Kızlar çok büyük bir dert değil ama eşimle anlaşamamıza sebep olan bir konu.29 Şubat 2012 doğumlu bir oğlum var 3 martta doğum gününü kutlamayı düşünüyoruz.Karar veremediğimiz nokta ben evde yapalım aileler ve bir kaç arkadaş çağıralım istiyorum.Eşimde dışarıda bir restorant'ta kutlayıp yemek verelim diyor.Bende restorantta kutlarsak oğlum kucakta durmuycak sıkılıcak yerlerde gezmek istiyecek masada ki tabakları çatalları yakalamaya çalışıcak kısacası zor olucak ve maddi açıdan da şu aralar sıkışık olduğumuz bir dönem olduğundan istemiyorum.En sonunda evde yapmaya karar verdik ama bu sefer de eşim alkol de olacağını söyledi, bende 1-2 saat içinde pasta keser yenilir herkes evlerine dağılır diye düşünmüştüm.Ama işin içine alkol girince gündüz yapmayı düşünüyorduk akşama kadar sürücek ve ben o kadar koşuşturmak istemiyorum.Başka zaman olsa tamam yemeğe alırım içilir ama doğum günü kutlamasında içkinin ne işi var eşime anlatamadım..Dedim sen kendinizi eğlendirmek istiyorsun zaten oğlumuz bişey anlamıcak doğum gününün amacı çocuğun eğlenmesidir gelenleri eğlendirmek değil.Eşimde benimde oğlum ben öyle istiyorum dedi.Şimdi sizce evde oınun dediği gibi mi yapmayalız zaten işin içine içki girerse hemen hemen dılşarıdakine yakın bi masraf yapmış olucaz.Sizler nasıl kutladınız hangisi daha iyi olur?