Bunların olup olmadığını bilmiyoruz ki. İsteksiz adama adrina lima olsan faydasiz.Seksi şeyler giyin yatakodanızı renklendirin , evde nasılsınız bakımlı mısınız ,
Kendinize fiziksel değişimler yapın saçınızı değiştirin seksi kıyafetler alın ev içerisinde. Öyle duayla muska ile olacak şeyler değil arzulamak şehvet bunlar ancak dişil enerji ile olur
Fikrinize laf söylemedim sizin bileceğiniz iş alay eder uslubunuzaydı lafım herkesin fikri kendine ama karşıdakinin fikryle alay etmeden ifade etmeli benceSiz neden benim fikrime saygi duymuyorsunuz? Kaldi ki, gozuken o ki, vedud vedud demek bi ise yaramamis maalesef. Vedid diyecegine esiyle konusmayi denese daha mantikli olmaz mi?!
eşinizle sorunlarınızı konuşmayı denediniz mi ? karşılıklı inat var gibi ,ortak noktada buluşmayı beceremiyorsanız aile terapistinden destek mi alsanız ?Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
Şikayet ettim .saygısızlığın da böylesini görmemiştim.siz de edin.Tövbe estağfurullah
Bence sizin yardımcınız olsun,durum vahim
Yani kimsenin dini görüşü beni ilgilendirmez. Sadece alaylı tavrı beni çok rahatsız etti sayın vedud falan ! Terbiyesiz.Şikayet ettim .saygısızlığın da böylesini görmemiştim.siz de edin.
Arkadaşım bizi rahatsız eden alaycı tavrın. Sayın vedud falan ne biçim konuşuyorsun. Hangi dine inandığın bizi ilgilendirmez bize ne. Sorun sizin saygısızlığınız ve alaycı tavrınız. !!!Siz neden benim fikrime saygi duymuyorsunuz? Kaldi ki, gozuken o ki, vedud vedud demek bi ise yaramamis maalesef. Vedid diyecegine esiyle konusmayi denese daha mantikli olmaz mi?!
Bunların pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eşler birbirini seviyorsa, birbiriyle arkadaşsa, birbirinin kişiliğine saygılıysa zaten evlilik gayet yürüyor.Seksi şeyler giyin yatakodanızı renklendirin , evde nasılsınız bakımlı mısınız ,
Kendinize fiziksel değişimler yapın saçınızı değiştirin seksi kıyafetler alın ev içerisinde. Öyle duayla muska ile olacak şeyler değil arzulamak şehvet bunlar ancak dişil enerji ile olur
He vedud.. eşinin ismi vedud. Sercan degıl mesela sercan olsaydı yaaa sercan derdı. Cunku eşinin ismi vedud. Aklını sevıyım senınEsinizin ismi Vedud mu? Niye vedud diyorsunuz? Esinizle acik iletisim kurmaya calisin. Samimi olun karsilikli. Hep mi boyleydi iliskiniz? Yoksa zamanla mi boyle oldu?
Komik miUmarim sayin vedud kendilerine yardimci olabilir
Şirinlik duası mı? Yok ponçik ilişki suresi oku tövbe yaMerhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
Birilerin kutsal saydığı değerlerle alay etmeye siz ifade özgürlüğü mü diyorsunuz? Kusura bakmayın bu ifade özgürlüğü değil düpedüz saygısızlık!Yani beni yanlış anlamayın ama birisi sırf inacınıza, düşüncenize, felsefenize alaycı bir yorum yaptı diye hakaret etmiş olmuyor, suç işlemiş olmuyor. Sadece siz rahatsız olmuş oluyorsunuz. Rahatsız olabilirsiniz tabi ki, ama alay etmek, şaka yapmak hakaret etmek değildir, gayet de ifade özgürlüğü sınırlarındadır. Sürekli bir şikayet edelim, susturulalım ,linç edelim kafası çok tehlikeli. Herkes sizinle aynı hassasiyete sahip olmak zorunda değil.
Cidden şirinlik duası diye birşey varmı?Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
Saygisizlik ifade ozgurlugu kapsamindadir. Bunu unutmayin. Saygi zorunlulugu zorbaliktirBirilerin kutsal saydığı değerlerle alay etmeye siz ifade özgürlüğü mü diyorsunuz? Kusura bakmayın bu ifade özgürlüğü değil düpedüz saygısızlık!
İfade özgürlüğü kapsamında saygısızlık yapmayı kendinize yakistiriyorsaniz buyrun devam edin.Saygisizlik ifade ozgurlugu kapsamindadir. Bunu unutmayin. Saygi zorunlulugu zorbaliktir
Ben bir an ciddiye aldım biliyormusun, e olmasa normalde insan böyle saçma birşeyi soru olarak sormaz diye düşündümŞirinlik duası mı? Yok ponçik ilişki suresi oku tövbe ya
Tabi ki de zorunda değil ama ifade özgürlüğü de hiç değil kusura bakmayın saçmasapan yerde taraf olmayın bunun aklanabilir tarafı yok. Kendi dini görüşünü bildirse, kardeşim ben o tarafta değilim bilmem ama eşin şöyle eşin böyle dese budur ifade özgürlüğü. Ama sen kalkıp da “sayın vedud kendilerine yardımcı olabilir “ dersen alay edersen bu saygısızlıktır ve konuyu açan kişinin dini inancı gayet ortada bir yorum yapmışken bu hem onun dini inancına hem de biz takipçilere bir hakarettir.Yani beni yanlış anlamayın ama birisi sırf inacınıza, düşüncenize, felsefenize alaycı bir yorum yaptı diye hakaret etmiş olmuyor, suç işlemiş olmuyor. Sadece siz rahatsız olmuş oluyorsunuz. Rahatsız olabilirsiniz tabi ki, ama alay etmek, şaka yapmak hakaret etmek değildir, gayet de ifade özgürlüğü sınırlarındadır. Sürekli bir şikayet edelim, susturulalım ,linç edelim kafası çok tehlikeli. Herkes sizinle aynı hassasiyete sahip olmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?