Esimle olan iletisimimiz..Siz nasil basa cikiyorsunuz?

Cok.sagolun cidden ben de yeni yebi kendime geliyorum galiba..
Uyku duzeni kurabilsek cok guzel.olucak.aslinda..
Benim de esim oyle,uyanamaz hemen. Biz ama bi mizildanmaya uyanabiliyoruz hem de hemen!..
Bravo bu arada sakin.kalabilmissiniz..
Ne bileyim iste ben de becerebilsem.keske. Bundan sonra insallah gene.bisey olmaz da,ha olursa da sakin olmaya calisicam...kendi cocuklugumi hatirliyorum da,annem.dustugim zaman beni avuturdu bagirmazdi birilerine. Ben de kendimi guvende hissederdim susardim.
Bebek sadece senin değil, aynı zamanda eşinin bebeği. İnan o daha vicdan azabı yaşıyordur. Bir de birşey olmasın diye didindikçe inadına birşeyler olur. Biraz rahat ol.
Şimdi oğlumun en dengesiz zamanları, oturduğu yerde bile düşüp kafasını kolunu çarpabiliyor. Bazen ağlıyor bazen gözüme bakıyor. Olur annecim oynarken bişeyin yok diyorum, öpüyorum oyuna geri dönüyor. Ya da canı çok yandıysa kucağıma alıp sakinleştirip, dikkatini başka birşeye çekiyorum, susuyor.

CANIM BENİM ERKEĞİ KADIN
KADINI COCUK
COCUĞUDA HUZURLU BİR YUVA MUTLU ETMEZ Mİ
ERKEKLERİN KAFASI MALESEF CNİSELLİK
HAKSIZMIYIM
Açıkçası bu konuda size katılamıyorum. Kadını sadece çocuğu mutlu etmez, erkeği sadece cinsellik tatmin etmez.. Evlilik dediğiniz bu şeylerin bir bütünüdür. Erkek açısından harika bir cinsel hayat harika bir evlilik anlamına gelmez. Cinsellik evlilikte çok önemli bir paylaşım, kabul ediyorum tabi ki. Ama erkeği eğitme, yönlendirme, manipüle etme aracı olarak kullanılması hiç hoş değil. Bu şekilde "yontulan" erkeğin gelişimini de sorgulamak gerekir ki, bu başlı başına bir sorundur.
Tabi bunlar sadece benim görüşlerim, benim fikrim. Sizin fikrinize de katılmamakla beraber saygı duyarım :)

Benim elinde öyle ne zaman çocuklarla oynasa veya sevse bir kaza hoplatırken düşürür kaydırırken düşürür vs vs ben yapsam canına okur ama ben bişey demiyorum çünkğ zaten düşürdükten sonra yeterince vicdan azabı çekiyodur bence sizde kırmayın

Arkadaslar ..Esimle.olan.iletisimimiz bi garip hal aldi. 5aylik bi bebegimiz var. Sorumluluk,yorgunluk ,uykusuzluk.. onun is stresi, ki gercekten yorucu bi isi var beden ve zihin gucu isteyen..benim ustumdeki ev isleri yemek utu camasir bulasik sorumlulugu ve hepsine birden yetisememem..Bizi oldukca gergin yapiyor.
Soyle ki, esime hep dikkatli.olmasini soyledigim halde bebegi kaldirirken kafasini lambaya carpma,koltuktan dusurmenin kiyisindan donme,yada bana birseyi uzatirken cocugun kafasina carpma..gibi hadiseler oldu.. ve ben hic birinde kendime hakim olup da sakin kalamadim. Esime bagirdim o an. Kucagimda aglamaktan katilmak.uzere olan bi bebek,kipkirmizi olmus nefessiz kalcak diye korktugum... Biliyorum o da isteyerek yapmiyor cani babasinin da yanmistir elbet ,uzulmustur.. Biliyorum ben de yapabilirim bunlari belki bilmeden,o.bana bagirsa uzulurum.. Ama o an kendime hakim olamiyorum. Cocuk zaten bu aralar yine cildirma halinde buyume atak doneminde midir nedir. Dun de basini avizeye carpinca iyce zivanadan ciktm.. ve bagirdim kotu seyler de dedim..Esim o dakikadan beri bebekle ilgilenmiyo ,ben zarar veriyorum al.kendin bak ilgilen diyo falan. Benle de konusmuyo küstu..Ve isi de zor ,is kazasi riski yuksek bir iste calisiyor,kafasi dolu oldugundan dikkatsizliginden basina birsey gelecek diye de korkuyorum aslinda..
Siz nasil basa cikiyosunuz boyle durumlarla kizlar? Sakin kalabiliyo musunz? Oneriniz var mi bana?
eşim de kızınızı hep ağlatır bnde çıldırıyorum bazen bağırıyorum ama bazen de odadan çıkıp gidiyorum dayanamıyorum ama onun susturmasini bekliyorum susturmasini o bana sesleniyor zaten yoksa bnde siz gibiyim

eşim de kızınızı hep ağlatır bnde çıldırıyorum bazen bağırıyorum ama bazen de odadan çıkıp gidiyorum dayanamıyorum ama onun susturmasini bekliyorum susturmasini o bana sesleniyor zaten yoksa bnde siz gibiyim
Evet herseyde annesii annesii gel..
Offf..beni de cildrtiyo. Bagirmamam lazim.iste sonra ben kotu hissedyorum o kotu hissediyo. Ama dikkatsiz ve keyfine duskun davraninca sinirleniyorum yani.

yani münferit olaylar neyse de sürekli çocuğu bir yerlere çarpıyorsa ben de sinirlenirdim karamürsel sepetimi bu çocuk, az dikkat etsin poşet değil ya elindeki, yer yön denge problemi var heralde ben haksız bulmadım seni

Back
X