Eşimle problemler

Bluepink18

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
276
50
13
Eşimle aramız çok kötü mutsuz olduğunu söylüyor her kavgada boşanmak istediğini dile getiriyor. Evleneli 1 yıl oldu. Benimle ilgilenmiyor. Ailesi olarak görmüyor. Ailesi anası babası abisinin ailesi ve benmişiz. Ama ailesi için beni eziyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Eşim tuhaf davranıyor. Alyansını kaybettiğini söyledi. Yenisini alalım dedim. Yok istemiyorum sıkıyo sevmiyorum fln dedi mesela

Sabah biber kızartcam biberleri hazırlıyorum çok büyük insan yicek bunları dedi al sen yapvdedim ben başka bişey yapcaktım küçük yap dedi gitti sonra da srat ysptı bsya neymiş ben al sen yap demişim.

Hiç oturup sorunlarınızı konuşmaya, anlaşmaya, ortak yol bulmaya çalıştınız mı karşılıklı olarak?
Anladığım kadarıyla iletişim sorunu hat safhada.
İletişim sorununu aşarsanız taşlar birer birer yerine oturur.
Yok eğer konuşmana rağmen boşanalım diyorsa kooooy g.tüne gönder köyüne deyyusu.

Kusura bakmayın da nıye evlenip sizin günahınıza girmiş.
Konuşun, olmuyorsa ailesine bildirin, çocuk yokken ayrılın.

Konuşamıyoruz zaten asıl problem bu. Her ne olursa olsun beni suçlu buluyor. Kendisinin çok sakin biri olduğunu benden sonra sinirli olduğunu söylüyor. Herşeyi ben yapıyormuşum

Bwn çalışan biriyim ev işlerinde yardım etmek istemiyor ama herşeyi eksiksiz istiyor mesela

Basit şeylerden sürekli kavga halindeyiz. Bi yerden tava alcaktık. Annemin tavaları da hep yapışıyo diyodu aslında dedi ben de benim de annemin evdekiler hep çizik dedim deli oldu. Sadece onun ailesine çalışcaz ona göre. Ben de bunu anlamıyorum.

Çalışan kadın olsun evde iste mükemmellik beklensin...
Bir şey bwgenmesinler nasil bir dünya nasil bir hayata bakış...

Zaten aileleri tek onların var...

Öyle cok duyuyorum buma benzer yasantilar...
Iletişim yok bir süre sonra duygular da yok oluyor...
Çocuğunuz yokken iyi tartın ölçün... sorumluluk almayıp bi de laf édenler cocuk olunca size daha da yüklenecek

Bence eşinizile doğru dürüst konuşun ve asıl sorunun ne olduğunu öğrenin. Konuşamıyoruz diyorsunuz - Yani hem sorun yaratan o, hem konuşmak istemeyen, çözüm üretmekten kaçan o. ne yapabilirsiniz ki? Biraz ayrı kalmayı deneyin belki o şekilde rayına oturur bazı şeyler. Zorlada güzellik olmaz yani.

Back
X