• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle.ne yapacagimi sasirdim

Esimle ne yapacagimi sasirdim arkadaslar. 4. yildayiz evleneli beri hic degisme yok... ben izmirde yasiyorum 31 yasindayim arkadaslar. Esimel cok sevetek evlendim halada seviyoruz sukur. Benim sikayetim kiskancligi. Kiyafetlerime asiri karisiyor. Surekli dar giyinme deyip duruyor. Normalde acik secik giyinmem. Askılı tisort giydirmez mesela buyuk sirun cikar... zaten lben de giymemde. Asil sorun dar pantolonlarim jeanlerim hele tayta iflit olur. Gecenlerde bi kere giydim o da isyerime ziyarete geldi beni. O halde.gordu. eve gidince konuscaz senle dedi eve geldim cikardim ustumu aldi tayti yakti. Asla tayt yok dedi. Biraz muhafazakar bi uapisi var esimin. Ust giyimimelaf etmez tek sıkıntı dar giysiler. Herkes evlenince gecer zamala gecer vs dedi ama hic bi seyin degistigi yok. Bugün bana kibarca Lutfennn hayatim rica ediyorum sana geek gidelim yeni giysiler alalim bol rahat seyler dedi. Kiyamadim oyle konusinca. Hic tarzim da degil. Ne yapsam ne ettsem bilemefim. Koca mi da vok seviyorum napaim bilemiyorum

Merhaba cnmm bende izmirdeym.benim esim cok fazla degil ama oda bu aralar takik aranizda yas farki varmi cnm?

Ben de İzmir'de yaşıyorum ve erkek her yerde erkektir; tayt giymeyi yakıştırmıyorum kendime bacaklarım kalın olduğu için ama yaz kış skinny tarzda pantolon giyerim...Çok afedersiniz ama kilolu bayanların %80 i vücut tipini unutarak giyiniyor ve eğer vajina kısmını sıkıştırıyosa giydiği pantolon resmen vajinanın arasına giriyor ve belli oluyor...1,65 boyum ve 65 kiloyum.Öyle durmuyor.Ama karşımdan gelen ayının yanında karısı var ve o kadın çoğu zaman kapalı, tesettürlü ama adamın gözlerinin o kısma kaydığını görüyorum.Ve hep oluyor bu durum bu şehirde bile.Burdur da yaşadım 1 sene.Psikolojim allak bullak oldu.Orası ip askılıymış mini short etekmiş falan kaldırmıyor zaten.Normal kot tshirt giyseniz de göz tacizini grup halinde yapıyolar.Eşin de bi erkek...Biliyor hemcinslerinin ne düşündüğünü.Mesela bayana yayaya yol vermekten konu açılmıştı erkek arkadaşımla.Kendisi işe servisle gidip geliyor ve insanların kıyafete göre bayan yayaya yol verdiklerini söylemiştim...O da ne muhabbetler dönüyo demişti serviste.Abi yol ver de az bi şenlensiz gözümüz falan diyolarmış...Yanında ben varsam istediğini giy modundadır kendisi.

Canım elbette burada da var öyle tipler, büyükşehir ne de olsa her tipten insanı barındırıyor.

Benim kastettiğim yaz sıcaklarıydı. Çocukluğumdan beri alıştığım için olsa gerek yazın omuzlarım ve koltuk altım kapalı oldu mu rahat edemem.

Back