Allahın isimlerinden biri. Zikir çekiyor Ya Vedud diyor iç ferahlığı içinEsinizin ismi Vedud mu? Niye vedud diyorsunuz? Esinizle acik iletisim kurmaya calisin. Samimi olun karsilikli. Hep mi boyleydi iliskiniz? Yoksa zamanla mi boyle oldu?
Evde sürekli bakara suresi dinlemeni öneririm çok faydası oluyorMerhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
şirinlik duası diye dua mı varmış
eşinizle konuştunuz mu çift terapisine falan gidin madem geçinmeye gönlünüz var.
Umarim sayin vedud kendilerine yardimci olabilirAllahın isimlerinden biri. Zikir çekiyor Ya Vedud diyor iç ferahlığı için
Tövbe estağfurullahUmarim sayin vedud kendilerine yardimci olabilir
Zoraki olmaz böyle şeyler.Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
Anlıyorumki inancınız yok inancınız yoksa dalga geçmeyede hakkınız yok !Umarim sayin vedud kendilerine yardimci olabilir
Ne acınası bir üslup. isteyen istediğine inanabilir okuyabilir biraz saygılı olmayı öğrenin lütfen!Umarim sayin vedud kendilerine yardimci olabilir
Siz neden benim fikrime saygi duymuyorsunuz? Kaldi ki, gozuken o ki, vedud vedud demek bi ise yaramamis maalesef. Vedid diyecegine esiyle konusmayi denese daha mantikli olmaz mi?!Ne acınası bir üslup. isteyen istediğine inanabilir okuyabilir biraz saygılı olmayı öğrenin lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?