- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi denizkizi7
atara atar gidere gider, inada inatla cevap ver 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yilda degismediyse bende pek umitlenmeyim o zaman![]()
Bu kadar abartmiyodu canım önceden iyice abartti artik inatciligiGenelde basta nasilsa öyle de gider maalesef canim. Sevgiliyken bu huylari vardi ve önemsemedin degil mi?
Ben plan yapınca da tartışıyoruz bide benim içime sinmiyo sanki ona kabul ettirmem gerekmiş gibi bende de hata var ne soruyosun yap gitsinBenim eşim de böyle. İnşallah orta yolu bulursunuz ama bizim 7 yıldır değişmedi. Ben tek kişilik planlar yapıyorum oğlumla beraber. Haber veriyorum. O katlırsa katılır. Yoksa biz gayet güzel eğleniriz. İyi yanı engel olmaz, ama destek de olmaz. Onu da plana katıp, şunu şunu yap deyip de yapmayınca tartışma çıkıyor, hevesim kırılıyor senin gibi.
ümitlenebilirsin
benim eşim yazdığının tıpkısının aynısı oldu bir ara, ama inan bana kelimesi kelimesine aynıydı
önce konuştum, olmadı
sonra dır dır ettim, yine olmadı
sonra mesela yemek yiyelim dedim hayır deyip sonra hadi yiyelim mi dedi, asla yemedim, yani ilk hayır dediği şeyi zorlasa da asla yapmadım, biraz dikkatini çekmeyi başardım
en sonunda bunu her yaptığında öyle şiddetli tepkiler verdim ki, ama genel değil, direkt o olaya yönelik tepkiler, geçti valla
hiç yapmıyor artık, yine bazen içinden yapmak geliyor galiba çünkü bazen bir es veriyor cevap vermeden önce, ama normale döndü![]()
Çok haklısın ben çok yüz verdim zaten görür bundan sonra daha hirsim geçmedi bi plan yapıp sormadan onu yapmam lazim en kisa zamandaçocuk gibi nazlamayin.
"Ben çok yorgunum hiicc yemek yapamam şuradan paket yapalim ya da oturup yiyelim"
"Yok ya ben çorba istedim"
" tamam o zaman askim ben kendime yemek alayim sen şurada otur bekle... evde de sen corbani yap güzelce oturup yiyelim" der Kosa Kosa yemegimi alirdim. Gerisini kendi düşünsün. .
Konu sahibi arkadaşım sanki benim eşimin eski halini anlatmışsın. Eşimde önce itiraz eder sonra bakarız der beni sinir ederdi. İlk zamanlar bende sadece sinir olduğumla kalırdım bu duruma. 13 yıllık evliyim ve ben bu durumu, yemek yiyelim mi, şuraya gidelim mi ya da şunu yapalım mı diye söylemiyorum artık. Bugün çok yorgunum yemek yapamayacağım ya dışarıda yiyelim ya da yemeği sen yaparsın hangisi hayatım diyorum. Canın ne istiyor ne yiyelim diye cevap veriyor. Dışarıya çıkmak istiyorsam da hadi çocuklar hazırlanalım babanız bizi gezmeye götürecek götürmezse de biz kendimiz gideriz diyorum :)
Ne zor eşler... bende bu taktikleri uygulamak istemezdim ama zorunda birakti beni. Bende hep birlikte bisey planlayalim eşimle ben bişey istediğimde mutlu olsun diye beklerken hep hayır cevabı ve itiraz cumleleriyle karşılaştım insanın hevesini kırıyor böyle şeylerde. Sonra yapmasının bi anlamı yok zaten. Sanki tek kendi istekleri önemli hayret bişiy
O sizden birşey istediğinde aynısını yapın. Ben de eşime birşey söylerim mesela bazen 4-5 defada ancak cevap verir, çıldırtir yani. Bir zaman sonra (misilleme gibi hemen peşine değil) ben de ona aynısını yaparım. Aynı şeyi 5 defa söyletirim, o zaman söylenir bana "duymuyor musun" diye.. "Aaa tüh duymamışım" diyorum. Ama o benim ne çakal olduğumu bilir tabiiMrb kızlar. Bugün o kadar sinirlendim ki eşime anlatamam. Bu adam inattan yapılmış sanki sırf. Ne soylesem, istesem bi itiraz cümlesiyle karsilasirim, neredeyse istisnasız. Bu hep böyle ama başta bi itiraz sonra benim hevesim geçer ya da canım sıkılır, hadi yapalim der. Ben bu şekilde olsun istemiyorum kac defa konuştum duzultcem dedi hep aynı, kendisi de biliyor bunun farkinda ama engel olamiyormuş.
Bugun mesela ben baya yoruldum akşama kadar işlerim vardı doğru düzgün bişey de yememisim sabahtan beri eve gidip yemek yapmaya da fırsatım yok. Neyse akşam oldu zaten disardayiz dedimki dışarda biseyler yiyelim çok acıktım yemek yapmakla ugrasamam bu saatten sonra. Bizim ki hemen yok yaa ayklarim agriyo benim dedi. Sonra ben usteledim midem agriyo çorba yap evde ağır bişey yiyemem dedi. Tamam peki dedim. Sonra ne yiyelim hadi söyle dedi. Bende sinirlendim iyice madem yapacaksin niye itiraz ediyosun filan istemiyorum dedim. Ee soyle hadi filan diyo zorla bi yere götürdü beni. Yemegi yedik ama sinirim gecmedi. Sanki bana lutufta bulunur gibi yapiyo beyefendi her seferinde. Ben her bişey istediğimde bi mücadele veriyorum kizlar. Bu da beni bıktırdı artık sinirden ağladım eve gelince offbide bişey olmamış gibi davranması yok mu beni benden aliyo resmen. Ben napiyim bu kocayla bi tavsiye verin.
Kova burcu mu ya tam kovalık hareketMrb kızlar. Bugün o kadar sinirlendim ki eşime anlatamam. Bu adam inattan yapılmış sanki sırf. Ne soylesem, istesem bi itiraz cümlesiyle karsilasirim, neredeyse istisnasız. Bu hep böyle ama başta bi itiraz sonra benim hevesim geçer ya da canım sıkılır, hadi yapalim der. Ben bu şekilde olsun istemiyorum kac defa konuştum duzultcem dedi hep aynı, kendisi de biliyor bunun farkinda ama engel olamiyormuş.
Bugun mesela ben baya yoruldum akşama kadar işlerim vardı doğru düzgün bişey de yememisim sabahtan beri eve gidip yemek yapmaya da fırsatım yok. Neyse akşam oldu zaten disardayiz dedimki dışarda biseyler yiyelim çok acıktım yemek yapmakla ugrasamam bu saatten sonra. Bizim ki hemen yok yaa ayklarim agriyo benim dedi. Sonra ben usteledim midem agriyo çorba yap evde ağır bişey yiyemem dedi. Tamam peki dedim. Sonra ne yiyelim hadi söyle dedi. Bende sinirlendim iyice madem yapacaksin niye itiraz ediyosun filan istemiyorum dedim. Ee soyle hadi filan diyo zorla bi yere götürdü beni. Yemegi yedik ama sinirim gecmedi. Sanki bana lutufta bulunur gibi yapiyo beyefendi her seferinde. Ben her bişey istediğimde bi mücadele veriyorum kizlar. Bu da beni bıktırdı artık sinirden ağladım eve gelince offbide bişey olmamış gibi davranması yok mu beni benden aliyo resmen. Ben napiyim bu kocayla bi tavsiye verin.