçici bir soğuma ruh hali gibi bir şey fazla üstelemeyin dır dır etmeyin yumuşak ve sevecen davranın ama sürekli ilgi göstereyim derken abartmayın biraz zaman verirseniz yumuşayacaktır

eşin bana sen erkek arkadaşıma benziyorsun. Öfkene hakim olup biraz pohpohlaman gerekecek çünkü senin pişman olduğuna emin olması gerekiyor şimdi özür dileyip beş dk sonra aynı şeyi yaptıysan daha önce muhtemelen sana şu an için güvenmiyor.Eşinin sana şimdiye kadar büyük bir hatası oldu mu ve buna şahit oldun mu bilemiyorum ama seni sevmeyen adam o evde durmaz kaçmak için yer arar evine bile uğramaz seni seviyor ama kalbi kırık belkide yurtdışındayken beklediği desteği göremedi sizden çok içerledi kalk kırıklığı arttı da arttı soğudu ama bu geçici bir soğuma ruh hali gibi bir şey fazla üstelemeyin dır dır etmeyin yumuşak ve sevecen davranın ama sürekli ilgi göstereyim derken abartmayın biraz zaman verirseniz yumuşayacaktır
güzel tesbt tebrikler

kalp krizi geçiriyor sesi çıkarırken aslında horluyor muymuş :oha: biz kadınlar olarak toplu halde kanser olmuyorsak Allahın bir hikmetidir :sampiyon:

Bu kadar beklemeyi planlamıyorduk onun şirkette işler uzadı diyorsunuz ya , madem bu kadar bile beklemeyi planlamıyordunuz, madem bitip dönülmesi planlanan bir işti ne diye evlendiniz bekleseydiniz Kovalayan mı vardı Yani üç beş senelik flörtünüz olsa , adamı yakından tanısanız , olsun beklerim artık evelenelim deseneiz tamam dicem, tanımadığınız adamla evlenmişsiniz, hiç de tanışamamışsınız velhasıl

Evet hep der insanın eşi destek olur sen bana ağzına geleni saydın, işlerim vardı hata bendeydi ki uzaklığı halletmeden evlendim der.

Back
X