• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle nasil barişicamm lütfenn yardimmm

sevdimsenicokkere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
31
0
11
Amasya
Merhaba nazil anlatayım bilmyrm esinle sürekli tartismalarmz vardi sürekli benim ailemi sorun ediyordu.onların beni doldurdgnu;bizi ayirmk istedklerni iddia ediyordu.en son kaynanam bizdeiken büyük tartstk ve beni evden kovdu bende babami aradm ve o sinirle evden uzaklstrma verdrdm.kolum için darp raporu aldm.
Diğer gün polisle gidip onu evden cikarttrdm yani durumlar bayaa kotu.ailemde beni kiskirtti cnku bosanmami istyrlar.
Şuan cokpismanm tüm bunlari nazil duzeltcm bilmyrm.ayrilmak istemyrm.sizce bu noktadan sonra duzelirmi.

Merhaba nazil anlatayım bilmyrm esinle sürekli tartismalarmz vardi sürekli benim ailemi sorun ediyordu.onların beni doldurdgnu;bizi ayirmk istedklerni iddia ediyordu.en son kaynanam bizdeiken büyük tartstk ve beni evden kovdu bende babami aradm ve o sinirle evden uzaklstrma verdrdm.kolum için darp raporu aldm.
Diğer gün polisle gidip onu evden cikarttrdm yani durumlar bayaa kotu.ailemde beni kiskirtti cnku bosanmami istyrlar.
Şuan cokpismanm tüm bunlari nazil duzeltcm bilmyrm.ayrilmak istemyrm.sizce bu noktadan sonra duzelirmi.

Seni evden kovan, sürekli aileni sorun eden üstelik sana şiddet uygulayan (darp raporu almışsın) bir adamla hala neden barışmak için çaba gösteriyorsun. Bütün bu olanlardan sonra onun çaba harcaması gerekmiyor mu? Şimdi sen uğraş verip barışmaya çalışırsan emin ol bundan sonra da nasıl olursa olsun döner diye daha kötü davranmaya başlayacak.

Beni aradi ve pismanligini dile getirdi yalnz çok gelgitli konuştu .hem bosanmam diyo hem de senle aynievde yasayamayz aartık diyo anlamadım hicbisey.kafayi yicem

adam senı dövmüş bee!! hemen kocacı olup aılem kıskırttı dıyosun gercekten sana suan hıc bsy demıyorum.ama emın ol aılen senı kabul etmeseydı git kocanın dızının dıbınde kaderını yasa deseydı emın ol aılen o zman daha degerlı olurdu..:47:

Son düzenleme:
Adam sana defol git demis evden kovmus hemde annesinin yaninda olmus bunlar. Hayir anlamadim derdiniz ne? Kocaniz bulunmaz hint kumasimi? Bence ruh sagliginiz cok yerinde degil cok afedersiniz ama kocakovucak hirpalicak karakolluk oluncak daha hala seviyorum nasi barisirim dye dusunuyosunuz kusura bakmayin ama donerseniz siz daha coook dayak yer gece yarilarida sokaga atilirsiniz aileniz arkanizdymis burda cogu kadin ailesi arkasinda durmadigi icin o hain dayakci kocalarinin kahrini cekiyorlar.yasinizmi kucuk anlamadim gitti olgun bi bayan bunlari yasayipta en sonundada ay acaba nasi barisirim diye sormaz nasi kurtulurum bu adamdan diye sorar

böyle bir adamla barışmayı düşünmen şaşırtıcı açıkcası .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Barışmak istemen garip.. Sanki sen de bu yaşananlardan zevk alıyosun. Başka türlü insan kendini darp eden kovan biriyle nasıl barışmak ister anlayamıyorum. Tavsiyede bulunamayacağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam yaşananlar öyle basit değil ama esimi ilk kez pişman goryrm ve bunun onun içinde büyük ders oldgnu inanyrm.yasin kuck değil 24 yasindaym.cook dusundm ve boşanmak istemyrm.ailem en basindan esimi istemedi.onu sevmediklerini söylediler.ruh sagligm yerinde lütfen kirici yorumlar yapmayin.ben cikis yolu aryrm .

