Kizlar daha önce de yazmıştım. Esimle aile iliskileri konusunda sikintiliyiz. Hatta aile danismanina bile gitmeyi düşündük ama ben biraz daha zaman vermeyi düşünüyordum. Ancak 10 aylik evliyim ve hala 2 gune bir evde esimle arayip sorma mevzusunda tartisma cikiyor. Esim ben uyuyor bile olsam annesini ariyor bana uzatiyor ki daha 4 gun once ben kendim arayip konustugum halde. Bi aile danışmanlı arkadasim haftada bi gorusmenn ideal oldugunu soylemisti ama esim bunu anlamiyor. Aslinda ona da surekli kv den arayip sorsun diye direktif geliyor esim de onun sozunu ikilettirmiyor. Sadece arayip sorma mevzu degil herseyde agzindan cikan laflari iki gun once kv den duymus oluyorum .En son eltimle konusurken kendisi bana kv nn bu konuda takintili oldugunu ilk basta kendisini de cok bunalttgini soyledi. Ben artik kv nn sozuyle evde gerginlik cikaran esimden sogumaya basladim. Ve sadece bana degil kv benim aileme de ters davraniyor. Esim bunlari da gormuyor. O kv ile aramizda basit sorunlar oldugunu dusunuyor.Sizce ne yapmaliyim ?