eşimle olan problemim..

siz saygısız olarak algılayın burda pov povlanmak için değilde fikir almak için konu açtım her türlü cevaba saygım var tabi ki sert bir dille yazılanlara değil tabi burda sizin gibi tartışamaya yol açacak cevaplarda oluyor siz nasıl isterseniz öyle algılayın tartışıcak halim yok..size daha fazla cevap vermek istemiyorum...

birsen yazdıklarına aynen katılıyorum

herkes hayat şartlarından bıkmış,tükenmiş,evdeki sorunlardan ,eşleriyle ilgili sorunlardan

isyan etme derecesine gelip, cinnet geçirme aşamasına gelmiş,keşke

eşim sakin olsa,sinirlerini kontrol etse diye burada konular açıp, dualar beklerken

konu sahibi arkadaş eşinin sakin ve kolay tepki vermeyen halinden şikayetçi.

olaylara birde bu yönünden bakmayı dene,karşılartırma yap ki elindekinin

kıymetini anlayabilesin,gözünde büyütülecek bir husus yok

yorumların çoğunluğu da o yönde olmuş ama sen bu fikre sıcak

bakmadığın için yorumlara dudak büküp

kimlerin yazacağı konusunda direktif vermeye geçmişsin...

bence de birsenin dediği gibi..

buyur söz senin..aynı mecrada dön dolaş dur...

MEVLANA DER Kİünya zıtlıklardan müteşekkil...farklı Karakter yapıları

insanların birbirine tahammül etmesini sağlayan

ilahi bir denge bu dünya üzerinde............düşün bunu...

eşinizin en insani duygularına ipotek koyma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?
eşinizin size uygun olmadığını düşünüyorsanız ; boşanırsınız. o, sizin istediğiniz gibi şekil verebileceğiniz bir hamur değil ki!
hem kendi fikirleri olan bir eş istiyorsunuz hem de ''sinirlen'' dediğinizde sinirlenecek birini...
sizin açınızdan baktığımda sizin için de hayat zor olmalı... çünkü burada bile herkes sizinle aynı fikirde olsun istiyorsunuz. öyle olmayınca da sinirleniyorsunuz. hem belki de siz eşinizin sakinliğinden rahatsızken , o da sizin agresifliğinizden ve ben merkezciliğinizden şikayetçidir. ve sizin olaylara gereğinden fazla sinirlendiğinizi düşünüyordur.
bu yüzden öncelikle kabul etmeniz gereken; sizin gibi düşünmeyenlerin , hissetmeyenlerin, sinirlenmeyenlerin değil, sizin düşünce tarzınızın yanlış olduğu...

Eşinle farklılığını kabul et bence.....adam sakin işte ne güzel..seninle aynı pencereden bakmıyuor olabilir, olaylara tepkiniz farklı olabilir...hayır anlamadığım bunda anormal ne var ?

Birazda hamileliğin getirdiği gerginlik var üzerinde sanırım...ama bundan hemen kurtul..ben doğum yapalı 6 ay oldu ama hala gerginliğimi atlatabilmiş değilim.birazda insanın kendi elinde..ben koyverdim gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…