Benimde hatalarm oldu.sürekli eşimle inatlastk.yoksa aslında elle tutulacak bi sebep dahi yoktu.bu durumda sizce tekrar bir araya gelme olasiligmz yokmuu

Bence barisirsiniz kesin ve net bu. Fakat ailem kiskirtti falan demeniz bana tuhaf geldi.esiniz itip kakiyor aileniz size sahip cikinca sizi kiskirtmismi oluyor yapmayin lutfen. Hakkinizda hayirlisi olsun

Hc bi anne baba kızının bosanmasını istemez sizin doldurdu diye aksettirdiqiniz aileniz size sahp cikmis ama siz farknda dglsiniz..vala hayat zor ya aman kızımı sahpsiz sanmasınlar dersiniz sahp ckarsnz kiziniz sizi satar ortada birakir kocasindan yana olur kimisi de sahibim yok diye mecburiyetten çeker adami yillarca..
bence sizin dha ciddi sorunlariniz war esinizle.. polise gtme darp raporu alma birilern doldurusuna gelmeyecek kadr zekisiniz ..
Siz barisir snra yine kavga edersinz snra yine barisirsnz bna göre de(cnkü esinizde çaba yok görünen kadaryla ) ben anne,babanizin böyle arada kalmasina üzüldm gercekten ..

Ya arada ben kalyrm esim geldi aile büyükleriyle konuştu .babama sordular bi gelsin konussunlar .babam kesinlikle gelmesin krizi vermyrm dedi .bana hicbisey sormadi.benim kizdgm tabir buu.bana da fikrimi sormaliydii

Nasil bu kadar eminsnz barisacagmzdan

Sizin soylemleriniz olaya bakis aciniz ve olayi degerlendirisiniz bunu gosteriyor.esinizde burnunuz surtunsun diye ayni evde senle yasayamam falan diyor.esiniz gel hayatim uzgunum barisalim demicek bence o evden kovuldugunuz halde siz tipis tipis donceksiniz.bi benim fikrim tabi.ama eger barisirsanizda lutfen once esinizin ailenize olan bu tavrini onyargisini silmeye ugrasin.en onemliside sizi doguran buyuten ailenizi el oglunun agzina dolamasina izin vermeyin ailenize siz deger vermezseniz esiniz hic vermez.ailenizide kutlarim kizlarina kolkanat geren bir aileymis kiymet bilmenizi umit ediyorum

Ya arada ben kalyrm esim geldi aile büyükleriyle konuştu .babama sordular bi gelsin konussunlar .babam kesinlikle gelmesin krizi vermyrm dedi .bana hicbisey sormadi.benim kizdgm tabir buu.bana da fikrimi sormaliydii

Baban gelin alin mi deseydi? Canim bak cok yanlis dusunuyosun sasiriyorum gercekten.sevinmen lazim yani kafalarimiz farkli calisiyor sanirim.baban kizini kovan darp eden adama kizini wermiyor bundan daha dogal ne var? Sen kizini doven bi damadin olsa onu kovan bir damat
Kizini caninin icini cigerini o adama teslim edermiydin ? Kendini babanin yerine koy

Tabikide öyle demiyeck ama gelip konuşmasina izin verse kizsa belki pişman oluck.belki dedignz gibi yanlis dsnyrm ama napim 3 yillik bi evliliği yikmakkolaydegil

Biliyorum baya baya konu dışı ama engel olamadım kendime çok afedersin. Nickin içimi cız ettirdi ya. Felaket güzel içim yandı ooooof of..

Allahım hakkında hayırlısını versin. İnşallah daha fazla yıpranmadan hayırlısına ulaşırsın..

Back
X